Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Kérés: Lehetne - de nagyon gyorsan - egy fúrónyerő event, olyasmi, mint az aranybanán-kapdosós. Már mindenkinek tele van a hócipője a fúrómentességgel. Én sem fogok addig pénzt áldozni pl. a 2.sz. Bahásra, amíg nincs egy árva darab fúróm se. MINEK???

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.16
  2. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Én feldobnám egy kicsit a Teliholdas részleget,hogy az aktív telihold ideje alatt legyen egy kis piaca a rémterméseknek. Lenne ott nyüzsi nem kicsi!!! Talán egy cserenap katarzisát nem hozná,de ahhoz hasonló lenne,ebben biztos vagyok!!:music:Van már bolt,van gazdaköri,.....kell az a piac én úgy látom:p

3. AudreyMalone

AudreyMalone Fórum-zöldfülű

Üdv! Lehetne megint olyan event, ahol szert lehetne tenni aranybanánra. Hasonlóan, mint ami a Karneváli eventben volt idén.

4. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

A paszulyhoz kötnék egy eventet,úgy hogy a tetején magasan fenn a felhők között lenne egy várkastély,abban lakna az óriás,aki ellopná a paszulyról egy-egy aktív felhősort.Ekkor azok villognának.S ezeket kellene visszaszerezni,feladatsor teljesítésével.Ha visszaszereztük,a felhősor újra aktíválható,s duplán adná a nyereményét.Az event végeztével ki kell vágni az óriás kastélya alatt lévő paszulyágat,hogy ne tudja az óriás újra ellopni a felhősorokat a paszulyról.
    Egy másik event,pedig a világítótoronyhoz lenne,hogy legyen annak is funkciója.Lámpást kellene gyártani hozzá.Erről az eventötletemről már régebben írtam,ezért nem részletezem.Bár ha sötétségbe borul a világítótorony,akkor a hajó a kincses sziget felé eltéved,s talán kiköt egy új szigeten hajótöröttként,(Robinson Crusoe-event,a 3.ötletem)vagy fennakad egy korallzátonyon.(régebben említteték,hogy talán lesz ilyen)Köszönöm előre is ha megvalósítjátok ötleteimet,bármilyen formában is.Hiszen jónéhány ötletem,már megvalósult,ha nem is pont úgy ahogy én elképzeltem.

ideals20111, -hviki01-, demkom és 2 más kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szeretném, ha az ólaknál kihelyezéskor külön lehetne látni a terményeket adó ólakat, mert már fejlesztés is annyiféle van, hogy nehéz megtalálni köztük. :)

6. Böbe622

Böbe622 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az az ötletem lenne, hogy lehetne a papagájtollból is gazdaköri feladatsort csinálni. Minden terményből van kivéve ez.

ideals20111, -hviki01-, demkom és 3 más kedveli ezt.
  7. lesliewind

lesliewind Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet hogy már valaki felvetette eme gondolatot?
    Ha már szupertáp-ról van szó. Akkor javasolhatnám és létezik mini eventek közt a baby boom. Na ekkor lehetne ajándékba is küldeni 1db a szomszédoknak, és mivel létezik varázsfa is a játékban akkor ez pedig adjon 1 db szupertápot. Én is támogatom a bahán a szupertáp keverési lehetőséget.És mivel ez egy virtuális játék akkor ha létezik tej,tojás,szuperkaki,stb-fák, miért ne létezhetne szupertápfa is. Termése 1db lenne, létezne xl és xxl válozat. Az érési ideje 36-ó lenne, az xl-nél az idő 28-ó lenne 1db terméssel, az xxl-nél 24-ó és 2db szupertáp lenne.

8. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

Egy másik ötlet a most közelgő Újrahasznosító eventhez kapcsolható: a felesleges barkácscuccot, ólat, fát (XL-est) váltanánk át szükséges barkácscuccra, színes ólra, különleges ólra, (mormota, pocok, pillangó stb.), XXL-es különleges fára, amiket már a titokzatossal nem lehet szerezni.

ideals20111, -hviki01- és aranyfény kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;)

Felvetődött a Gangon az új neonizálódás kívánsága ...
    Halott , játéknak nem hasznot és jövőt hozó dolognak tartom :)
    sokkal inkább kellene +1 megoldást találni a terményes rózsa ólak megszerezhetőségére ...
    NEM event nyereményként , mert az bizony ismét öngól lenne ;) a BP nek ...
    Pl : játékba jöhetne 90. szintől tenyészthető állat fajtánként 1-1 gazdaköri 3 feladattal ezüst arany gyémánt szinttel .
    Én úgy csinálnám .... 1 szint alap állat
    2 szint terménye
    3 szint tenyésztett állatok
    Csak akkor lehetne arany szintet teljesíteni ha az összes ezüst kész az adott állatnál , s akkor lehetne a gyémántra bepakolni ha minden arany feladat kész az adott állatnál ... a a rózsa terményes csak a 3 gyémánt feladat teljesítése után járna ;)
    - Jól támogatná a feladatsor a tárolók szükségességét ... , fellendítené a termelést , az állat tartás növénytermelést is igényel tápkeverést is ;)
    A beadandó mennyiségek reálisak lennének pl a tárolóknál alkalmazott mennyiségekkel .
    - Hosszútávon bárki hozzájuthatna az áhított rózsa terményeshez .
    25 feladatsor nagy beadandó igénnyel a kis gazdáknak megérőssé tenné a növény termesztést állat tartást ;)
    - Nagy gazdáknak a kihívást jelentené felsőfokon
    - nem csökkenne a rózsa terményesek ára .
    - sok sok ponton támogatná a BP pénztárcáját .. ezáltal a játék fejleszthetőségét ... Élettartamát .
    Feladatonként az egyéb nyeremények között nagyobb mennyiségű szupertáp csábító lenne s csitítaná a termelési kényszer és az elszabaduló piaci árak okozta sokkot a játékosoknál ;) Van már gazdakörint több 100 szupertrágyával 1-2 száz szupertáp is sokakat motiválna ;)
    Köszönöm , hogy figyelmet szenteltetek az ötletemnek . Remélem az illetékesek érdemesnek tartják majd a továbbításra ...

Utoljára szerkesztett: 5.9.16
    -hviki01-, missuzy_53, fcsbence és 4 más kedveli ezt.
  10. rexfelügyelő58

rexfelügyelő58 Utánpótlás-írogató

Jó lenne azokra a játékosokra is gondolni, akik 2011 után kezdték a játékot, és nem tudnak, vagy nem akarnak pénzt költeni FA-ra, de szeretnék megszerezni a most megvásárolható recepteket. Szerintem egy-egy receptet be lehetne tenni egy-egy eventbe, és aki rendszeresen, tisztességesen játszik csak kedvtelésből, az is meg tudja szerezni.

11. -Holdfeny-.

Sziasztok ;)
    Közeleg a Top megmérettetés ;)
    Nagyon jó lenne végre egy olyan top ahol valódi vizsgálatnak vetnék alá a nyerteseket ...
    -Pl : van e bejárása azonos piacon lévő farmra a nyertesnek ....
    - van e úgynevezett kisfarmja amivel az indulót támogathatja / támogathatta az elmúlt 1 évben ...

Tiszteljük meg a játékosokat egy korrekten játszó top játékos névsorral .
    - Nem gondolom , hogy a vásárlás a valós pénz költése hátrány kell hogy legyen !
    DE a fent említett dolgok miatt ne lehessen Top nyereményt elérni ... Győzzön a becsület és a tisztesség !

12. demkom

demkom Utánpótlás-írogató

Helló! Ez itt nem panasz!
    De annyira elegem van a dudvás eventekből!
    Ültessünk fát, aminek a hajtásaival, ( vagy rüggyel) szaporíthatnánk. A termését meg beadhatnánk, vagy felhasználnák egy + lépcsőként valamilyen termékké! Vagy a fákból, ágakból, gallyakból, vesszőkből készíthetnénk kerti eszközöket ( ásó, kapa, metszőolló, gereblye, seprű, fűrész, kosár, kerítés.

