Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fülinyuszi

fülinyuszi Utánpótlás-írogató

nálam is bukta a tojás és mókus kb 50 % bónusz tp. nem is tudom miért siettem most mindig legalább egy félórát szoktam várni ....
    na mindegy , megint tapasztaltam hogy lassan járj tovább érsz , és még nyugodtabb is leszel . :)
    legalább a bónuszkódot nem váltottam be ...xD végül mindig rájön az emberlánya, hogy nem veszít semmit... nem ezen a pár percen múlik, csak azt nem értem miért rohan mégis mindenki;)

2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

remélem az ujdonság az lesz, hogy ajcsiban lesz a farmomon farkas, kivi, kökész és tamarindusz...:)

dereret, hadebuda és lompi01 kedveli ezt.
  3. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Ez az új producer annyi újdonságot akar, hogy szegény programozók nem bírják az iramot. Gondolom tiszta idegek, hogy semmi nem jön össze elsőre, de én türelmesen várok, amíg aztán más dolgom nem lesz, és majd este visszatérünk a dologra...

4. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

mostmárjóóóóóóóó:)

5. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Már fél órája"megy " az event!!! Csak azt tudnám, hogy lehet játszani, ha be se tudok lépni? Na, ez már a vicc kategória.

6. *törpi*

*törpi* Utánpótlás-írogató

Nálam még mindig pihi van.... :(

7. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Jó neked! xD

8. Málnahab

Málnahab Rutinos

Látom, bejelentették, hogy minden OK, de nálam nem indul, még mindig a karbantartás oldal jelenik meg! (?)

Borzas.Kata kedveli ezt.
  9. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

továbbra sem lehet belépni, de nem csoda hiszen a karbantartást az az egy szem birka végzi, a fúrójával

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Még egy kis türelem.

zsuzsa-mama és Málnahab kedveli ezt.
  11. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nálam is ugyanez a helyzet

12. Szama

Szama Fórum veteránja

Nálam is karbantartás van....Kínomban már csak nevetni tudok az egészen....komolyan...inkább legyen 1 hét teljes szünet a játékban, rakják rendbe, bővítsék amivel akarják, de ne szenvedjünk már ennyit!!! :(...Az elmúlt hónapokban mindig van valami baja a játéknak...közel félórába került mire ide bejutottam.....elképesztő és kiábrándító is egyben....

phpmaster, Barbóca, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  13. Edythke

Edythke Fórumlakó

Nálam is pihi van :(

14. *törpi*

*törpi* Utánpótlás-írogató

azt hiszem megyek dógomra, majd visszanézek pár óra múlva....

15. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Maintenance..:cry:

Barbóca kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A böngésző frissítése után ellenőrizzétek a játékot!

zsuzsa-mama és hadebuda kedveli ezt.
  17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

14.42 most tudtam feljönni...eddig karbantartás...a fórumra fel engedett,mérgesen olvastam,hogy mások tudnak játszani,én meg nem:wuerg:

18. Szama

Szama Fórum veteránja

Most minden jónak tűnik! Kedves Modik, akkor kezdhetjük az eventezést?? Köszönöm! :)

19. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Nálam már nemsokára lehet aratni az első 5 magot!

20. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Nem is lepődöm meg már, most tudtam feljönni.:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.