Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Eventek során jutott eszembe, hogy jobban átlátható lenne beadások során a "több ablakos" táblázat az alábbi javaslatom szerint.. Pl. a mostani Kutyavilág 21 ablakkal, az event leírásban szépen sorra megszámozva, de a főtéren levő feladatnál nincs sehol sorszám! Kérésem, hogy a teljesítendő feladatok minden egyes ablakának valamelyik sarkában legyen feltüntetve a mező (ablak, ajtó, stb) szám. Akkor az eventleírás alapján készített mezőszámos útvonalhoz nem szükséges külön táblázatot létrehozni.
    Köszönöm!
    További szép estét!

2. sasne35

sasne35 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy javaslat olyan event jó lenne, amiért aranybanánt lehetne kapni,gazdaköri feladatnak is jó lenne. Nehéz össze gyűjteni a termekbe való lépés is sokat elvisz.Köszönöm

ideals2011, Hugika5011, rozecska és 4 más kedveli ezt.
  3. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Szia sasne35! Van olyan gazdaköri feladat, csak mire ki termeled a hozzávalókat belebetegszel.

ideals2011, sárgazanót és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Teljesen egyet értek veled, elképesztő az event idején az ára!!!!

ideals2011, Farm_Tadity_, cskati01 és 6 más kedveli ezt.
  5. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Igen jó lenne csengőpengőért megvenni, nincs mindenkinek pénze farmaranyra!!

ideals2011 kedveli ezt.
  6. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Jack boltjában ugye külön kell kiváltani a teliholdasan szerezhető állatok tenyésztését. Mi lenne, ha hasonlóan egy adott feladat teljesítéséhez lenne kötve más állatok tenyészthetősége? Van egy csomó titok-állat, egyet-egyet tenyészthetővé lehetne tenni közülük - akár egyszerre több állatot, hogy aztán mindenki azt a tenyésztési feladatsort aktiválhassa, amihez van állatállománya.
    (Ezt akár még egységesíteni is lehetne, pl adott egy fix feladatsor és a végén ha x pajtaértékben mormotát adsz be akkor mormotát tenyészthetsz, ha y pajtaértékben jégmadarat fizetsz, akkor meg jégmadarat.)
    Nem kell, hogy tízféle fajta készüljön mindegyik talányos állatfajból, két-három fajta per állat már nagyon jól fölkavarná az amúgy sem álló vizet :)

7. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Az az ötletem támadt , ha már szinte minden hónapban van tenyésztős event akkor az event ideje alatt a varázsfa igazán adhatna 1db. szupitápot ! Sőt még akár szezonális ajándékként is el tudnám képzelni ! Persze tudom , hogy ez megint csak rontaná a BP. üzletét de szerintem aki eddíg megvette ezután is meg fogja , az alacsonyabb szintű játékosoknak meg adna egy jó kis motivációt a küldetések teljesíthetőségével kapcsolatban !Mert a jelenlegi 26 féle tenyészthető állat szupertáp igényét se kikeverni sem feladatokból összeszedni , valljuk meg nem lehet ! Csak,ha vesz is néha - néha az ember fia nem kevés Farmaranyért , vagy direkt valós pénzért , de ez a része teljesen mindegy !
    További szép napot !

Utoljára szerkesztett: 16.11.16
    ideals2011, cskati01, Sly és 5 más kedveli ezt.
  8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Egyetértek a szupertápp ötletével régen is lehetett ajándékba küldeni jó volna vissza hozni.

ideals2011 és cicimsincs kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Lehetne egy hatalmas gazdaköri küldetés egyben , de az tényleg nagy:p
    Időkorlátos legyen , az ész szerűséget betartva természetesen.
    Növények :
    • Ezüst : 100.000 darab saláta
    • Arany : 200.000 darab saláta
    • Gyémánt : 300.000 darab saláta
    Aztán búza , répa , kukorica stb növénnyel eljátszani
    ha ez kész , akkor megnyílna az állatos feladat kör

Állatok :
    • Ezüst : 3.000 db tyúk és 99 db tyúktáp letermelve
    • Arany : 5.000 db tyúk és 500 db tyúktáp letermelve
    • Gyémánt : 8.000 db tyúk és 1.000 db tyúktáp letermelve
    Aztán nyúl , birka , kecske stb állattal és táppal eljátszani ezt
    Ha ez kész , megnyílna a tenyészállatos kör :

