Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nah ezért iparkodjon az ember:wuerg:...alig vártam hogy szintet lépjek a 91-re...egy-két órája meg is történt:)...de nem kellett volna annyira sietni..mit kér a növényes feladat..persze 520 sárga tulipántxD...ami a épp 91-es szinttől ültethető. Köszönöm a Figyelmet:)

Dyny, kutyaszálló, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én még újoncként ezt az eventet nem fejezem be ide vagy oda a 61-es szint amit eddig kért az spárga nárcisz tök
    fánál fenyőtoboz narancs és a szivarral várok még az állatosba kezdtem bele bár nem voltam ma túl sokat reggel adom le a 6-ik feladathoz a dolgokat strucc páva szamár páva
    terményesnél méz lovaglóóra amit dobtam és újra méz :D

3. leguán61

leguán61 Fórumlakó

megpróbálom,köszi

szellorozsa kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

A titokfáimból lett naspolya sima és japán, szamóca, és 2 db kökénybokor :) Örülök. Már az evetben nekem ez is nagyon megérte :)

kutyaszálló, Szviki04, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én még újoncként ezt az eventet nem fejezem be ide vagy oda a 61-es szint amit eddig kért az spárga nárcisz tök
    fánál fenyőtoboz narancs és a szivarral várok még az állatosba kezdtem bele bár nem voltam ma túl sokat reggel adom le a 6-ik feladathoz a dolgokat strucc páva szamár páva
    terményesnél méz lovaglóóra amit dobtam és újra méz :D

6. Pi-roschka70

Pi-roschka70 Járnitanuló

én lápi pócra lápi pócot húztam és akkor ezzel végeztem is, mert annyi nincs és az ára a csillagos egekben

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ne add fel, kérjél vekkert a szomszédoktól és 5 db-ért kérjél másik beadandót rögtön, de ha nincs annyi vekkered akkor 2 óra múlva ad másikat. Ha szerencséd van akkor nem pont ugyanezt, de van még bőven idő az event végéig, kísérletezhetsz

Pi-roschka70, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  8. lénaluca08

lénaluca08 Fórum-zöldfülű

a titokfáimmal nem mentem sokra: adott 3 szakura cseresznyefát -már volt - 3 sárgabarack xxl-est, 2 citrom xxl-est és egy xl-est, meg egy újjas juhart - az is volt.

9. Annabogyó

Annabogyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon tetszik ez a fajta event.A terményes résznél nekem is a lápi pócot és a strucctojást kéri,de amíg lehet mást kérek.
    A titokzatos ólakból nem lett semmi különös,ami eddig ne lett volna.De ezt is megbocsájtom,mert:
    A titokfáimból lett, 2 db Szakura cseresznyefa és 1 kökénybokor. :)

Boldog szülinapot Farmerama!

Numiz, Linden, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

A "Mégsem" gombbal dobd el, és 2 óra múlva újat kér. Persze lehet, hogy ismétlődik a lápi póc, de akkor dobd el megint.
    Még sokszor lehet ezzel a "mégsem" gombbal próbálkozni 2 óránként. Előbb utóbb csak dob mást a lápi póc helyett. Persze ha fazekat kér, akkor is dobd el :p

Baby72 kedveli ezt.
  11. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok!
    Jupppíííííí!! Megvan a terményes rész úgy, hogy csak mézet és darabolt fát voltam hajlandó beadni :D
    Vagy kivártam a két órát, vagy vekkereztem.
    Növények letermelve, mindjárt lehet aktiválni a gesztenyés felhőket a felröpikhez, utána már hipp-hopp kész leszek :)
    Mindenkinek sok-sok energiát és türelmet kívánok... iletve elemet és vekkert.. ;):D

mária4702, Gio, Annabogyó és 4 más kedveli ezt.
  12. Etelka(Otty)

Etelka(Otty) Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Már régen szeretném megkérdezni: hol találom a bölcs tölgyön a " nő, mint a bolondgomba" rúnát. Már szinte mindent kiváltottam, többször "bemásztam" az ágak közé, de nem tudom hol keressem? Vagy más néven van és már régen kiváltottam? Köszi a segítséget!

13. Linden

Linden Fórumprofi

Szia!
    A tölgy törzsén, mielőtt elágazna, (felül) jobb oldalt.
    És ez a neve.

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Mire hat? Most megnéztem a Tölgyet, de én sem találtam ilyen elnevezéssel semmit.:oops:

15. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Sziasztok
    lett 9db tűzifám:(de lett 1kökény is:D:D:D:D:D:D

ada77201, Gio, Annabogyó és még 1 ember kedveli ezt.
  16. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

A 12-es helyen van:

kutyaszálló, Linden, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. Linden

Linden Fórumprofi

Szia!
    A tölgy törzsén, mielőtt elágazna, (felül) jobb oldalt.
    És ez a neve, csak az ember szeme elsiklik fölötte, vagy alatta, merthogy ezt legfelül írja az ablakban, alatta az áll, hogy hatékonyabb trágyázás, és a két trágyára hat.
    A simára és a szuperre.

Baby72 és ulmo12 kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Igazságod van. ;) Rögtön az első elágazás.;)

19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Minden növénynél más, a hagymánál 300-600-1200-as adagok voltak. :) Spenótnál 400-800-1500-as üvegházak vannak.
    Szerintem kérjél másikat, bár a narancssárga tulipán 3 óra alatt érik. Igaz, a kezdő készletet is össze kell szedni. Ahogy a piacon nézem, érdemes a raktárból megvenni a 100 db-ot, ha most megveszed, reggel újra tudsz venni százat, az már elég egy körre 1x1-en és meg is van 800 db.

ada77201 kedveli ezt.
  20. Linden

Linden Fórumprofi

Én magára a fára gondoltam :) Az első ágánál már a nagyobb trágyadomb van, de kontra.sz képén jól látszik, a 12-es :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.