Visszajelzés Üdvözlői rendszer - Élet a farmon (csevegő)

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az új rendszer? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Igen, nem kell semmi mást hozzá elvégezni, kizárolag 8 napon keresztül minden nap át kell venni a napi ajándékokat.

jutka190226, Tej-Csárda, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elolvastam, értelmeztem, és arra a megállapításra jutottam, hogy aki nem játszik, vagyis inaktív a farmja,
    (vagy nem játszik rendszeresen), az vélhetően a Fórumot, így az események ismertetőit sem olvassa, ergo az eredeti célcsoport nem él, (nem is tud élni) az új Üdvözlő rendszer adta lehetőségekkel.
    Marad az a játékos állomány, aki amúgy is játszik, és vannak kisfarmjai, amelyekre időnként ránéz, vagy azt sem.
    A leírás szerint mindenki az aktív farmján egyszer, és az inaktívon (inaktívakon), vagy akár az újonnan regisztrált farmjain akár többször is tud élni a bevezetésre kerülő Üdvözlő rendszerrel, miután az általában inaktív "kisfarmokon" 60 nap szüneteltetés után ismételni tud.

Hát érdekes lesz, az biztos.... na majd meglátjuk ;). Lehet, hogy most többen kedvet kapnak ahhoz, hogy 60 napig szüneteljenek? xDxDxD
    Hajrá! Sok sikert! :D:inlove:

3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia,

A 60 napos inaktivitással szerintem az a fő gond hogy az idő alatt amíg nem lépsz be sokkal több mindent "vesztesz" (felhők, xpk, ládák, stb.) mint amit ezzel az üdvözlői rendszerrel nyernél, ez inkább a visszatérőeknek lesz jó és hasznos + akik "holiday" játékosok vagyis csak egy bizonyos időnként játszanak (télen, ősszel stb). Nekem a belépés amúgy is rutinná vált már szóval biztos nem tudnék távol lenni egyelőre a farmtól (mondhatni függő vagyok :oops:), pedig csak 2 hónapja tértem vissza az 5 éves, azelőtt meg 4 éves téli álmomból. De meglátjuk lehet a későbbiekben majd bővítik a rendszert. :)

jutka190226, nagymami2, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  4. genka53

Szia!
    Nem is magamra gondoltam a 60 napos szüneteltetést xD. Azt az amúgy inaktív farmokra gondoltam elsősorban.
    Nekem a farm a reggeli kávézás melletti hobbi. ;)
    A zöld szöveget meg mindenki arra érti, amire akarja ;).

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak 8 napig kell a pikoló miatt , aztán mehet a 60 nap . :inlove:

-gyöngy-581, _Ilona49_, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

áááá itt még a sorok között is tudnunk olvasni... ha még zöldel is van.... :music:

Ki tudja észben tartani 60 nap szünetet az inaktív farmoknál?:wuerg: Pedig potenciális figyelni való lenne bőven... :music:
    Várom a hogyan továbbot;)

genka53 és farmerSS kedveli ezt.
  7. genka53

Szia!
    Rosszul értelmeztem volna, hogy a minden másnap kapott Feladatjegyek Gazdakörbe való, rendszerhez tartozó feladathoz történő beadásakor kapunk gazdaköri feladatot is? Vagy a gazdaköri küldetés végrehajtása opcionális?
    A 8. napig, amikor a Piccolo láda átvétele aktuális lenne, 4 Feladatjegyet kapunk a leírás szerint....
    .......................................................
    Az új esemény arra enged következtetni, hogy az inaktivitást figyelő rendszert v. programot aktiválják.
    Vajon várhatóan törlik a pl. 60 nap felett inaktív farmokat a szomszédlistákról? Kaphatunk erről valamilyen infót?

Szia!
    Mondjuk felírod a naptáradba? ;):D

8. Ableotory

Szia!
    A gazdaköri feladatok teljesítése opcionális, egy plusz lehetőség.

Igen, 4 feladatjegyet kapunk a 8. napig, de hogy ez mennyi küldetés teljesítésére lesz elegendő, arról már nem írhatunk. (Ez egy korlátozásnak betudható, tehát holnap senki se fogja tudni teljesíteni az összes küldetést, feladatjegyek hiányában.)