Tenyészállatok :
    • 1. szintű tenyészállat : 100 db
    • 2. szintű tenyészállat : 90 db
    • 3. szintű tenyészállat : 80 db
    • 4. szintű tenyészállat : 70 db
    • 5. szintű tenyészállat : 40 db
    • 6. szintű tenyészállat : 12 db
    • 7. szintű tenyészállat : 4 db
    • 8. szintű tenyészállat : 3 db
    Minden tenyészállat tyúk , juh birka stb

cicimsincs kedveli ezt.
  10. babo0810

babo0810 Aktív író

jó ötletnek tartom a szupertápot ajándékba küldeni a szomszédoknak de az állatos és növényes amit az előttem levő gazda felvetett szerintem kicsit túlzásnak tartom

ideals2011, cskati01, Böbebaba60 és 4 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha babo0810

Ezt amolyan 200. szint körülire gondoltam , nem 1 nap alatt elvégzendőre.:music:
    Ha ezt elvégzed , akkor tényleg a gazdakör királya lennél :inlove:;)

Okkkay, cicimsincs és Dana64 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon régen írtam már ide,talán akkor,mikor a festékpaletta fát szerettem volna. ;)
    Az az ötlet ugrott most be,hogy milyen jó lenne,ha a maradék event növényt átlehetne váltani felröpire.Szerintem nem egy gáz ötlet!Köszönöm a lehetőséget.. :)
    üdv.:apja

vazulneni8, Marika312, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  13. gabocagaba

gabocagaba Utánpótlás-írogató

Én nem örülnék ilyen eventnek, nagy nehezen teljesít az ember egy felhősort, és azt hipp-hopp ellopják?! Nem mindenki tud egész nap a gép előtt ülni, a feladatok is egyre gyakrabbak, csak rohanás az egész, számomra már nem szórakoztató, inkább görcsös igyekezet, és akkor még tovább nehezíteni egy kicsit túlzás, nem? Biztos nem én vagyok az egyedüli ezzel az ötlettel

ideals2011, Margó1952, Sly és 7 más kedveli ezt.
  14. julianna44

julianna44 Utánpótlás-írogató

Utóbbival értek egyet, már túl sok a tennivaló, ne ragozzuk tovább, a végén megunjuk, aztán mi lesz, ha sokan abbahagyják!

ideals2011, Forradalom, Sly és 5 más kedveli ezt.
  15. emancika

emancika Aktív író

Ünnepek közeledtén - néztem a naptárt, de nem szerepel benne - nem lehetne ajándékozási napokat tartani? Nagyon szívesen odaadnék egy-egy fát, ólat azoknak, akiknek még nincs esetleg, s nekem több is van.

OJani kedveli ezt.
  16. fojtne

fojtne Fórum-zöldfülű

Szerintem jó ötlet, főleg ha nem pár óráig tart. Ugyanezt az aratással kapcsolatban is lehetne...

Damas2010, Pocak, HarciPocok és még 1 ember kedveli ezt.
  17. OJani

OJani Kivételes tehetség

Ez egy ingyenesen játszható játék. Sok minden van benne amire ha költünk gyorsabban haladhatunk.
    Viszont a kényelmi funkciót jelentő munkások bizony sokat jelentenek az aratásnál, főleg ha 1x1-ezik az ember. Nem csak kézkímélő, de még időben is sokkal gyorsabb. Vannak a kuponok, meg az azonnal induló munkások, csak ezeket nem nagyon lehet kihasználni. 1 órás, 3 órás, 12 órás .... kuponok. Ezekkel csak az a baj, hogy munkásokkal kb 5 perc alatt végig lehet menni az összes területen meg még a paszulyra is marad idő. A többi idő pedig elszáll feleslegbe.
    Jó volna ha a kuponokat fellehetne osztani kisebb idő mennyiségekre.

TeremtŐ, kusziera, Damas2010 és 2 más kedveli ezt.
  18. -rex18-

-rex18- Törekvő

igen de van aki nem akkar költeni a farmmunkásokra

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ez mind igaz lehet! Csak arra kérlek, hogy egy kicsit gondold tovább, mert ha ajándékba kapjuk (ami nem kerül pénzbe), arra ugyan úgy jól jönne a felosztás.

OJani kedveli ezt.
  20. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Utoljára szerkesztett: 7.12.16
    genka53, OJani, -Mayacska85- és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.