Ünnepek, eventek avagy milyen új feladatokat szeretnénk

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ismét lenne egy ötletem ...
    Olyan sok szép állatunk van ... Szívesen látnék egy időkorlátos feladatsort ...
    Minden titok állatból időre kellene termelni 10 darabot ... - relatíve hosszú idő alatt , hogy akár 2 óllal is teljesíthetőek legyenek a feladatok ... Hozzákapcsolva jöhetne retro ólvásár ... ugyan nekem nincs rá szükségem , de az újak fantáziáját megmozgathatná ...
    Persze ugyanez lehetne titokfákkal is ... akár vegyesen ... Hm ... Nagyon tetszene ha megvalósításra kerülne ...
    Nem nehezíteni szeretném a farmerek életét ... csak úgy gondolom , minél több tartalom van a játékban ... annál több játékost tud megszólítani ... Ha több játékos van / hosszú távon / ... több bevétele van a játéknak ... Szóval MI tovább játszhatunk :)

2. HarciPocok

HarciPocok Fórum-zöldfülű

Igen, ez egy ingyenesen játszató játék, de tegyük hozzá, hogy amennyiben mindenki ingyenesen használná, akkor azonnal meg is szűnne a FARMERAMA ! A programozók éhen halnának, ha időnként nem áldoznánk forintot a játékra, no és a szerverek fenntartása sem lehet olcsó a Bigpointnak.
    Nekem is eszembe jutott már, milyen jó lenne a 10 perces farmmunkás kupon, mert ezzel elintézhető a felhősor, az összes földterület aratása és vetése, még az állatok ellátása is- de ebből nem lesz semmi, mert az ilyen rövid lejáratú kuponok lényegében az ingyenes farmmunkásokat jelentenék, amelynek viszont egyenes következménye lenne az előbb említett programozók szomorú sorsa. :)

Muszáj néha forintot adni a játékért, de a kiadások szerkezetét át lehetne rendezni, sőt át is kellene. Beszéltem játékosokkal ( nem csak szomszédokkal ) és sokan közel állnak már a játék feladásához, mert 150 felhőt learatni nem csak fárasztó, de idejük sincs rá. Ingyenesen aratható felhősor kellene, akár azon az áron is, hogy picivel több aranyba kerülnének a titokfák vagy a szupertrágya. Ez valószínűleg nem jelentene bevételkiesést a Bigpointnak, mert aki eddig nem vett felhőaratót, az ezután sem fog, viszont nem hagyná abba a játékot, és az aratógépért továbbra is fizetne, mint eddig is tette. Itt az a gond, hogy ha a játékosok kezdenek felhagyni a farmozással, akkor könnyen beindulhat a lavina effektus, és a végén semmi sem marad. Száz ember kedvéért nem fog Magyarországon maradni a Bigpoint.

ideals2011, szöszi50, szinusz és 7 más kedveli ezt.
  3. cillancs79

cillancs79 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem olyan event ötletem lenne, hogy minden feladat sor végén olyan állatot vagy növényt kapjunk, ami a következő feladathoz kell és máskülönben nem lehet megvenni sehol, csak, ha végig teljesítem a feladatokat. Mondjuk kezdhetnénk egy alap állattal vagy fával Pl kacsa, pulyka, tehén, vagy almafa, körte, szilva. Azután minden feladat sor 3 másik feladatból áll, de mondjuk a harmadik végére már lehetne valami nagyobb darabszámú megrendelés ezekből, mondjuk 120 pulyka, vagy 800 körte, de a nyereményem mondjuk lehetne menyét ól, vagy farkas ól, vagy valamilyen különleges fa. A következő szintnél pedig ezt az állatot vagy fát kéne tenyészteni, termeszteni nagyobb darabszámban. Így eltart egy darabig, de nincs az, hogy ezt sem sikerült teljesítenem, mert mondjuk nincs olyan állatom, vagy fám és talán még egy évig nem is lesz.
    Köszönöm, ha elolvassátok!
    Remélem egyszer megvalósul!! :)

