Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Varázsfához évek óta nem lehet hozzájutni.... Éppen ezért, igen jó lenne, ha a Varázsfa is bekerülne a cserélhető dekorcuccok közé.
    Igy, bárkinek lehetősége lenne megszerezni cserenapokon :). És mindenki jól járna, a BP is, hisz a csereengedélyért fizetni kell.

Farm 109 / 277

Kolbinoo9, Vazulnéne, KabalaBabus és 5 más kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Támadt egy ötletem, esetleg szilveszterkor nem lehetne egy visszaszámláló óra a farmon? ( milyen jó lenne már)
    Meg majd mindenki a tűzijáték ágyúval köszöntheti az új évet.

3. Janata9

Janata9 Junior szaki

Talán még nem késő: jó lenne, ha szilveszterkor mindkét kerek-keréken minden nyeremény főnyeremény lenne (esetleg, ha mégis későn van, a szülinapra is jó lenne, de szerintem ide az igazi). Óév-búcsúztatónak, ünnepnek igazán nagy gesztus lenne és egyszer BP is kibírná, hisz (ha valaki spájzolt, akkor is) max. 5 sima pörgetés lenne. A party-kra talán pénzt is áldoznánk, ha ezt látjuk. Ezeket is lehet súlyozni, mert - nekem legalábbis - a legnagyobb főnyeremény a 200% TP-bónusz, utána a 100 % TP, a 100% termés. A 100% CSP-nem, mert semmi CSP-s cuccom nincs kinn. Ezután jönnek az én szememben az arany és neon ólak (bár nem nagyon láttam ilyet), a nagyon magas szintű színes állatok, majd a kergés kütyük. Persze lehet, hogy másnak más sorrend a nyerő, lényeg, hogy ezek sem azonos fajsúlyúak, el lehetne osztani a kerék ágaira. (Igaz, ezt extra gyorsan kéne továbbítani, hogy még munkanapon célba érjen). Köszi és BÚÉK!

Sali~*.*, _Ilona49_ és vekony1 kedveli ezt.
  4. jung96

jung96 Utánpótlás-írogató

sziasztok szerintem lehetne egy hasonlo event mint a csere nap csak anyi külömbségel hogy pl egy házalo vagy hasonlo lenne a kihirdető

Shirkán53 kedveli ezt.
  5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Egy olyan eventet kellene kitalálni, amire a szigetes növényeket kellene beadni. Nekem legalábbis nagyon sok van belőle, de muszály csinálni a haladás érdekében.

_Ilona49_ kedveli ezt.
  6. SasamesterX

SasamesterX Utánpótlás-írogató

Üdv! Jó lenne, ha a bájitalfa a Bahán is kitehető lenne, hiszen termése az ottani tenyészterepekre is használható, semmi nem indokolja, hogy csak a farmos területeken verhessen gyökeret. Thx.

csopke1, mimi, GoodX és 3 más kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Remélem, időben szólok: Gondoljatok a régi gazdákra, fejezzétek ki a hűségünk iránti megbecsüléseteket.

Más: Sokunknak sok csillaga van. Fölös számban. 20 ajándékot kaphatunk, 7-et küldhetünk. Szeretném, ha a BT ága bővülne, több részletben, hasonlóan mint a víz és a trágyadomb, hogy elérhessük a 20 küldhető ajándékot. A több részlet miatt mindenki annyit váltana ki, amennyit akar és képes. Tegnap pl. 13 ajándékot kaptam, ha megfeszülök, akkor sem tudom viszonozni. Erre FA-m sincs, pláne nem napi rendszerességgel.
    Külön kéne a mentoroknak 1 rúna, amivel a saját csibéinek a standard ajándékokat tudja küldeni. Most kevéssé tudjuk őket támogatni, ha a szomszédainkat nem akarjuk megbántani. Pedig, ha pl. kaját küldünk nekik, annak az előállítása előbb-utóbb FA vásárláshoz vezet...

