Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Üdv' Gazdák!

Ebben a topicban van lehetőségetek lejegyezni olyan ötleteiteket, mely nem egy kifejezett kategóriához tartozik.

Sokan vagyunk, sok ötlet van, ám nagyon sok olyan van mely valljuk be, nem érdemel saját topicot. Nem azért mert nem jó, hanem mert nem lenne életképes a topic.

A hsz-eket folyamatosan figyelemmel követjük, az arra alkalmas ötleteket továbbítjuk.

A munkák megkönnyítése céljából ha van rá mód a topicot ne offoljátok szét, és ne itt végezzétek a hsz vadászatot.

Mindig olvassátok át figyelmesen a topic többi hozzászólását mielőtt postoltok, mert előfordulhat, hogy nagyban hasonló, vagy pont ugyanaz az ötlet már szerepel itt.

Megkérünk Benneteket, hogy mellőzzétek az olyan hsz-eket, amiben egymás ötleteit idézve csak annyit írtok, "Támogatom", Jó ötlet", stb..
    Ezek felesleges hozzászólások!

A Farmerama játékban továbbra sincs semmi olyan, ami bármilyen módon kapcsolatban lenne bármilyen kizárólag felnőtteknek szóló tartalommal.

A játékban egy új funkció került bevezetésre, a tenyésztés. A tenyésztés funkciót megpróbáltuk kicsit viccesre formálni, egy animációt kapott. Véleményünk szerint a tenyésztés funkciót a maga nyers formájában megmutatni, sokkal megbotránkoztatóbb lett volna.

A játékban abszolúte semmit nem lehet látni a tenyésztési folyamatból, tehát szó sincs 18+ tartalomról.

Azt a tényt, hogy egyes játékosok fantáziája ezek után mit gondol, azt mi nem tudjuk sajnos befolyásolni.

Nagyon sajnáljuk, hogy egyes játékosok ezt az egészet félreértik.
    Célunk a szórakoztatás és sem most, sem a jövőben nem szeretnénk semmilyen csak felnőtteknek szóló tartalmat a játékba implementálni.

A lejegyzett hozzászólások 3 esetben kerülnek törlésre:
    • 1. Továbbított, többszörösen lejegyzett ötlet.
    • 2. Kivitelezhetetlen, nem megfelelően átgondolt ötlet.
    • 3. Egyértelműen hsz-vadászat céljából írt hsz, nyilvánvaló Off

Ötleteiteket mindig jól gondoljátok át, lehetőleg fejtsétek ki azt részletesen, hogy mindenki értse, pontosan mi is az elképzelésetek.

Más játékokból származó ötleteket a Farmerama fórumán lejegyezni felesleges, mert az más szellemi tulajdona.

Az együttműködést köszönjük.

genka53 kedveli ezt.
  2. yozefinus1

yozefinus1 Utánpótlás-írogató

Vietnámi event:
    Event növény: rizs, (esetleg papiruszsás a papírhoz)
    Felröppenők: papír, és gyertya (ebből készül a tradicionális többfajta színű papírhajó amibe gyertyát állítanak, és úgy úsztatják a folyón)
    A város képe is megváltozhatna esti, színes lampionokkal kivilágítva, a patakon kis világító papírhajók úsznának
    Az event alatt a városi léghajó lehetne egy repülő Sárkány mármint nem a deltoid formájú, hanem a vietnámi ünnepeken is szereplő több ember által mozgatott "igazi" sárkány.

A mesterségek völgyében kellene egy étterem.
    Kicsit vegyítené a feldolgozandó alapanyagokat, de mindenképpen fellendítené a játékot.
    És talán még tanulhatnának is belőle a kisebbek. Mondjuk megtudnák, hogy a csirkefalatoknak van valami köze az általa etetett állatokhoz. Nem mondom, hogy legyen hentes is, meg vágóhíd, hanem valahogy finomabban adagolva.