4. szzsuzsi55

szzsuzsi55 Utánpótlás-írogató

1. Én a fizetési módok megváltoztatását szeretném. Az eddigi átutalásos fizetési módot megváltoztattátok díjbeszedésesre. Na, ha eddig bonyolult volt az átutalás, ez még százszor bonyolultabb lesz, több buktatóval. Miért nem lehet elfogadni a számlához tartozó sima kártyát, ami egyszerű és gyors megoldás. Ha van fedezeted tudsz vásárolni, ha nincs, nem. Több ezer cég elfogadja, ti miért nem? Én eddig átutalással fizettem, mostantól valószínűleg nem fogok vásárolni, mert ezek a lehetőségek nem vonzanak, így nincs lehetőségem. Kérlek, gondoljátok át, és ha lehet, változtassatok. Biztos vagyok benne, hogy sokan élnének ezzel a lehetőséggel.

szinusz kedveli ezt.
  5. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Nem újabb feladatokat, hanem időt és lehetőséget a porosodó befejezetlen feladatokra, már javasoltuk ennek érdekében pl.a tápkeverés idejének drasztikus csökkentését ,a bahama állatokat lehetetlen letermelni mert 10 db. táp fél nap alatt lesz meg ,a piacon alig és iszonyatos árakon lehet tápot venni. Hát igy a feladat teljesítés sem leány állom és ez csak egy példa volt ami akadályt jelent a feladatok teljesítésében de tudnék még felsorolni, de egyre jobban azt érzem hogy nincs kinek és úgy is hiába.

6. kusziera

kusziera Járnitanuló

Sziasztok! szerintem sem új feladatokat kellene létrehozni mert a régiek között is akad jó pár olyan amit elég nehéz megcsinálni mert némelyik elég nagy mennyiséget követel.Inkább arra kellene törekedni hogy nagyobb terület legyen hogy az eventeket és a feladatokat is meg tudjuk csinálni mert a mostani tavaszi eventet sem lehet befejezni mert nem lehet annyi növényt ültetni nincs hova....szerintem nem új fa meg új állat kellene hanem plusz egy hely...a bahamaról ne is beszéljek mert ott meg végképp katasztrófa az egész és amire odaérünk h annyi banánunk legyen h kiváltsuk a többi helyet az jó pár év lesz.....

gabocagaba és ideals2011 kedveli ezt.
  7. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!

1.Jó lenne a gazdakörbe egy (mindig újraindítható)trágyás feladatsor,mert amikor nincs event,oda beadhatnánk a felesleget.Fáj a szívem eladni,néha még 1 csp alatti áron is megy,a tárolóm fullra kiváltva,muszáj piacra dobnom.A jutalmak között lehetne a szokásos,mint pl. munkáskuponok,szupitrágya,szupitáp is.

2.Lehetne olyan munkás kupon is,amelyik nem időre megy,hanem alkalomra.Minden területen 1-1 funkciója vehető igénybe,valahogy így.Ez akkor lenne jó,amikor csak beszalad az ember aratni-vetni pl.eventnél,és nem így ketyegne le folyton a munkások ideje.

3.A kerekkerékről le kéne venni az ólakat és fejlesztéseit,mert csak töltődik vele a raktár,főleg a nagyobb szintűeknél.Cserenapkor eladhatóak,persze jegy ellenében,de fillérekért.A kerék nyereményeit is lehetne szintekhez kötni,mert vannak kicsik,akik még örülnének ezeknek az ólaknak.

