Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem annyi felvetésem lenne, hogy azok, a felhősorra kitehető elemek, amiket már másként nem lehet megszerezni megvásárolhatóak lennének:p A cserenap alkalmával sem lehetett megszerezni pl. a kakukkmamát:( Többed magammal kerestük, emiatt sajnos a felhősort nem tudjuk aktiválni:cry:
    :cry::cry:

horandrea70 és VVani kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A kakukk tenyésztés idáig visszatérő feladat, tehát a hiányzó kakukk kitevők (Kakukkmama I, II; Iszapfürdőzés I, II; Kakukktojás I, II; Doki küldetése I, II) tenyésztéssel még pótolhatók. Ha megnézed a "Naptár"-t, akkor láthatod, hogy május 19-25 között megint van kakukk tenyésztés. Csak a BP múlik, hogy mikor fogják elvenni a tenyésztési lehetőséget, mert a kakukk eventen kívül nem engedik a kakukk tenyésztését.

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
    macsezso kedveli ezt.
  3. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Csak egy a probléma, hogy én már azt egyszer teljesítettem, és egy korábbi alkalommal elcseréltem a kakukkmama alapot valakivel valami másra (a support tájékoztatása szerint):( :mad:Tudomásom szerint mégegyszer nem teljesíthető:p, de neked legyen igazad;):inlove:

4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Kedves évamama58!
    Az általad említett problémát én már 2014.11.14.-én egyszer már megkérdeztem. Íme a válasz rá "nolina1965" és "MadameRose"-tól: http://kepfeltoltes.hu/150503/669080290Kakukk_kitev_kre_v_lasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
  5. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

6. VVani

VVani Járnitanuló

Sziasztok!
    Lenne egy ötletem. Lehetne egy kínai hét vagy valami keleti hét, amikor csak kínai dolgokat lehet termelni. (mármint az lenne az event növény)
    Felröppenő lenne az evőpálcika, event növény lenne mondjuk rizs, és valami más még. A malomban ezek segítségével pedig papiruszt lehetne készíteni.

barbi021951, Snoopy és OJani kedveli ezt.
  7. VVani

VVani Járnitanuló

Helló!
    Én arra gondoltam, és szerintem nagyon sokan mások is, csak nem írják ki, hogy a teliholdas event lehetne gyakrabban és hosszabb ideig, és ne csak a fő farmon lehessen termelni, mert akinek azon nincsen sok föld az nem tud termelni rajta. (pl. én sem) Szerintem tovább kellene hogy tartson és hagyni kellene nagyobb terültet a termelésre.
    Köszönöm!

Shirkán53, durnieva, moric67 és 6 más kedveli ezt.
  8. sosi19

sosi19 Aktív író

Sziasztok!

Én javaslok egy terményes feladatsort, ami elsősorban a nagyoknak szólna, lényegében arra gondoltam, hogy azokat a terményeket, melyeket csak termelünk, el lehessen szórni valahova.
    A kivitelezés során egy 10 részes gazdaköri feladatra gondoltam, ahova dobálhatnánk be a terményeket, csak nagy mennyiségben (pl. tojásból kérnének 10-20 ezret vagy többet)
    Ezzel fellendítenék a piacot és egyben a játékot is. A nyeremények terén még nem is kéne túlságosan elrugaszkodni, akár a végén egy felhővel vagy egy kitehető vagy aranybanánok is szerepelhetnek a nyeremények között. Körülbelül hasonló lehetne, mint a homokművész, csak itt terményeket kérnének nagy számban. De a lényeg, hogy olyanok legyenek a nyeremények, amiért a gazdák hajlandóak neki fogni a feladatnak.
    A kezdő gazdák számára is hasznos lenne, mert a megtermelt árút jó áron tudnák értékesíteni.

9. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Én szeretnék egy kicsit más jellegű eventet, bár lehet nem illik bele a BG és Farmerama koncepciójába, de egy kis rejtvényt, ahol feladatokat is meg lehet oldani, és úgy lehet továbbjutni, tudom, ez sokaknak nem tetszene, de nem ez volt a kérdés :) Én belevinnék egy kis logikai játékot, ha nem is mindig, de 1x, példájára a nagyon népszerű kiszabadulós játékoknak :D
    Az online verzióit 10 éve kedvelem, és offline, vagyis real life módot is kipróbáltam, és nagyon tetszik.

Shirkán53, Szuzy., **Mazsola** és 2 más kedveli ezt.
  10. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Én szeretnék egy kutyás eventet. :D
    Eventnövény: Kaucsuk
    Felreppenő: Csipogó vagy síp.
    Malomban ezekből készülne a sípoló gumicsont, kutyajáték.
    Ezeket a cicás, denevéres eventhez hasonlóan kiskutyáknak (Pl.: kölyök husky) adnánk ajándékokért. :D
    Lenne itt is felhősornyeremény.

OJani, -málnáskert-, barbi021951 és 2 más kedveli ezt.
  11. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok:nos én 12-órás műszakban járok,és bizony sokszor,nehezen tudom befejezni az Eventeket,20-órai időszak a befejezésre elfogatható lenne,csak ennyi a hozzászólásom,további jó játékot mindenkinek

moric67 és VVani kedveli ezt.
  12. vezetek71

vezetek71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Felvetésem lenne egy új gazdaköri küldetésre, ahol új fát nyerhet a feladatot teljesítő játékos. ;) Ez az új fa a strucctojásfa. (Mint, minden más terményt termő fa, ez is 2 terményt, vagyis 2 strucctojást adna.)

A gazdaköri küldetésről készítettem egy tervezetet:

(Elnézést kérek, ha nem megfelelő topikba írtam a javaslatomat, ugyanis nehéz volt eldönteni, hogy a "Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon" vagy az "Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk" topikba írjam-e, mivel ez egy küldetésre is egy ötlet és egy új fára is egy ötlet.)

Shirkán53, Snoopy, barna030303 és 5 más kedveli ezt.
  13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

A mostani event kapcsán az alábbi változtatásokra gondolnék:
    A közösen teljesíthető eventeket a macskás utáni tapasztalatok alapján országonként, vagy legalábbis az országok teljesítményét megjelenítve kellene megrendezni.
    1. Ha globálisan kell egy eventet teljesíteni, akkor szerintem egy országonkénti elért eredmény megjelenítése nagyon jót tenne az aktív játékosok játékkedvének és a teljesítményének is. Amennyiben az ilyen jellegű eventeken megjelenne az országokként elért aktuális eredmény, illetve az eredmények külön díjazásban részesülhetnének, akkor talán sokkal nagyobb érdeklődésre találna a BP, mint jelenleg.
    2. Kifejezetten a játékban résztvevő országokat megmérettetni egy hasonló jellegű eventtel. Így országonként szállnánk versenybe a "kötelező, egyéni" rész teljesítése után. Szerintem a versenyszellem és az összetartás nagyon nagy eredményeket hozna.

Remélem az ötletemet jó helyre írtam és meghallgatásra is talál.

progabi, teke0411 és Lindus1226 kedveli ezt.
  14. busand

busand Junior szaki

tedd hozzá, reális áron, tehát nem 150 FA-ért egyet

évamama58 és Epresfarm kedveli ezt.
  15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

