Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;) Szép napot kedves gazdatársak!!
    Sikerült végeznem, ámbár sok mosoly nem ül az arcomon,:(nem sikerült semmi új szerzemény!! :oops:a 93.szinten.
    FÁK: 2 szakura,1 sárgabarack XXL,2 bodza XXL,1 datolya XXL,1 naspolya,1 citrom XXL,1 dió XL, 1 cseresznye XXL.
    ÓLAK:Narancs nyúl, narancs kacsa,narancs strucc,narancs disznó,narancs pulyka,narancs kecske,pocok,gólya,sün.
    Szóval egy kicsit szomorú vagyok, nagyon szerettem volna egy farkast, kivit, vagy kökényt, szamócát >:(
    További sok sikert mindenkinek, aki még küzd, legalább legyetek szerencsésebbek, mint én voltam!!:oops:
    Kellemes délutánt, üdv: Boszika57 ;)

kutyaszálló, Gio, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  2. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Még az utolsó adag event növény érik. Meg lehet a végén még a felröppenőre is gyúrnom kell, Úgyhogy ez eszembe se jutott. De nem rossz taktika. :) Meg ahogy látom elég sok csp-t kapunk vissza, abból is lehet vásárolni.

kutyaszálló és csopke1 kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt kétlem,hogy mindenki meg van elégedve!Viszont ajándék lónak......de megdolgoztunk azért érte!Van aki t szerencse meglátogatott,de van akit egyáltalán nem.Ez a játék!

bercy58 és csopke1 kedveli ezt.
  4. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Event növények letermelve. Az elem hiánya egyenlőre lassabb haladást okoz, de van még idő bőven.
    A titok állatkák: 3 sün, róka, retró hód ++, mosómaci, narancs kaptár, narancs strucc, piros tehén, pocok
    Fák: 3 naspolya, 2 xxl datolya, xxl sárgabarack, xxl narancs, ujjas juhar, xl sárgabarack, xl cukorjuhar
    Az új titkokból tehát semmi nem lett, de hát ez van.

kutyaszálló, Gio és ada77201 kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nekem is beértek a titkosaim: 94.szinten vagyok
    Fák: szakura,japán naspolya,ujjas juhar, xl-es: datolya,bodza,s.barack,citrom és xxl tölgy, birs. / mindenből bőven van, ki sem tudom rakni /
    Ólak: n.juh, s.pehelytollgyűjtő, galamb,vakond,sün, róka, 2 n.ló, n.srtucc, s.angórasimogató
    Hát ehhez nem is tudok mit mondani:oops::cry:

6. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Talán el kéne még 1x olvasnod az event leírását. Ha nincs meg mind a négy oszlop, akkor a torta sem. Nélküle a felhősor sem sokat ér, hisze nem aktiválható. Egyáltalán nem biztos, hogy később meg tudod majd FA-ért venni...Már nagyon régen volt ilyen event és sokára várható.

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
    benedekbobe63 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

én egy kicsit csalódott vagyok. kökényt szerettem volna, de a 10 csemetéből egy se az lett.:(

csillu000 kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Bár még felhősorom sincs így az sem izgat csak jó lett volna ha megszerzem akkor legyen akkor marad az alapfeltevés hogy a titokállatok meg a fák jöjjenek ki de még 3 nap az elég sok idő hétfő este 7 még messze van :D

9. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!
    Cukifüles most már hozzám is meg érkezett de sajnos itt most abba kell hagynom mert nincs több elemem:mad::mad:

de nem vagyok még elkeseredve mert még van időm bőven ;) minden event növény már kész :wuerg:van jöhetnek a hosszú érésűek:).Este kirakom az ólakat meg a fákat és reggelre tudom is az eredményt.

kutyaszálló, csopke1 és CitizenZero kedveli ezt.
  10. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok!
    Eventet befejeztem, mézkerepből többet is termeltem, mint kellett volna. :) Nagyon nem néztem miket kért, ha zöld volt, akkor beadtam. xD A strucc, hód többször is visszatérő vendég volt, illetve a terményesnél volt kétszer fazék, na azt passzoltam (helyette eladtam...) és egyszer talán lápi póc. Ez utóbbit én csacska beadtam, így készletem 0 lett, de sebaj. Területet még nem rendeztem vissza, kihasználom a csatnit és kiraktam a "sokáig gyűjtögettem a zsetont" sárkánytojást :inlove: a főfarmra (remélem ott jó helyen lesz.. vagy hol lenne jobb helye?). Titkosakat úgy elfelejtettem, hogy még mindig ott vannak a pajtában... na majd legközelebb. :)
    Sok felröpit

kutyaszálló, csopke1 és CitizenZero kedveli ezt.
  11. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Nem állok rosszul, hamarosan kész leszek az eventtel, de néhány szszeddal beszélgetve megállapítottuk, hogy ehhez könyvelési ismeretek kellenek.
    Ha nem írom le, melyik feladatnál hol tartok, akkor nem tudom pl., hog mennyi eventnövény kell, mert ebben a zöld csík nem segít, csak akkor, ha kész van minden. A vekker miatt viszont ajánlatos többször is megnézni a feladatokat.
    Ezt eddig mindig megkaptuk, remélem, a következő szülinap kellemesebb lesz!

