Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

A tegnap esti szép hó ma reggelre elolvadt, reménytelenül esik az eső ..., de legalább nem kell lapátolni. ;)

89-es szinten már sok hosszúérésűd van, éjszakára mindenképpen az menjen, ha kész az eventnövényed, nappalra is mehet valamilyen 10 órás körüli, rózsa stb. Szerintem még van annyi idő, hogy meglesz.

Ha nem piacozol, akkor a növényeket le kell termelni mind. xD 1x1-en legalább töklekvárral csináld, azt már tudsz főzni. Én már szinte csak 1x1-en termelek mindent répás-almás csatnival vagy töklekvárral.
    Lekvárfőző: nézd meg a tölgyön a 27-es és 29-es rúnát, kiváltottad-e már. Ha még nem a 27-esből válts ki egy cukorcsomagot, utána már tovább tudsz lépni a 29-re és kezd el kiváltogatni a Lekvárfőző mániában a mesterségpont növelő %-okat. Ez igazán jól jön majd a 4-es szinten, mert majd meglátod, hogy a 4-es szint végigvitele egy örökkévalóságnak tűnik a 3-ashoz képest. :) De most a 4-es fontos, hogy minél előbb tudjál csatnit főzni. Van még a levendula lekvár, főzőgessed szépen és ahogy összegyűlt 5 db, fordítsd a lekvárfőző fejlesztésre, mindjárt kikeresem, mennyi pontot ad, és jövök ....
    Szóval órák kérdése és jövök, de az "504 Gateway Time-out" kissé akadályoz (mirr-morrr, nyirrr-nyürrr, nyafff-nyafff <-- ezt majd a panaszkönyvbe átteszem xD).
    Egy levendula lekvár előállításáért 125 pontot kapsz, ha felhasználod az üzem fejlesztésére újra kapsz 125 mesterségpontot = 250 pont. Ha naponta meg tudod főzni az 5 lekvárt és fejlesztésre fordítani ez 5x250=1250. Ha a 29-es rúnát végig megcsinálod max. 25%-osra (elég sok csillag), akkor az 1562,5 pont.

Ja, közben készen lettem az eventtel, nagyon tetszett, jó sok CSP-t adott, jól lehetett taktikázni. Majd legközelebb a 0 perces hagymával is jobban taktikázok, mert több nap, mint szupertrágya. ;) Felhősor beüzemelve. Köszi a háttérképet, ki is tettem, ugyan horrorisztikusan viccesek abban a rettenetes szemüvegekben + a jobb sarokban kornyadozó purgódióval (?). Viszont a teleportáló nagyon klassz, egy valódi sufnituning. xDxD

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
  2. Charlesking

Charlesking Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem a 10 titokfából a következők fejlődtek ki: 2 Kökénybokor, 1 XXL Sárgabarack, 2 Ujjas juhar, 1 XXL Citromfa, 1 XXL Birsalma, 2 XXL Cseresznye és a végére hagytam a nagy durranást az XL-es Almafát:)) Szerintem soha nem volt még ilyen jó felhozatalom titokfákból, úgyhogy meg vagyok elégedve. :))

3. soramay72

soramay72 Fórum hercege

még 325 elemre vagyok a végéhez o_O

csopke1 kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Titokfák: xl citrom, xxl cseresznye, 2 xxl mandula, xl bodza, xl cukorjuhar, xxl almafa, xxl szilva, xl narancs, xl mandula. a két xxl mandula ok, a többi megy majd gőzösre, ha megérkezik majd egyáltalán egy valaha.

Ólakat még nem tettem ki.

kutyaszálló, Gio, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  5. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

már reggel kész voltam csak fáradt voltam írni melóból jöttem :p na fák állatok vissza pakolva a dögök nélkülem mulatnak (majd adok én nekik) most várom a titkok átalakulását -.- ha megint vakond meg birka főleg sárga akkor irtást végzek és elküldöm a fejüket az illetékeseknek :p na jó bulit mindenkinek xD

patakvera, soramay72, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  6. annamarimolnar

annamarimolnar Utánpótlás-írogató

Én lassan kezdem megunni az állandó passzolgatást. Én is fösvény vagyok, és piac nélkül akartam megoldani a terményest. (Átlagosan voltam csak felkészülve, 1-1 kör fazék, strucctojás még belefért, de több nem. Fa nuku.)

Szóval az új taktikám: a főfarm minden területére tyúkok, és irány a kaki-biznisz. Nálam 250 felett megy a trágya, tehát 1, max. 2 kör tyúkból megvan a 8 fazék vagy 13 strucctojás ára. Így összességében nem fogy a CSP készletem. A tyúkokat pedig bedarálom anakondatápnak. Hiába, az élet kemény :)

Gio, -kaktuszable-, MamaMeseKertje és 4 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
    Aláírás
    • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
    • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
    • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!

8. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Beértek az óljaim: 3 pocok,retró hódvár++, gólya, halastó narancs, angórasimogató sárga, vakond 2, kaptár narancs. Így 92-es szinten
    "nagyon" kellettek. Köszönöm BP a szülinapi ajándékot.

-julcsi13- és mária4702 kedveli ezt.
  9. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Kedves jani2222, tudnál esetleg te , vagy bárki más is segíteni abban, hogy pontosan hogy lehet 0 perces növényig eljutni? részleteket találtam, de a teljes infótól nagyon messze vagyok. Nagyon köszönném, ha valaki tudna esetleg felvilágosítást adni :)

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Befejeztem.
    Nézd át a csevegőt, nagyon sokszor le volt írva.