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.15
    jegaevi17, Marcsi561, monamoncsi és 13 más kedveli ezt.
  3. inzsolzsombor

inzsolzsombor Utánpótlás-írogató

üdv mindenkinek! én egy olyan eventet találtam ki, ahol a nyeremény valamelyik szinten a rénszarvas. ezt az állatot nem lehet beszerezni, nekem 4 év alatt legalábbis nem sikerült, a 89. szinten vagyok amúgy. a rénszarvasos event lehetne a korábbi kaméleonos eventhez hasonló. erre építve lehetne slágert is beadatni egy másik eventben, úgy, mint a csacsinál (csacsikovács-szamár)

Éva15, ria91, B.Dani9 és 3 más kedveli ezt.
  4. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Jó lenne, ha a dekorációs tárgyakat is ki lehetne tenni a felhősorra. Most, hogy lesz a Bálint napi event, egy olyan felhő is lesz, amire tetszőlegesen lehet majd valamit kitenni. Milyen jól mutatna a többiek között a szeretet fája. Így sokkal mutatósabb lenne a felhősor, és azonos témájú tárgyak lennének rajta. Köszi, ha elolvassátok, és továbbítjátok.

parasztfalva, Éva15, Snoopy és még 1 ember kedveli ezt.
  5. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Csere napkor szerintem lehet szerezni ha valami normálisat tudnál ajánlani érte nekem is van 5 rénszarvasom de nem jávorszarvast akartál írni mert a sláger annak a terméke?

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!!

Rég óta gondolkozok a festékpalettafán.Lehetne egy event mondjuk,ahol kezdetnek nyereménye lenne egy pár db fa.Röviden ennyi lenne!
    Köszönöm a lehetőséget!

üdv.:apja!!

Marcsi561, Katafarmer53, mildi12 és 7 más kedveli ezt.
  7. *Pille*

*Pille* Utánpótlás-írogató

-.-Üdvözlet nektek! Ez a valentin napi event egész jóra sikeredett. kicsit pajkos ezzel a játékkal. pl. lehetne olyan hogy halacskák úszkálnak és ki kell őket horgászni, benne a nyereményekkel. Vagy valamit fel kell építeni, mondjuk egy vadászlest. :)

békácska és Snoopy kedveli ezt.
  8. -Evesztivi-

-Evesztivi- Fórum-zöldfülű

Ez a csere nap,hát ezt szerintem is érdemes lenne kicsit sűrűbben műsorra tűzni ,nagyon ritkán lehet cserélgetni pedig aki nem tud mindent farmaranyért megvenni nagyon örülne neki, így lehetősége nyílna esetleg csere által megszerezni a kívánt tárgyat és szerintem ennek nem csak a farmarany hiányban szenvedők örülnének.Szerintem a gyermekek örülnének neki a legjobban.

jegaevi17, Marcsi561, -TIMITI- és 12 más kedveli ezt.
  9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! Nem tudom, jó helyen írok-e... Nem olyan régen írtam, hogy tökjó lenne egy olyan program, amivel okostelón is lehetne játszani a játékot...ÉÉÉÉÉSSS!!! Igen....Letöltöttem a Photon Flash Player & Browser-t, elindítottam, és betöltötte a farmot!!!!
    Nagyon köszönöm, köszönjük, szuper! :)))))
    Most aztán hajrá eventek! ( Főnököm nem fog kedvelni! ) :)