ada77201 és csopke1 kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Most hagyd ott a sárkányt, ha nem vettél rá sapkát, de miután kiröpül, tedd át a Kerge kertbe, hogy ne vegye el feleslegesen a növényektől a területet.

vje0315, -orgona- és k.krisztinka kedveli ezt.
  13. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Köszi szépen Nóci! Akkor majd átpasszolom oda:)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  14. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

köszi szépen, hogy ilyen részletesen leírtad a 0 perces növény elérését :) egy csomó helyen csak rész-infók voltak!

_Cygnus_ kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Nos, sokaktól olvasom, hogy nem éppen olyan fákat, ólakat kaptak, mint szerettek volna. Mivel én még nem raktam ki őket, így nem tudom, hogy nekem milyenek lesznek majd, de reménykedem, hogy jobbak, mint itt sokaknak...Ahogy én is, úgy mások is írják erre, hogy "ajándék lónak...", nos, én úgy gondolom, hogy ajándék az, amit csak úgy, akár meglepetésként kap az ember. Az nem ajándék, ha több 10ezernyi növényt termelsz, ha kell éjszakázol, több százezernyi csp értékű növényt, állatot, terményt adsz be, és ezért kapsz valamit. Az a valami onnantól kezdve, hogy megdolgozol érte, nyeremény, de nem ajándék! Sokszor megkapjuk azt, hogy szerencse kérdése a sok titokól/fa, de nem, nem szerencse, hanem algoritmus kérdése, ami ebben az esetben emberektől függ, és még csak véletlenül sem a véletlen vagy a szerencse műve. A játékosok így joggal akadnak ki, háborodnak fel, hogy 80-90 szintnél tojástojót kapnak, mégpedig azért, mert bár lehet, hogy egyes ólak/fák FA-ért vehetőek csak meg, de az még nem jelenti azt, hogy például egy almafa XXL-esnek örül egy 80-90 szinten lévő gazda, mikor ilyen szintnél közel több 10ezer almája is lehet a raktárban. Az, hogy valami csak/és vagy FA-ért szerezhető meg, még nem lesz ajándék nyereményként. És ha már titkosakat raknak be nyereménynek az eventekbe, legalább akkor legyenek tekintettel a játékosokra, és több arányban fejlődjön ki valódi ritka ól/fa, mint a raktárban porosodó használatlan ólak, fák. Lehet, hogy a BP-nél úgy gondolják, hogy milyen kegyesek, hogy nyereménynek beraknak titkosakat, de attól még ez nem lesz igaz. Ezt sem mi kértük, ők döntöttek így. Nem(csak?) a játékosok függnek a BP döntéseitől, hanem a BP (is) a játékosoktól. Mert, ha nincs játékos, akkor nincs bevétel, viszont a bevétel akkor magas, ha a játékosok elvárásainak többnyire megfelelnek a nyeremények.

No de, hogy ne legyek off, még 24 db felröpi választ el az event befejezésétől, most épp burgonya van a földekben, és egész jól adja a felröpiket meglepetésemre. :)...Így valószínűleg én ma sikeresen be tudom fejezni az eventet. Aztán kirakom a titkosakat, és jövök az eredményekkel...Hajrá felröpik!!

bercy58, tina07141983, .Rozmaring. és 3 más kedveli ezt.
  16. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

köszi szépen, hogy ilyen részletesen leírtad a 0 perces növény elérését :) egy csomó helyen csak rész-infók voltak, így már érthető, és kivitelezhető :)

17. Málnahab

Málnahab Rutinos

A fáim beértek, sajnos nem lett kökény, pedig nagyon szerettem volna egyet! Kaptam sok naspolyafát, így már van vagy 10, ennek most még jó az ára (eladás szempontjából), a többi nem kiemelkedő. Egy óra múlva "érnek" az ólak, hátha összejön egy farkas :)

kutyaszálló, Gio, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nekem sem lett kökény de a többi elég jónak mondható mert egyikből sincs 3 datolya xxl 2Bodza xxl szederfa xl citromfa xxl ez ami annyira nem a legjobb
    De a jobbak Szakura cseresznyefa japán és 1 sima naspolyafa :D legalább sok sok tp a jutalom utánnuk :D

Gio, _Cygnus_ és vje0315 kedveli ezt.
  19. torjan56

torjan56 Junior szaki

Nagyon tetszik az event csak a felröppenők nagyon gyéren jönnek

ada77201, kutyaszálló és csopke1 kedveli ezt.
  20. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Event kész Fák:xxl cukorjuhar xxl citrom szakura 2 szamóca xlszivarfa japán naspolya xl sárga barack naspolya
    Ólak2 n.sárga halastó n.sárga kecske sün n.sárga pulyka vakond n.sárga strucc sün sárga birkanyiró

kutyaszálló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.