Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Nagyon carul startoltam,nem vártam meg a start lövést és learattam,szerencsére csak 1 földet.

2. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

3. borbelyandi

borbelyandi Járnitanuló

Az összes tojást aktiváltam, majd semmi!!! Jól kezdődik

4. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Így legyen ötösöm a lottón....-.- Mentem dolgozni tovább....:sleepy:

Numiz és livia775 kedveli ezt.
  5. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Igen,nálam is pihi van,meg karbantartás. Viszont azt is láttam,hogy a kaméleontenyésztéshez meg lehet vásárolni az alap,sárga és narancs ólakat is. Hát ezért küzdöttünk annyira az eventen,hogy meglegyenek az ólak,erre most meg kb 5000 csp/ db áron meg lehet öket venni? :( Mondjuk akiknek nem sikerült a kaméleonlak-os event teljesen,az biztos örül ennek a hírnek :)

csio70, Szama és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  6. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

A közleményben az áll, hogy elindult. Én belépni se tudok karbantartás miatt.

livia775 kedveli ezt.
  7. misómasa

misómasa Utánpótlás-írogató

Nálam karbantartás van. Még jó hogy beizzítottam a bónuszokat.

livia775 kedveli ezt.
  8. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Igen,nálam is pihi van,meg karbantartás. Viszont azt is láttam,hogy a kaméleontenyésztéshez meg lehet vásárolni az alap,sárga és narancs ólakat is. Hát ezért küzdöttünk annyira az eventen,hogy meglegyenek az ólak,erre most meg kb 5000 csp/ db áron meg lehet öket venni? :( Mondjuk akiknek nem sikerült a kaméleonlak-os event teljesen,az biztos örül ennek a hírnek :)

9. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Egy hete én is így jártam. Most nem aktíváltam előre semmit.

Numiz és csopke1 kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam már elindult, lehet aktiválni a bónuszkódot, meg a felhőt.

csio70 kedveli ezt.
  11. szilviakocsis

szilviakocsis Utánpótlás-írogató

livia775, Szama és hadebuda kedveli ezt.
  12. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

a fórumr se tudok belépni csak 10x-i próbálkozásra ( nem is tudom, hogy ezt miért és kinek írom le :), de majd később jelentkeznek, ha online az event. és kinek van ideje és türelme nézegetni percenként? )

LongNight kedveli ezt.
  13. gulya69

gulya69 Fórumlakó

"Tudjátok, karbantartás meg ilyenek... néha bizony erre is szükség van, ha újdonságokat szeretnétek a játékotokba"
    xD

14. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Azért írtam, hogy elvileg...

15. bobita

bobita Junior szaki

16. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Olvasom, hogy az event online, rendben elindult, közben egy kis pihi (karbantartás)...
    Mondjuk arról nem szól a hír, hogy a BP-nál ki mit/kit tart karban :)

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

aktiváltam mindent 20 perccel ezelőtt, mert minden jónak tűnt, na azóta semmi...így a múltkori hibákért ajándékba kapott kódomat is feleslegesen aktiváltam, hasznát már nem tudom teljesen igénybe venni, gondolom ezt is kompenzálják majd:)

livia775 kedveli ezt.
  19. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Egy bagolytojást arattam le, azóta karbantartás van. Sebaj, várok türelemmel!;) Na jó, talán egyre fogyó türelemmel!

livia775 kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Ünnepeljünk együtt, hogy bele trafáltunk, az event kezdés hibátlan indításába !!!!:D:wuerg:>:(8)xD

Szama kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.