1.szint325 mikulásvirág
    70 mikulássapka
    2.700 csp
    3.500 tp
    1x csillag
    2.szint500 mikulásvirág
    100 mikulássapka
    25 karácsonyfagömb
    4.000 csp
    5.200 tp
    2x csillag
    3.szint1.000 mikulásvirág
    130 mikulássapka
    55 karácsonyfagömb
    1x karácsonyi matrica
    9.000 csp
    9.000 tp
    4x csillag
    4.szint2.700 mikulásvirág
    200 mikulássapka
    20 karácsonyfagömb
    500 eper
    1x mikulás rénszarvasa
    7.000 csp
    10.000 tp
    3 csillag
    1x party pörgetés
    5.szint5.000 mikulásvirág
    30 mikulássapka
    40 karácsonyfagömb
    250 szegfű
    10.000 csp
    14.000 tp
    3x csillag
    1x égig érő paszuly szintje
    6.szint10.000 mikulásvirág
    100 mikulássapka
    50 karácsonyfagömb
    700 eper
    300 szegfű
    20.000 csp
    35.000 tp
    5x csillag
    1x korcsolyaverseny
    1x karácsonyfa 2011
    7.szint10.500 mikulásvirág
    120 mikulássapka
    1.000 vadszeder
    2.000 napraforgó
    21.000 csp
    38.000 tp
    1x mennyből az angyal
    4x csillag
    3x party pörgetés
    Összesen
    30.025 mikulásvirág
    750 mikulássapka
    190 karácsonyfagömb
    1.200 eper
    550 szegfű
    1.000 vadszeder
    2.000 napraforgó

Az event 6 napot tartana. A mikulásvirág játékban maradhatna, és 97. szinttől lenne elérhető.
    Ez csak egy gondolat, hogy legyen új növény a játékban.:p
    :)

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

A Gazdakörben, a Legbölcsebb Panda után ott van a Kakukkfiókák feladat, amiben megszerezhető az összes KakukkMama.:p

Sauvage és barna030303 kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Bocsika, hogy én egy játékos is tudok neked válaszolni.Volt már olyan, hogy az országok külön voltak feltüntetve, az eredményünk siralmas volt, pedig akkor még többen játszottak. Szerintem a jelenlegi gazdasági helyzetünkben, borzalmas kép fogadná önt egy ilyen eventnél, hogy még a Görögök is előttünk járnának. De ha elfogadják az ötletét rá fog jönni hol is áll a Nemzetünk.

Sauvage és Coff66 kedveli ezt.
  18. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok gondolkoztam egy gazdakörin:
    Szint Szükséges
    termék
    NyereménySzükséges
    szint
    17.000 zab
    400 alma
    210 tyúk
    30 szupertáp
    22.000 csp
    30.000 tp
    1 csillag
    3
    210.000 széna
    300 körte
    170 nyúl
    3 party pörgetés
    30.000 csp
    39.000 tp
    1 csillag
    16
    310.000 napraforgó
    500 szilva
    300 disznó
    60 kacsa kata szupertrágyája
    40.000 csp
    55.000 tp
    1 csillag
    14
    49.500 komló
    350 datolya szilva
    500 tehén
    10 Farmarany
    65.000 csp
    80.000 tp
    1 csillag
    51
    57.000 manióka
    200 anakonda
    700 papaja
    3 Múmiateve
    13 Aranybanán
    95.000 csp
    130.000 tp
    75.000 Btp
    5 csillag
    Adna Farmaranyat és Aranybanánt.
    A gazdaköri mindegyik szintje arany lenne
    Ez csak egy gondolat, hogy legyen új gazdaköri és legyen min múlatni és egy új kihívás:p
    ;)

19. vezetek71

vezetek71 Utánpótlás-írogató

Lássuk csak. Február 3-a a magyar rejtvényfejtők napja, e naptól – vagy akár bármikor, nekem mindegy :) – számított 1 héten keresztül legyen Keresztrejtvény event.

Napjainkban sokak számára kellemes időtöltés a keresztrejtvényfejtés. Mivel vannak olyanok, akiknek már nem nyújt kellő szórakozást az eventnövényeken alapuló eventek, illetve az ügyességi eventek (mint például a Sörfesztivál), ebből kifolyólag lehetne tudás alapú event is. Vajon mely játékosok ismerik kellően a játékot? :) Kik a legokosabbak, legnagyobb Farmerama-tudással rendelkezők? :)

Lehetne skandináv keresztrejtvény, szókereső, s a többi. :)

dalmata10 és hóóvirág kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Szerintem nálad elmentek otthonról. Csak a 3 Múmiateve 15 milla az én piacomon, a kényó db-ja 5500csp. Manióka db/csp=100. Kifog ekkora tételt beadni a semmiért.?

z2856 és dalmata10 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.