13. béka

béka Haladó

Szia. Szerintem jók az ötleteid. Én pl. a raktárban lévő tölgyfacsemetéket szívesen óriásira növeszteném, azután sok-sok deszkát lehetne készíteni belőle a vadasparkok bővítéséhez. (A raktárban 240-et nálam a kiszáradás fenyeget.) A vparkok 2. sz. fejlesztéséhez 12.000 db deszka kell. Hááááááááát, ez nekem elképzelhetetlen, pedig 96 -os szinten van a farmom. kb. 10 év, de talán ez is kevés lenne pl. 3 vadaspark 2-es szintű fejlesztéséhez. Talán egyszer valakinek jó ötletet adunk ezzel a felvetéssel. Jó munkát mindenkinek.

14. -Holdfeny-.

Sziasztok ;)
    Én Rackó régi helyén szívesen látnék egy event területet ...
    Ami úgy működne mint a teliholdas ... Tehát Dekorok nélkül ...
    Esélyegyenlőség szellemében lehetne eventet csinálni ... továbbá ... a termés kiesés nem jelentkezne a farm többi részén ;)

15. vargamarika

vargamarika Haladó

Szia!Ezt már mint a rémtermékek piacát én is hiányolom.Nagyon jó lenne ha lenne!!!!!!

h.lajosvilmos, Ivibaba54 és -hviki01- kedveli ezt.
  16. vargamarika

vargamarika Haladó

Sziasztok!Szerintem a leghamarabb a trágyát kellene megoldani!Ugyan úgy lehetne mint a vizet központilag szabályozni!Nem csak éjszakai hanem nappali frászt is kap az ember, amikor a trágya ára 1100 CSP Úgy gondolom ez nem csak az én bosszúságom!!!!

renyke44, Agár1962, h.lajosvilmos és 4 más kedveli ezt.
  17. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Jó lenne, ha kicsit több arany banánhoz juthatnánk a magasabb szinteken. 319.-nél már lassan megy a szintlépés, nehezen jönnek össze a szükséges mennyiségek. Bár mostanság többször csurran-cseppen, de így is nagyon lassú a haladás. A kitehetőkkel is kezdeni kellene valamit, mert már annyi van raktáron, s nem tudok vele mit kezdeni, mert nincs hely. Esetleg azokat is jó lenne eladni a piacon, amelyek feleslegesek. Jöhetne egy kamion, ami a gőzöshöz hasonlóan elszállítaná esetleg. Nyugodt éjszakát Mindenkinek !

moric67 és -TIMITI- kedveli ezt.
  18. -TIMITI-

-TIMITI- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sok jo otlet van itt,es vannak olyanok,amiket tenyleg erdemes lenne atgondolni,csere nap,eventek.. Sokunknak nincs lehetosege vasarolni,vagyunk sokan olyanok is akinek bizony kevesebb ido all rendelkezesre a jatekra..sok befejezetlen event,gazda korben hianyzo dolgok..En nagyon szeretem a farmerama jatekot,de evek alatt mindeg nehezebb teljesiteni..Jo lenne kicsit finomitani ha lehetne..akar regi eventek folytatasa,vagy mashogyis megszerezheto ritkasagok,nem csak aranyert..Szep napot!

Eva3111, Agár1962, moric67 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Caliber

Caliber Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem az lenne a ötletem hogy lehetne egy olyan event amibe csak a paszúlyos tárgyakat lehetne megszerezni vagy meg lehessen vásárolni CSENGŐPENGŐÉRT!!! :)

Eva3111 és csobánka1 kedveli ezt.
  20. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Ezt már én is felvetettem.:).:)Nagyon jó lenne.:).:)

Caliber és macasnagyi43 kedveli ezt.
  21. czirjakrebeka

czirjakrebeka Utánpótlás-írogató

Csatlakozom, tényleg meg kellene oldani, nem kellene korlátozni a trágyadomb méretét, dolgozunk érte, akkor kapjuk is meg.

Eva3111, csuli70, macasnagyi43 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.