4.Lehetne olyan event lehetőség is,hogy a paszulyon ki nem váltott felhősorokat meg lehessen megint szerezni.Az event elején ki kellene választani,melyik felhősorért akarunk megküzdeni,és akkor azokat termelnénk.Sajna én technikai okok miatt lemaradtam több paszulyos "fincsiségről",például a nullapercezős lehetőségről is.Szívesen megszerezném,ha lenne rá lehetőségem.
    Köszönöm,hogy elolvastátok!

szöszi50, Böbebaba60, gabocagaba és 5 más kedveli ezt.
  8. Meritre

Meritre Járnitanuló

Jó lenne ha a játékba eddig megjelent összes eventes felhősor megszerezhető lenne gazdakörös feladatként. Akkor valóban megvalósulhatna a játékosok közti egyenrangúság.

szöszi50, Böbebaba60, gabocagaba és 4 más kedveli ezt.
  9. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Amikor egy új tenyésztés jön be (pl. legutóbb a páva, előtte a macsek, stb.) annak szokott lenni eventje is. Nem mini.
    Na, egy ilyen, nagyfelhajtásos eventet kérek szépen, és hozzá PAPAGÁJTENYÉSZTÉST. Ha lehet.

10. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Arra gondoltam mi lenne ha a karneválos eventbe a királynő barkácscuccokat is dobálna legközelebb!
    Nem vagyok nagy igényű nekem elég lenne ha a fát dobálná csak!:p a raktárházak fejlesztéséhez igencsak kéne!
    Köszönöm!

-vadocka70-, Sali~*.*, zergekutya és 9 más kedveli ezt.
  11. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Jó lenne egy olyan termék (valami sok drága hozzávalót igénylő, vagy csak nyerhető...) amivel a mindenkori aktuális eventet lehet meghosszabbítani. Tehát pl. van egy event ami este 10-kor fog véget érni, este 9:58-kor megeszem a terméket, és kaptam még néhány órát. Ha kettőt eszek meg belőle, akkor duplaannyi időm van még.
    Még az is lehet, hogy valami alkimista cucc aminek a készítésekor aranyat kell beáldozni. De piacképes. (Mennyibe kerülne piaci áron...?) Természetesen a verseny típusú eventekre nem lenne hatással.

12. marci4077

marci4077 Járnitanuló

falu: új hely :falu funkciói:-bódé:itt lehet az ideglenes(6 óránként frissül,1 megrendelés 5-10 hangulatot ad,egyszerre max 3 elérhető) megrendeléseket teljesíteni, amikért hangulat jár
    -hangulat:az ünnepség végén minél jobb a hangulat a faluban, annál több jutalom jár
    -hangulatszint:ezek mérföldkövek, amelyeken szinttől független mennyiségű jutalmak járnak 1-300-ig terjed
    -első 10 jutalom.1. falunapok matrica
    2. 1 csillag
    3 5000tp
    4 5000csp
    5 1 farmarany
    6 1 titokól
    7 1 titokcsemete
    8 1 szabad pörgetés
    9 3 farmpengő
    10 1 parti pörgetés+ farmszint*25 tp
    a falu a tölgynél lenne kiváltható 75 csillagért
    szintlépéshez szükséges hangulat:2. 50
    3. 60
    4. 70
    5. 80
    mindig tízzel több
    az utolsó szint után a megrendelések 2-5 farmpengőt adnak
    a faluban megtalálható egy liget is, ami 150 csillagért kiváltható 6*6-os terület, csak fákat lehet lerakni,és a közepén megtalálható a bölcs tölgy egy csemetéje, ami 1 órával lerövidíti az ottani fák érési idejét, és 48 óránként 1 farmpengőt is ad

-vadocka70-, -rex18- és vazulneni8 kedveli ezt.
  13. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem értem ezt a faluban lévő ligetet. Ez csak ötlet, vagy tényleg van ilyen, én nem találom, pedig nagy szükség lenne rá, már a sok fától a Bahán alig van földterület. Köszi Jucus

