Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szóval úgy néz ki, én vagyok a szerencsés elégedett! Lett 1 ujjas juharom, 2 japán naspolyám, 2 szakurám, ezek nem voltak még és a szakura ráadásul nagyon szép!!! Kaptam még xxl sárgabarackot(ebből csak alap volt eddig), lett még 1 szamócám, xl citromom(ebből is csak alap volt eddig), xl tölgy, xxl szivar. Nagyon örülök nekik, mert kökényem volt legutóbbról. Az ólak se rosszak, piros szamár, sárga birkanyíró, sárga halásztanya, piros csacsikovács, narancs juhakol, macska, róka, gólya, mosómedve. Persze a legtöbbje volt már, de azért jók :p

Dyny, kutyaszálló, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. annamarimolnar

annamarimolnar Utánpótlás-írogató

Szia Bonita!

Nem tudom mióta játszol és hanyadik szinten vagy, de pár ötlet a felröpik gyakoriságának ill. mennyiségének növelésére:
    1. Élő Legenda rúna
    2. event kezdetét várd komfort földbe vetett leghosszabb érésű növénnyel
    3. nemesített növények (rózsa, hagyma stb.) komforton minden jóval megszórva a megfelelő bónuszok aktiválása után
    4. éjszakára hosszúérésű növények.

Az élő legendám 26/30-on van, én nem szoktam 2) és 3) lehetőségekkel élni, és event vége előtt általában 1 nappal készen vagyok.

Ha ezeket már mind kipróbáltad, és nem segítenek, akkor passz :(

bonita333 és Baby72 kedveli ezt.
  3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

a vonatfütty istene szóljon belőled, hogy annyi legyen. mert ha nem, felaprítom, és mehet darabolt fának!

Dyny, kutyaszálló és magdi06 kedveli ezt.
  4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy egyszerre csinálom a négy ablakot, de így is Prézli lesz meg legelőször:)
    Nekem idáig nem volt gondom az elemekkel, mert jó szokás szerint a Tölgyest soha nem szedem le, ott vannak a Mamutok és pár békató meg csacsikovács is maradt kint. Így most is 22 elemet kaptam csak onnan, meg a többi területről is jött fel pár darab.
    Az első ablakba minduntalan tönkölybúzát és erdélyi héricset kér felváltva, aztán a páva-hód párost is előszeretettel nyomatja, eddig még nem utasítottam el semmit sem, mert tartottam attól, hogy legközelebb még nehezebb lesz, legfeljebb pótolom a piacról.

Azt már mindenki tudja, hogy eventnövényektől nem várható felröpi-dömping, úgyhogy tényleg az van, hogy minél hamarabb le kell termelni az eventnövényeket és azután vagy a jól bevált fullosra nemesített rózsa vagy hagyma kombóval ( persze ha van elég szupitrágyánk) növelhető a felröpik száma, vagy éjszakára ültetett minél hosszabb érésidejű növénnyel.

Szerintem most nem panaszkodhatunk arra, hogy egysíkúak az eventek, hiszen ez az event pl. tényleg érdekesre sikeredett, jó most az eventkezdési problémákkal nem kell foglalkozni, hiszen a fejlesztők is emberek és biztos tanultak a mostani hibából és nem tesznek többé egymásba érő eseményeket.
    További jó eventezést mindenkinek a Moderátoroknak pedig kitartást:))

kekmaci75, Dyny, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  5. bonita333

bonita333 Rutinos

Én a terményessel végeztem a leghamarabb (87 szint) a másik három kamránál is 1-2 feladat hiányzik...! de hűen magamhoz, most is a felröppenővel gyűlik meg a bajom :( Már egy csomó FA-t elköltöttem elemre, de nem költök többet. Ha meg lesz meg, ha nem, nem!
    Sok kakas, farkas, kivi pottyanást és bő termésű fákat kívánok mindenkinek :) Ólból és fából is épp olyat, amilyenre szüksége van :) :)

kutyaszálló és Marika312 kedveli ezt.
  6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szíííja Kira!!!
    Nagyon ügyes vagy, és tényleg jók lettek a titkosaid. Én még küzdök, csak a kis tapsi nyuszi üldögél még egyedül, de talán holnap már lesz társasága.

kutyaszálló és -KiraAngel- kedveli ezt.
  7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Beértek az állataim Juhéé 1 farkas 3vakond meg sárga ólak nyúl pulyka nagyon elégedett vagyok

Swordfish, kutyaszálló, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  8. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszi! 85 -ös szinten vagyok! Ültetek aratok! Örülök a segítőkészségnek! Sajnos én még csak tanácsot kérek adni nem nagyon tudok!

9. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

4 fám beért csak ennyit raktam ki egyenlőre 2 xxl sárgabarack 1 naspolya ezek még nem voltak és 1 szakura cseresznye ebből már 1 db volt kezdetnek nagyon jó

kutyaszálló és Baby72 kedveli ezt.
  10. Szama

Szama Fórum veteránja

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a szegfű karácsonyi süti+fehér ártatlanság, víz, trágya, szupertrágya használatával komforton mennyi idő? Lassan aratom az utolsó kör mézkerepet, 3 Fa beáldozásával 3szorra végre mézet kér, végezhetnék az eventtel, de kevés a felröpi, ezért arra gondoltam, h csinálnék pár kör szegfűt...

11. bonita333

bonita333 Rutinos

Szia!
    Köszönöm szépen a tanácsaidat, igyekszem kipróbálni, amit még nem próbáltam.
    A 87. - sőt már egy pici hiányzik a 88. szinthez - szinten vagyok. Hol van az élő legenda rúna ??? A tölgynek melyik részén. Amit lehetett, ott már mindent kiváltottam. A komfort talajt egyszer próbáltam - eventtől függetlenül - de nem tetszett, így nem is próbáltam. Azt tudom, hogy hosszú érésű növényt kell vetnem, sőt van nemesített hagymám is, de egyenlőre még az event növényekből hiányzik az utolsó aratás, utána jöhet a hagyma! Azt had kérdezzem már meg, hogy az event előtt elveted a komfortba a növényt és akkor aratod, amikor már elkezdődött az event ??? és úgy adja a felröpit ??? Ezt ki fogom próbálni legközelebb :)
    Köszönöm szépen :)

lizzi102112 és Marika312 kedveli ezt.
  12. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Amennyire megijedtem az elején...2 milla pluszban járok eddig
    :)

Swordfish, Gio, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  13. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziiaa! Gabi!!! :)

Köszönöm. Igyekeztem. Persze még ügyesebb lennék, ha nem termeltem volna túl majdnem 2000 darabbal az egyik gazt. :oops::cry:xD

Drukkolok, hogy neked is minél hamarabb együtt legyen a társaság, és neked is legalább ilyen jókat adjon a titkosakból a rendszer. De leginkább azt, amire vágysz, ami még hiányzik. ;)

Csodaszép estét neked! :)

Gabi922 kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Se kökényem se farkasom nem lett, ez aztán az élet.Felröppenő rózsára 5 db.Osszam be:cry:

LBetti kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Már megint mit csináltak, hogy nem működik a gépi aratás, a farm tetű lassú és most ki is dobott a farmom...:(..komolyan?!:mad:

_Cygnus_ kedveli ezt.
  16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    10 fából 5 db XXL-es lett: szeder, tölgy, mandula, citrom, bodza, továbbá szamóca, ujjas juhar, japán naspolya és 2 db XL bodza. Soha rosszabbat! Kitettem a talányosokat is, remélem, ott is jók lesznek. Kell még egy kör purgódió, így csak holnap leszek készen, ami rendben is van.
    A kerek kerék pedig megvadult, azt hittem sosem áll le a pörgés. :D

alpha58, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Reggel végeztem az eventtel.
    Sajnos a farkasok, piros ólak messze elkerültek, úgy látszik elijednek a saját építésű rózsaszínektől, másra már nem tudok gondolni.
    :(;):p
    Több sikert az ólakhoz Mindenkinek!!!

Dyny, alpha58, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. kremera

kremera Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!

Sikerült befejeznem az eventet, csak egyet nem tudok!
    Mi lett a főnyeremény?

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nincs külön extra főnyeremény, minden jutalom ismertetője megtalálható az eventleírásban.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Megkaptad a paszulyágat a rávalókkal, rengeteg tp-t és csp-t, ólakat és fákat ééééés a matricát is;) milyen főnyereményt szeretnél még?:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.