-kaktuszable- és benedekbobe63 kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Mindenkinek a maga taktikája a legjobb. Mégis azt javasolnám, ha be akarod fejezni a teljes eventet, úgy jobb volna a terményekkel sietni. Minden más megtermelhető, vagy töredék áron megvehető a terményekhez képest. Pl kevesen tudnának rövid idő alatt 14 lápi pócot, vagy 11 fát letermelni...A növények meg szupertrágyával időben felezhetőek is. Még egy ötlet: az utolsó sort ne adjátok be, akkor sem, ha minden meg van hozzá. Az a legtöbbet kérő sor. Ráértek, ha már mindennel ott vagytok. Helyette haladjatok a többi helyen, így látjátok még mire lehet szükségetek.Jó játékot és sikeres befejezést!

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
    Dyny, alpha58, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot Mindenkinek!!!
    Remélem, mindenki jól halad!!!
    Ahogy olvasgatom, a meglepi ólakkal, mindenki meg van elégedve!!!
    Igazi meglepi!!!
    Majd, valamikor kirakom őket.
    Nem hajt a tatár! xD
    Az event gazzal végeztem, majd ahogy jövögetnek a felröpik, úgy haladgatok.
    Végül is, idő még dögivel! xD

csopke1 és tina07141983 kedveli ezt.
  13. csilla74

csilla74 Utánpótlás-írogató

üdv mindenkinek!!

nekem is beértek a titkosaim,nem vártam kivit,meg farkast..........na nem is kaptam.:music:......narancs:tehén,nyúl,birka,kecsketej!!!!!!:cry:
    gólya,macska,pocok3db!!!ló-piros.
    fáim:ujjas juhar,szakura,szamóca,naspolya,
    xl:juhar,bodza,szivar,citrom,.....alma!!!!:oops:
    xxl cukorjuhar.
    de már rég nem a nyereményekért csinálom én sem!!

kutyaszálló, csopke1 és tina07141983 kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

igazán nem az event befejezése a cél hanem a felhősor legyen meg meg a nővényesnél a feszültséges cuccos hogy termelődjön a BTP-m mert alig van bahás dekorom amúgy az első 3 szobát akarom kivégezni mert a titok ól meg a titokfák érdekelnek

csopke1 kedveli ezt.
  15. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok.
    most értek be az event által kapott titokfák.Nyitási sorrend:

xl szivar,xxl cukorjuhar,xxl narancs,szamóca,xl birs,xxl tölgy,xxl cukorjuhar,szamoca,xxl datolyapálma,ujjas juhar.

Királyság.Nagyon jók.köszi BP

kutyaszálló, Gio, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  16. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Nekem is beértek a titkosaim hát sajnos olyat nem kaptam ami még nincs. Nagyon reménykedtem, hogy kapok farkas de úgy látszik, hogy erre még várnom kell.
    Titokólaim: 2 db egér, macskaházacska, vakond, róka, kaptár narancs, juhakol narancs, tojástojó sárga, nyúlketrec narancs ezekből jó pár darab van a pajtában, aminek egy kicsit örülhetek az a kakas igaz, hogy már volt.
    Titokfáim: szilva XL, fenyő XXL, citrom XXL, datolya XXL, 2 db sárgabarack XXL, ujjas juhar, szamóca, szakura cseresznye ezekből is van egy pár darab a pajtában, aminek örülök az a kökény igaz már volt és így lett 2 darab.
    Szerintem 94-es szinten már nem igen örülök az olyan ólaknak amit már magam is előtudok állítani minden nehézség nélkül és pláne úgy, hogy nincs is rá szükség (pld. tojástojó) ezzel együtt köszönöm a születésnapi ajándékokat.

Gio, _Cygnus_, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Igen nagyom jó ötletet adtál bár nem nekem szólt kimondottan nagyon KÖSZÖNÖM sokat segítettél!

tünde282, csopke1 és Marika312 kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Az eventtel haladok szépen, - a felröppenők miatt lassabban megy a teljesítés - de majd az éjszaki hosszú ültetéssel remélem sikerül összeszedni a még hiányzókat, -jelenleg 70-re várok.
    Titok-eredmények:
    Fák: Citromfa XL 2 db, Szamóca, Szakura cseresznye, Cukorjuhar XXL 2 db, Bodza XXL, Birsalafa XXL, Ujjasjuhar 2 db.
    Ólak: Narancs - pulyka, juh, strucc, Gólya, Vakond 2 db, Macskaházacska 2 db, Galamb, Retro hódvár++.
    Köszönöm a BP-nek a szülinapi ajándékokat - meg vagyok elégedve, a feladatok után járó Tp-k és Csp-k is jók !
    A felhősornak külön örülök.
    Mindenkinek kívánok sikerres event-befejezést - kedvező titkos-dolgokat !

kutyaszálló, Gio, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  19. agi967

agi967 Fórum biztosa

A fáim: 2 db mandula xxl, szeder xxl, cseresznye xxl, 2 db citrom xl, cukorjuhar xl, 2 db naspolya és egy szamóca,ami még nem volt. Az ólak: halásztanya sárga, guanógyár sárga, narancs kecske és birkaól,macska,vakond gólya,kakas és 2 db farkas. Nagyon szépek az ólak, örülök neki.

kutyaszálló, Gio, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mindenki másképp csinálja,mindenki másképp csinálja! Így a jó!

csopke1 és ada77201 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.