14. wendylány

wendylány Utánpótlás-írogató

Igen, ez egy ingyenesen játszató játék, de tegyük hozzá, hogy amennyiben mindenki ingyenesen használná, akkor azonnal meg is szűnne a FARMERAMA ! A programozók éhen halnának, ha időnként nem áldoznánk forintot a játékra, no és a szerverek fenntartása sem lehet olcsó a Bigpointnak.
    Nekem is eszembe jutott már, milyen jó lenne a 10 perces farmmunkás kupon, mert ezzel elintézhető a felhősor, az összes földterület aratása és vetése, még az állatok ellátása is- de ebből nem lesz semmi, mert az ilyen rövid lejáratú kuponok lényegében az ingyenes farmmunkásokat jelentenék, amelynek viszont egyenes következménye lenne az előbb említett programozók szomorú sorsa. :)

Muszáj néha forintot adni a játékért, de a kiadások szerkezetét át lehetne rendezni, sőt át is kellene. Beszéltem játékosokkal ( nem csak szomszédokkal ) és sokan közel állnak már a játék feladásához, mert 150 felhőt learatni nem csak fárasztó, de idejük sincs rá. Ingyenesen aratható felhősor kellene, akár azon az áron is, hogy picivel több aranyba kerülnének a titokfák vagy a szupertrágya. Ez valószínűleg nem jelentene bevételkiesést a Bigpointnak, mert aki eddig nem vett felhőaratót, az ezután sem fog, viszont nem hagyná abba a játékot, és az aratógépért továbbra is fizetne, mint eddig is tette.

Szerintem a több órás farmmunkás felváltása 10-20 percessel, nem okozna olyan túl nagy bevételkiesést, de ha mégis, hát pótolható lenne máshonnan. Például aki úgy dönt, hogy neki megéri, hogy egy JÁTÉKra pénzt áldozzon az bérelhessen új földterületet, ahol például a nem eventes növényeit szaporíthatná. Esetleg lehetnének olyan munkások, amelyeknek beállítható, hogy például 2 óra múlva arasson és újravesse a magokat.

15. wendylány

wendylány Utánpótlás-írogató

Bár úgy látom az előző hozzászólásomat sem méltatta senki válaszra, azért remélem valaki olvassa ezt a topicot. Egy event ötlete fogalmazódott meg bennem. Nem olyan régóta játszom és az előző eventeket lusta voltam átbogarászni, úgyhogy elnézést kérek, ha hasonlít egy már létezőhöz. Szóval: a felröppenő a liszt lenne. Vízzel keverhetnénk a malomban habarást belőle, majd a pajtánkban lévő zöldségekkel (pl. répa borsó, bab, tök, stb.) főzelék készülne. (kicsit hasonlít a mesterségek völgyére) A hozzáadott zöldségek pajtaértékétől függően a főzelékek is más értékűek lehetnének. Az ajándékok megszerzéséhez persze mindig adott értékű főzeléket kellene beszállítani mondjuk a menzára.

ideals2011 kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem csevegő felületek ezek az ötleteket gyűjtő tematikus topicok.

Nincs válasz a javaslatokra, mert ez egy gyűjtemény, amiből időről időre továbbítjuk a javaslataitokat a központba!

Ajánlom Mindenki figyelmébe, aki itt olvas, aki itt ír:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek-részleg.11973/
    Minden csoportban van egy "első hozzászólás" egyedi kívánalmakkal, kérjük azt figyelembe venni!

Köszönöm!

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  17. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok - Levesmester gazdaköri feladat tovább folytatása - sok mindenen lendítene - piac dinamizálás - tenyésztési-vásárlói kedv -

18. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Elég régen, de volt egy teszt idő, amikor az aratáshoz elég volt egy kattintás. Úgy működött, mint a locsolás, vagy a vetés. Nagyon jó lenne, ha bevezetésre kerülne, eventek idején, 1*1-en kikészülnek az ízületek az egerezéstől.

szöszi50, -rex18-, Anika_9_ és még 1 ember kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!
    A topikot lezárjuk és hamarosan archiváljuk. Kérjük, hogy ötleteiteket az újranyitott hasonló témájú topikba írjátok le!

HéricsBáró, balaskodominik és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.