Lerágott csont, de hátha egyszer elhallatszik a kutyaugatás az égig: Repüljön a Bahamán is barkácscucc! Semmiből nem tartana, és a színes ólak miatt így lenne tisztességes.
    Reflektálva az előző hsz-re: MINDEN olyan dolgot hozzáférhetővé kéne tenni csere v. ajándékozás lehetőségével, amik már nem beszerezhetőek és FA-ért sem vásárolhatóak. Pl.: kerék-virágok, Fraggle-sorozat darabjai (sokan emiatt nem tudjuk használni a felhősort, mert 3 db hiányzik), FA-fa, Varázsfa - és ha ki akarjátok venni az evenektből, akkor mamutfák, óriás ólak. Bár ez utóbbikat jobban szeretném legalább fél évente visszatérő eventként látni. Már most is nagyon hiányolom.
    Hasonlóképpen hiányolom a BOLDOG napokat!!

Utoljára szerkesztett: 22.1.16
    demkom, Shirkán53, vitaminfarm48 és 13 más kedveli ezt.
  8. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Üdv. A gőzösnek szerintem tényleg nagy sikere lenne, már jó ideje nem volt és egyre nagyobb szükség lenne rájuk. A Virágok és a madárijesztő pedig nagyon -nagyon reménykedem, hogy valahogy csere vagy event formájában de megszerezhető lesz, nekem is csak 1-1 hiányzik de nem tudom használni nélkülük a felhőt.

9. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok szeritem ezen a horgász eventen lehetne anyit változtatni hogy a csali tollat ne csak az ólaktól lehesen kapni hanem a fákról vagy a földekről is és igy kicsit jobb lenne szerintem

glade, Zsuzsa19800 és Feri-tata kedveli ezt.
  10. Ditketanya57

Ditketanya57 Járnitanuló

üdv. jó lenne farmaranyfát nyerni, vagy cserélni. legalább még 1x. van egy farmaranyfám egy nem aktiv farmomon

11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Karnevál event:
    Az ilyen jellegű nem fix nyereményes, hanem nyereménylistás és a ki meddig csinálja esetleg event befejezése után is jó lenne egy folyamatosan látható nyereménylista. Ezt ugye horgászatnál megoldották egér a hal melletti csíkra és mutatta mennyi db lett belőle kifogva. Sokan papírra írogatják több farm esetén (mert ugye az a lényeg, ne csak ajándékküldő farm legyen a 2-3-'n' kisfarm) nagyon megnöveli a passzív időt, amivel visszaesik a mellékfarmok művelése.
    pl. 3 farm farmonként 50 kosár (ez 1 aratás hosszabb érésű ólak esetén)-> 150x25mp=3750 -> 1:02:30 és mellette a nyeremények listázása kosaranként 10mp (150x10=150/60=25 perc) -> összesen 1óra 30 perc. Mivel ez 1 aratásból jön össze és naponta 2x lehet aratni ezeket az ólakat így 50perc megy el csak a nyeremények listázására amit a rendszer mellékesen, de user-sziten nem hozzáférhetően megtesz. Nem egyszer van karikában kérdőjel gomb, egy ilyen alá simán beférne és felhasználói elégedettséget növelné.

TeremtŐ, mebajah és emocy91 kedveli ezt.
  12. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nem event ötletem lenne - bár lehetne, kötni pl. az elmúlt karneválhoz - papagáj tenyésztést. Elég régen volt bahás állat tenyésztésbe vonva. Papagájból meg amúgy is sokféle van a természetben! Szép lehetne a grafikája. Vegyétek fontolóra szerintem!

13. Csenge0066

Csenge0066 Utánpótlás-írogató

Ha tényleg meg akarják szüntetni a gőzöst, akkor lehetne más event, amivel a plusz XL-es fákat és sárga ólakat be lehetne cserélni. Jók a kacsa Kata és szuper trágya fák. Ebből több kellene.
    Lehetne például az űrrobotos feladat olyan átalakítós, ami átvenné a gőzös szerepét.

Egy másik ötletem, hogy mivel a telihold is egy hétig tart, a teliholdas event is tarthatna minden hónapban egy hétig. Most, hogy már külön területe van, nem zavarná a többi farmterületen a termelést.

