Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Numiz kedveli ezt.
  2. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

zsuzsa-mama, Gio, Numiz és 16 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

kekmaci75, Palacsintax, ati7. és 8 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az "Éjfél" talányos tenyészet tartogathat számunkra farkast szerencsés esetben.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-ól-akció-és-új-állandó-különleges-küldetés.11566/

Sőt kökénybokor is érkezhet a Ghibli talányos csemetéből.
    További információk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-és-bahamarama-titokzatos-csemete-új-állandó-gazdaköri-küldetés.11697/

zsuzsa-mama, Numiz, Holdsarló és 4 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

Vettem is rendesen, de még sem lett!Tudom miből lett volna, de nem lett és jól van.Hasznos volt az infód
    Mondom meglephetett volna minket a BP hogy most is legyen esély

6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A Párom farmján(91) 13 strucctoji, 8 fazék, 12 méz, 8 fazék, 8 fazék, 13 strucctoji, 11 fa
    Remélem fazékból ennyi volt ;)

dalmata10, ciklon23 és dereret kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

Ügyes vagy !
    Most néztem én is gyorsan meg a táblázatot, hogy mennyi kell még a növényes-fás részbe, a másik kettő már kész.
    Érik az utolsó 4 órás és még kell 1700db. a 8 órásból, azt sztrágyával gyorsan letermelem és mehetnek vissza a mamutok, hogy a Valentinos eventet is jó 24 óra meglehessen oldani.

icus08, -orgona-, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  8. -bgabi70-

-bgabi70- Fórum-zöldfülű

sziasztok Boldog Szűlinapot és a fejlesztőknek további jó munkát. szeretném meg kérdezni, hogy a kivi ólat hol lehet be szerezni köszönöm

9. kovacstne

Szia! Olvass vissza 2-3 hozzászólást

10. Laboviti

Az esély adott a szerencsét várhatjuk. Ez nem "kenhető" a Bigpoint-ra.

dalmata10 és Holdsarló kedveli ezt.
  11. Laboviti

dalmata10 kedveli ezt.
  12. kovacstne

Nem adott az esély most írtad.Ezekből az ólakból és fákból nem várható hogy kökény és farkas legyen.Akkor most van esély vagy nincs?Na megyek és aratok mint egy őrültxD

13. Laboviti

Ez esetben kérlek, ismételten olvasd el a Neked írt hozzászólásomat, amit be is idéztél a 761. posztodban. A linkeket is nyisd meg.
    "Éjfél" talányos tenyészet és "Ghibli" talányos csemete nyerhető a "futó" eventben, és ez az esély.

Marika312, dalmata10 és dereret kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Az event során nyert 10 titokólból akár farkas is kifejlődhet, míg a titokfákból a kökény is.
    Ha a linknek nem hiszel, a modinak nem hiszel, valószínú nekem sem hiszelxDxD

-orgona-, georga06, PocsékFarmer és 7 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

Neked hiszek és cuppppppp;)
    Ha lesz egy farkasom felezem veled

16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Gratu! :inlove: Ügyes vagy.
    Én harmadszor is visszavertem az álnok fazekak támadását, muhaha. xD Szerencsém volt még eddig, nem adta vissza 2x egymás után a fazekakat. A fazekakon kívül eddig mézet, strucctojást és pócot kért, darabolt fát egy darabot sem, pedig abból van szép készletem. Tapsilyn és Elvisz már derrrenghenek a székükben, de nem fenyeget az a veszély, hogy ma kész leszek. :D

PocsékFarmer, Tigrislady, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  17. anita219

anita219 Fórum mestere

Hát nekem elég gyéren adja az elemet. Nem tudom így hogyan lesz meg az össze ,,híresség,, ? :) Rá kell szánnom az időt,csatnit, rózsát és ki kell nekem is fejlesztenem ezt a 0 perces cuccot. :p :)

18. dereret

dereret Fórumőrült

Inkább vegyél pár ezer rózsát a piacon, és amikor majd kinemesítetted, él a 0 percesed, pillanatok alatt komforton több ezer növényed lesz, és visszarakod jó áron a piacra.
    A nemesítéssel ne várj, kezdd elé még ma, megéri.
    Tegnap 43 kocka komforton 10 másodpercenként jött szegfúre a 43 elem. Pár perc alatt a felröppenő rész kilőhető.

icus08, Dyny, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  19. Málnahab

Málnahab Rutinos

Hát jó! Megcsinálom!
    Ja, nem nekem írtad? ;) Sebaj, rég tervezem én is :D Bár gesztenyés felhőm nincs, de ha jól emlékszem, úgy is valami 9 perc az érés. Hátha jót tesz az én felröppenőimnek is :)

Dyny, -orgona-, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  20. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok!

95. szint:
    - 186 karfiol / 108 rozs / 412 kamilla / 197 téli jázmin / 109 begónia / 569 ólomvirág / 569 ólomvirág
    - 8 datolya / 8 datolya / 7 olajbogyó / 8 datolya / 7 fenyőtoboz / 7 fenyőtoboz / 7 fenyőtoboz
    - 2 szamár / 2 strucc / 2 strucc / 2 szamár / 2 hód / 2 páva / 2 szamár
    - 11 darabolt fa / 13 strucctojás / 8 fazék / 13 strucctojás / 11 darabolt fa / 12 méz / 13 strucctojás / 2 óra / 13 strucctojás / 5 vekker / 12 méz

A 8 fazéknál siettem és még nem volt 5 vekkerem, így inkább bedobáltam a 8 fazekat.
    A hatodik szintekkel be is fejeztem az eventet, most nem tudok több időt a játékra szánni.

További jó vetést-aratást Mindenkinek,
    sok szerencsét a titokfákhoz-titokólakhoz - na és a vekkerhez;)

icus08, Dyny, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.