Továbbítottam a kérdést a központ felé.
    -------------------------------------

Számláló nem lesz sehol sem (ami számolná a 60 napot), a dátumokat magunknak kell feljegyezni.

jutka190226, -happy58-, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Hm... igazad van...8)
    Igen a naptár fontos... Főleg ha időbe megnézezem mit írtam bele:pxDxDxD

Sajnálnám, ha a szomszédaim közül eltűnnének... kevés aktív van közöttük:wuerg:

_Ilona49_ és genka53 kedveli ezt.
  10. Ableotory

A központ válasza.
    Hivatalosan 60 nap elteltével törlődnek a szomszédlistáról az inaktívnak jelölt fiókok, de egy hiba miatt ez nem történik meg jelenleg. Ezt a hibát bármikor javíthatják.

jutka190226, -happy58-, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  11. genka53

Azt én is fájlalnám.... talán egy hosszabb időtartamú (~egy év) inaktivitást vennének csak figyelembe.... :oops:
    Bár a barátlistán még mindig ott lehetnének, hacsak nem ritkítanák meg azt is....:oops:
    Ámbár, ha attól nem javulnának a játék kondíciói, akkor oly mindegy a BP szempontjából is.
    Közben megjött a központ válasza, (ld. fentebb) miszerint:

"A központ válasza.
    Hivatalosan 60 nap elteltével törlődnek a szomszédlistáról az inaktívnak jelölt fiókok, de egy hiba miatt ez nem történik meg jelenleg. Ezt a hibát bármikor javíthatják."

Hát ez van.

12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Lehet, hogy rossz az értelmezésem :oops: Most akkor a napi belépés ezzel csak 14 napra fogja megmozgatni az aktívokat. Viszont akkor a napi feladatok minden egyes nap lehet majd csinálni? Ez most ilyen szezonális dolog lesz, nem feltétlen az aktívaknak szól? Akkor megérteném, hogy erről miért is nem volt még pletykálás se (mármint én nem láttam) hisz számunkra ez egy "pikk-pakk" dolog lesz :D

jutka190226 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Igen ez a 60 nap inaktivitás utáni törlés benne van az Ászf-ben is... ;)
    Bár van valami visszahívó email... de nem tudom pontosan idézni...:oops:
    Sajnálnám... de tuti rengeteg hely felszabadulna:music: Ehh de erre nem akarok gondolni... 8)

_Ilona49_ kedveli ezt.
  14. Ableotory

Szia!
    Igen, 14 napra fogja megmozgatni az aktív játékosokat.
    Nem napi feladatokról van szó, állandó küldetések, amelyeket egyszer lehet teljesíteni, bármikor, egymás után, sorban (persze, a feladatjegy korlátozó tényező). Csak akkor tudjuk majd a küldetéseket újból teljesíteni, ha 60 napig nem lépünk be a játékba, ezt követően újraindul minden, a gazdaköri küldetések is.

jutka190226, -happy58-, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én tapsra várok már a játék kezdete óta. :D Viszont beérem ezzel az eventtel is egyenlőre.
    Szeretem rakosgatni a Java építőt. ;)

genka53, jutka190226, anci091551 és 4 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Később ha új küldetések érkeznek... lesz alkalom feladatjegyet szerezni? Vagy simán eltapsolhatjuk most?:music:

anci091551 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  17. Ableotory

Én nem gondolnám, hogy új küldetések érkeznének ehhez a rendszerhez. Ez így marad, ebben a formában, nagyon sok ideig szerintem.
    Az inaktív játékosokat próbálják meg ezzel a rendszerrel visszacsábítani a játékba, ez a cél, én így látom.

mnkm, jutka190226, Tej-Csárda és 7 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ez jó, ez megnyugtató! Jó terv, kívánom sikerüljön;)

_Ilona49_ kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Áhh már értem köszönöm! :)
    Sejtettem, hogy erről van szó! :) De igazából ez egy aranyos gesztus, bár azért elég velősnek kell lennie, hogy ez megérje a visszajövőknek :D

jutka190226, vihence, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Ma reggel 5 szabadpörgetés van, át lehet venni, vagy meg kell várni a 14 órakor az Üdvözlő rendszer indulását?