Vazulnéne, Éva15, KabalaBabus és 6 más kedveli ezt.
  14. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Olyan ötletem támadt, hogy az eventnövények részére is egy külön terület legyen, mint a teliholdnál és ott kellene megtermelni a szükséges mennyiséget. Természetesen kapcsolódna hozzá a pajtából történő beadás, hiányában termelés, tenyésztés is. Az 5 terület állandó rendezése kezd unalmassá válni. Szeretném ha megvalósulna egy régi álmon, hogy fejlesztett fa és állat kirakása esetén a fejlesztett egyedhez szedje hozzá az alapot, így nem kell 2-szer végig menni.( pl. XL-el almafára kattintva csökkentse a rendszer az alap almafa db.-t, úgy tegye ki az üres területre.)
    Köszönöm!

15. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

A házasságkötéshez lenne egy ötletem:
    A lugas mellé házasságkötéskor egy gazdaköri feladat nyílna meg, címe lehetne akár nemes egyszerűséggel: Hozomány. Ide javarészt tenyészállatokat kellene beszállítani, s a feladat teljesítésével egy felhősor is megnyerhető lenne, amely 10%-kal növelné annak az esélyét, hogy +1 szinttel magasabb állat születik a tenyészterepen, mint "normál" esetben... :)
    A felhősor hatása 24 óra lenne, a zárolási idő 168 óra.

16. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

Sziasztok Jo lenne most a hosszu hétégére egy uj feladat sor ,agy eent ,miel szerintem már sokan kész annak a mostanival köszke elöre is

17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon régóta játszom, és van 1 terület amit soha nem használok, pedig a játék része...
    Ez a kalóz barlang.
    Megnézem mit kínál van is rá "pénzem" mégsem költök rá...
    Ennek egyszerű az oka, nem én választhatom ki mit kapok a "pénzemért"
    Javaslatom a következő: Jön a kalóz felajánlja a készletet, én kiválasztom mit szeretnék és megveszem...
    Szerintem nagyon sokan vásárolnának, mert vannak olyan dolgok, amiket már sehol nem lehet beszerezni, csak onnan.
    Szeretném ha megfontolnátok, ez egy nyereséges üzlet lenne, mind az "eladónak" mind a vevőnek.
    Köszönöm.
    :)

demkom, regina899, meszy18 és 11 más kedveli ezt.
  18. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Jó lenne, ha lehetne:
    - cserélni Varázsfát,
    - a piacon kereskedni a teliholdas terményekkel, legalább a telihold idején,
    - előre jelezni a cserenapokat az eventnaptárban, nem csak 1-2 nappal előtte,
    - az eventekben lennének hosszabb és rövidebb érésidejű eventnövények, nem csak mindig ezek a 6 órásak, ez a lehető legrosszabb, nappalra túl hosszú, éjjelre túl rövid.
    Nagyon szuper a játék, az eventek grafikája sokszor annyira gyönyörű, hogy örökre elmenteném, jó lenne ha ezeket egy kép formájában valahogy elmenthetnénk :)

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép Napot !

Két ötletem is lenne ugyanazzal a célzattal ...
    - Elérhetővé tenni a régi - a játék első 12-18 hónapjából származó különlegesen keresett játékelemeket .
    Gondolok itt Pl : Fagyöngyös puszi , Édesanyaszíve , Fedettaréna , Diadalív stb ....
    1. Ötlet : Lehetne egy retro játék elem vásár !
    Szerintem sok sok játékos áldozna rá 100-200 aranyat arra , hogy a hőn áhított játékelem a birtokába kerülhessen .
    2. Ötlet : Retro event
    Nagy pajtai beadandó igényű , sok munkát igénylő , sok felreppenő igényű eventnél retro pontokat kapnánk . s ezeket válthatnánk retro kitehetőkre ... s egyéb ajándékokra .
    A cserenapokon legkeresettebb 15-20 retro kitehetőt szívesen látnám a kínálatban .
    Az elégedetlenkedést elkerülendő ... Maximálnám a kiválthatóretro főnyeremények számát Pl 3 Különböző darabban ;)

20. GoodX

GoodX Junior szaki

Jó estét! még az idén kéne csinálni egy bahamás neonfényes ólak és tenyészet eventet !!

bonita333 kedveli ezt.
  21. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Sziasztok!

Nekem a barkácscuccokra lenne egy javaslatom-kérésem : lehetne néha olyan feladat is a gazdakörben (akár event jellegű, akár állandó) , ahol az építőanyagot kéne beadni, rengeteg van belőle és-miután a területünk egyre kevesebb dologra elegendő- ezáltal kevesebb ólat is építünk....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.