10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ötletem, hogy másképp is feldobjuk a termékek/termények hasznosíthatóságát, úgy, hogy mindenki azt választhassa, amire szüksége van.
    Egy olyasmi kütyü kellene, mint a bólégyárban a turmixgép, csak értelmesen, hogy a betett cucc arányban legyen a kivett cuccal (mert most nem az, szerintem a játékosok 99%-a már el is felejtette, hogy létezik), tehát:
    legyen egy gép, amibe be tudunk tenni 3 valamit, amiből 1 termény, 1 termék és 1hozzá kapcsolódó dolog - fatermés, állat vagy színesállat. Lehet pajtaértékre vagy db-számra meghatározni a berakandó mennyiséget. A PÉ rugalmasabb, a db-szám talán egyszerűbben átlátható. Ebből kijönne GARANTÁLTAN 1 valami, tehát nem véletlenszerűen, mint a Comixban, és nem olyan aránytalanul kevés értékű. A kiszedhető valami lehetne 1 ó mindenmunkás - végre megoldódna ennek a problémája is -; szupertáp, szupertrágya, bájital, %-os bónuszok x időre (Rackóhoz hasonlón, de rövidebb időkre), pl. 20% TP bónusz 1/2-1 órára; eke,kapa,gereblye - amik 5-10-15%-kal gyorsítják az érés/tenyész/stb. időt 1/2-1 órára; üllő-kalapács, ami egy adott felröpiből gyárt x db-ot. Ezt konkrétan meg kéne határozni, hogy melyik szerszámból mennyit szeretnék gyártani, én választhassam ki. Ugyanazért a cuccért kaphassak pl. 5 fakalapácsot VAGY 5 fémforgácsot VAGY 100 deszkát (sokunknak hiány), VAGY 20 ásót stb.
    Ezt bele lehetne tenni a vízimalomba.

mildi12, mihiagnes, Shirkán53 és 7 más kedveli ezt.
  11. metallady1970

metallady1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szerintem jó ötlet lenne a csere nap,sok kacattól meg lehetne szabadulni. Remélem mielőbb lesz.;)

Shirkán53, Kacsmacs, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  12. Ericat

Ericat Járnitanuló

Sziasztok, mi egy pár barátom és én, azt szeretnénk, ha nem lenne még több uj állat, mégtöbb uj feladat, még több kivitelezhetetlen termelni való, úgy hogy közben nincs hozzá uj terület!!
    Mennyire logikus a 9 uj feladat és a sok uj fa és állat??
    Kinek fér el mindez úgy a területén , hogy közben ültetni is tud?
    Ezért be se kéne írni egy játékosnak.. Megdöbbentö, tényleg..
    Évek alatt se lehet kitenyészteni a legmagasabb állatokat, na de így a tenyészterepnek sincs már hely.. legalább annak lehetne uj területe.
    Lassan nem egy , de 2-3 plusz terület is illö lenne, de ne kelljen évekig könyörögni érte, ha lehet..
    Köszi :D

Luinszky, kusziera, -TIMITI- és 18 más kedveli ezt.
  13. metallady1970

metallady1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Örülök az új Bahás feladatoknak a gazdakörben,de szerintem az aranybanános dolgon még finomitani kéne.Még mindig nagyon sok AB kell bizonyos szobrok kiváltásához.Kis területen nehéz a szintlépés és az az 5AB amit kapunk kevés.

jegaevi17, Luinszky, -TIMITI- és 12 más kedveli ezt.
  14. Olginagyi

Olginagyi Utánpótlás-írogató

Az eventekhez szeretnék hozzászólni, nem régen fejez(het)tük be a kaméleon feladatot, a mostani eventben is a kaméleon bizonyos tenyészállatait kérik a feladatban. Nem mindenkinek adódik meg az a lehetősége, hogy szupertápok tömkelegét vegyék meg, hogy kitenyésszenek állatokat (már ha van rá az event idején elég idő is).Amit a feladatoknál kér, szerintem nincs összhangban a nyereménnyel, az feladat gyémánt részénél ad 5 aranybanánt, egyes feladatoknál 1-1 aranybanánt. Én már nem egy kezdő vagyok, de úgy gondolom,hogy a mostani eventet nem fogom tudni végig csinálni. Cserenap pedig hónapok óta nem volt, pedig szívesen cserélnék én is olyan ólakat, amelyekből sok van, és másoknak esetleg nagyobb szüksége lenne rá, minthogy az én "raktáramban" álljanak.

