Közlemény Ügyeljetek a dolgaitokra, nézzétek meg hova kattintotok!

Kategória: 'Tech hirdetmények', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdv Gazdák!

  Az utóbbi időben sajnos egyre többen kerestek meg bennünket azzal, hogy véletlenül rossz helyre kattintottak, véletlenül egy rossz tárgyat, felhősort, stb. vásároltak meg.

  Komolyabban oda kell figyelnetek arra, hogy hova klikkeltek, mivel az ilyen „félreklikkelésből” és „véletlen vásárlásból” eredendő károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Nézzétek meg kétszer, akár háromszor is azt, hogy hova, mikor, miért kattintotok!

  Próbáljátok megérteni, hogy ezt az szabályozást nem azért vezettük be, mert rosszat akarunk nektek, vagy mert lusták vagyunk megtenni azt a „pár kattintást”, hanem azért, hogy megakadályozzuk az esetleges visszaéléseket.

  Az összes ilyen esettel kapcsolatos problémát a supporton kell jeleznetek. Ott kivételes esetben tudunk méltányosságot gyakorolni, azonban ennek is van feltétele: a megvásárolt terméknek (tárgynak) hiánytalanul a rendelkezésetekre kell állnia a pajtában/menüben, illetve technikailag adottnak kell lennie a lehetőségnek a vásárlás visszafordítására.
  Erre azonban sajnos nem minden esetben van lehetőségünk, pl. felhősor megvásárlása, event feladat teljesítése, munkások vásárlása, stb.


  Megértéseteket köszönjük,

  A Farmerama csapata
   
  [szuzi] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.