Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Már megint benarancsosodtam: narancs coci,pulyka, kacsa, nyuszi,stb. nem mintha ezek nem lennének ,lett vakond 3 a tőbbi 7 mellé porosodni a menüben. Fák még rosszabbak. XL szivar, szilva, stb. sima citrom, 1 db XXL bodza és japán cseresznye,amiből szintén 6 db van.Lassan elérem a 97 szintet,szeretnék már a piros szintre lépni,a rózsáról nem is merek álmodni.
    Event lassan befejezve 40 db elem és kész vagyok.

ada77201, Tigrislady és csopke1 kedveli ezt.
  2. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

uhh én is igy jártam siralmas pockok rókák narancs ló 91 .szint elég boldogtalan vagyok :(

csillu000, Tigrislady és Bátyus kedveli ezt.
  3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Éjszakára rakom be a titkokat!:) Sokan panaszkodnak, pl. rókahegyekre;) Remélem ha hegy nem is ,egy legalább meglátogatja a baromfi ólamat, mert 90-es szinten nekem még egy se jött soha eddig:D Azért jöhet kakas, farkas stb. is xDxDxD

Shirkán53 és Baby72 kedveli ezt.
  4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ezzel én is elégedett lennék!!!:D:D:D

5. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Már nem sok hiányzik a végéhez, sorrendben 2-3-3-0 feladat! A titokólakat és -fákat majd a végén teszem ki, bár tövig rágom a körmöm (nem ám!!!) izgalmamban!!! o_O
    Megfogadtam a sok jótanácsot, elkezdtem nemesíteni a hagymát, már szereztem is egy "koránérő termés"-t (9%-os érési idő csökkenés). Rögtön aktiváltam is, mivel a hagyma termelés most a nemesítésnek és a felröppenőknek is használ...
    Tényleg jó, hogy olvaslak benneteket! A játékleírásban nem tudtam elsőre felmérni a nemesítés jelentőségét, ezért el sem kezdtem!
    :inlove::D:music:
    (Harmadjára sikerült is elküldenem ezt a hozzászólást!)

Ja, és a biztonság kedvéért keverek 10 farkastápot... ;)

mirtil00 és Baby72 kedveli ezt.
  6. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Szerintetek 380 db elem össze jön ?

7. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Szerintem igen, ültess hosszú érésűt nappalra és éjszakára is, esetleg szupertrágyával. Én is a rózsáimban bízom. :)

Evita-55, pankotaiildiko és Tigrislady kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Attól függ. ha van nemesített növényed, és rengeteg szupitrágyád, akkor igen.. vagy sok mamutfa, jószomszédok!

9. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Köszi a biztatást;)

10. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Sziasztok!
    Csak 5 titokól ért be, a másik ötöt éjszakára rakom be. Ezek lettek belőle: sün, róka, narancs kacsa, sárga rodeó és egérlyuk.
    A 10 fából: 2 birs xxl, naspolya, narancs xxl, ujjas juhar, bodza xl, japán naspolya, citrom xxl, datolya xxl, és szeder xl.
    Bocsi, ez a másik farmomé.
    Ezen lett narancs kacsa és nyúl, 2 sünodú és békató. Az utolsó kettő még nem volt.
    A fákból lett: 2 bodza xl, szivar xxl, 2 szamóca, 2 naspolya, japán naspolya, szakura cseresznye és kökény. Még nem volt egyik titokból sem . Nagyon meg vagyok elégedve. Ilyen szerencsét kívánok mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
  11. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szerintem az elem nagyon kevés ami feljön lehetne több is

ada77201, Evita-55 és pankotaiildiko kedveli ezt.
  12. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Egyetértek!
    Már nem is emlékszem mikor volt ilyen kevés felröpi.

ada77201, Baby72 és Evita-55 kedveli ezt.
  13. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Szia, köszi a választ, és értem is, de ha megvan a doboz, onnan már számolni is tudom, nekem gondot csak a "ha még nem zöld doboz" jelent. Egyébként nekem is tetszik az event, érdekes, és a korábbiakhoz képest új kihívásokat tartalmaz!

14. lizzi102112

lizzi102112 Fórum-zöldfülű

sziasztok. Hol tudom aktivalni a kupakat? Beadtam oket a tolgynel .koszonom

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Más teendőd akkor nincs is, ha bent vannak a rúnában a tölgyfán, már működnek.

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végeztem az eventel!:) Nagyon tetszett, csak a titokzatosokkal nem voltam megelégedve:( de a többi ajándék nagyon jól jött,
    a felhősornak különösen örülök! ;) Sok mindent tudtam eladni, csak nehogy később megbánjamxD
    További sok sikert mindenkinek!:inlove:

Gio, -vadocka70- és benedekbobe63 kedveli ezt.
  17. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok!
    Az összes titkosból lett : 1 farkas, 1 szakura cseresznye és 1 japán napolya! :inlove:
    Ezektől máris szülinapi hangulatba kerültem!:)

ada77201, Gio, Evita-55 és 3 más kedveli ezt.
  18. lizzi102112

lizzi102112 Fórum-zöldfülű

koszonom,csak mert azt irta ki hogz aktivanom kell.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Miután beadtad, már aktívak is. A megfogalmazás talán nem túl szerencsés.

lizzi102112 kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

3 nap van még hátra az eventből..hajrá;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.