-TIMITI-, B.Dani9, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  15. VVani

VVani Járnitanuló

Sziasztok!
    Én nekem az a véleményem, hogy lehetne havonta egyszer csere nap, vagy ha nem csere nap, akkor az, hogy eladhassuk ezeket a tárgyakat amiktől a csere napon szabadulnánk meg. Szóval, jó lenne, ha lenne több ilyen esemény. Én is gondoltam a halacskákra, szinte csak ez nem használható a városban. Jó lenne, ha naponta 3-at lehetne halászni, és amit kihalászunk meg is lehetne kapni. :)
    Jelenleg ennyi lenne a kívánságunk!
    VVani

16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Lenne egy javaslatom a kis eventekhez: időben föl tudjunk készülni, így cca. 7 nappal előtte a havi naptárba be lehetne írni azokat. Nem okozna gondot a banki vásárlás akkor egyeseknek és nem lenne panasz sem úgy érzem.
    Én személy szerint nagyon várom a termékekre vonatkozó "kedvezményes" időpontot, hogy fejleszteni tudjam a termékpalettámat a mesterségek völgyében.
    Köszönöm, hogy elolvastátok, és meghallgattatok. :)

grilleprof, teke0411 és VVani kedveli ezt.
  17. tipitopi2001

tipitopi2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok az lenne a kérdésem az utóbbi feladatoknál kevés volt a felröppenő így nem tudtuk megcsinálni a feladatokat ,nem lehet ne a következőkben figyelembe venni ,hogy meg lehessen csinálni a feladatokat a felröppenőkel, mert hiába dolgozunk ha a felröppenő miatt nem tudjuk befejezni . Másik kérdésem az lenne ,hogy a gazdaköri feladatoknál az utóbbi időben csak bahamás feladatok jöttek, nem lehetne -e ,hogy más növényekkel és állatokkal lennének új feladatok, mert csak termelünk egyre gyarapszik a raktárba de jobb lenne ha új gazda köri feladatokat lehetne inkább teljesíteni , az izgalmassab mint a raktárt gyarapítani. Előre is köszönök a választ.

Okkkay, -tiesto78, mirandilla és 2 más kedveli ezt.
  18. egzo1103

egzo1103 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem nem egy önálló event ötletem van, hanem a jelenlegiek javítása. Engem személy szerint már régóta bosszant, hogy az eventeket azért nem tudom teljesíteni, mivel jellemzően hétköznap érnek véget 14:00-kor. Ezt óriási kitolásnak tartom azokkal (és szerintem nem én vagyok egyedül), aki normál munkaidőben, teszem azt 7:00 - 15:00 közötti időszakban dolgoznak (tudom akkor ne játsz meg ilyenek...). Sajnos így közel 6 - 8 órát elvesztünk az eventekből, ami azért sokat jelent! Nem lehetne ezen változtatni a jövőben? Szerintem a játékosok legalább 60 %-a támogatná ezt.
    Előre is köszönöm.

19. kapecska630204

kapecska630204 Utánpótlás-írogató

egzo1103 hozzászólásához szeretném hozzáfűzni a mondókámat. egyet kell értenem veled,mert amióta délutáni műszakba járok dolgozni sajnos nem tudom a játékot elkezdeni csak késő éjszaka.hétvégére marad időm az event növényekkkel hajrázni.a befejezés vagy sikerül vagy nem. a hosszabb érésű növényekkel így ugyan nincs gondom, és nagyon jó ötletnek tartom hogy megosztva kell termelni őket mert amikor elmegyek dolgozni akkor azokat ültetek.sajnos nekem is vannak olyan feladatok amiket nem tudok befejezni mert nincs állatom hozzá, vagy éppen fatermésem.cserenapkor meg aranyórát láncostól kérnek érte. de az sem lenne rossz ha a régebbi eventeknél megszerezhető dolgokat lehetne megkapni valahogy mert pl a csokis palacsintánál nem tudok szirupot készíteni.
    köszönöm a meghallgatást
    Tercsi

-TIMITI- és tilda0425 kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Nagyon örülnék, ha a szigetes gazdakörnél a Bp. lejjebb ereszkedne a reális színvonalra, mert 2db arany banánnért a 8db táncoslábú panda, az össz vagyonom elviszi, miután 6-700000 csengőpengőt kérnek darabjáért.

Ha a palacsintának a receptje megvan, akkor a piacon megkapod a csokiszirupot, ha nincs az pech mert elég régóta kérik többen is és támogatom is őket, mert miért pont a Magyar event lett zárolva termék recept vásárlás szempontjából.

-TIMITI- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.