Ünnepeljünk együtt! - Ötödik születésnap csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok Kedves Gazdatársak!
    Ez a topik lassan az Arany Alkony Nyugdíjas Klubra fog hasonlítani :) Mindent kétszer kérdeztek meg, kétszer kérdeztek meg :). Vagy többször :) Senki nem hajlandó egyetlen oldalt sem visszaolvasni? Én csodálom egyesek türelmét, ahogy újra, meg újra válaszolnak...Nagy gratula nekik.
    Néha azt hiszem Hitchcock Klubban vagyok. Úgy riogatjátok egymást rémálmokkal, amik bekövetkezése a O-val egyenlő, mint például a gép farkast fog kérni, hogy az már tényleg mosolyogtató. Hiába írják le a többiek, hiába van az event leírásban, hiába mondják a moderátorok, hogy ilyen nem lesz, valaki újra belekezd.
    Nagyon remélem , hogy maga az event sokkal könnyebb lesz, mint a modik dolga a válaszolgatással és a most rémálmokkal küszködők is jól fognak majd nevetni a végén. Így legyen!
    A feladatot meg én úgy értelmezem, hogy négy egymástól elkülönült részből áll (fatermések, állatok, növények, termékek). Mind a négyben elkezdhetjük egyszerre az első feladat teljesítését. Nincs időkorlát! Ha éppen nincs valamink megvesszük a paicról, vagy megtermeljük, majd komótosan (mint az őrült :) ) beadjuk. Megkapjuk a jutalmat. Jöhet a következő. Kihagyni feladatsort nem lehet! De a négy ablak feladatait eltérő haladási sebességgel teljesíthetjük. Lehet, hogy valaki az állatosnál már a hatodik feladatot csinálja, miközben a terményeseknél még csak a másodiknál tart.
    DE!!! Ha valamelyik feladatot túl nehéznek tartunk, akkor lecserélhetjük. 2 óra múlva kapunk ugyan azon szintre egy másikat. Ha ezt a két órát sokalljuk, akkor módunk van ezt a 2 órát részben, vagy teljes egészében lerövidíteni. A teljes 0 percre rövidítés 5 vekkerbe fáj.
    Nem hinném, hogy a 40 feladat együttes teljesítése lehetetlen lenne, egy közepes készlettel rendelkező gazdának. Még 1x leírom, csak olyasmit fognak kérni, aminek a legyártásához, megtermeléséhez meg van a jogod, a lehetőséged. Vagyis kicsiktől nem kérhet Bűbájos boglárkát, és a modik tájékoztatása szerint 100000 salátát sem fognak. Csak bátran! Biztos sikerülni fog! Hajrá!

Utoljára szerkesztett: 26.1.15
    Dyny, brozsa, Pharmer500#2 és 25 más kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

és ha tudod, az jó? neked nem biztos hogy annyit és azokból kér

3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Játékostárs! Segítséget kérek ,mert számomra nem kristálytiszta ez a nemesítés, Egyszóval rózsával próbálkoztam és a 3.ik érési fázis után kidobta, hogy a 11,5 %-os Tp. bónusz lett visszanéztem és a nemesítettben ott van de én abból nem tudom hogy fog ja a TP-met növelni mert a Bónusz kijelzőn ahol látni a répás-almást, cukkinist, felhő aktiválást nincs erre utaló jelzés. Előre is köszönöm.

4. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Ez jó ötlet benne vagyok, csak félő, hogy akkorára duzzadna a fórum, hogy órákig lapoznánk és ugye aki mondjuk 50-es szinten van, azt nem érdekli mi van 70-nél és fordítva. Viszont, ha megoldható szintek szerinti bontásban, pl. 1-10 között, 10-20 között, 60-60 között, akkor lenne értelme, de valószínűleg külön topicot kéne nyitni rá. Kérdés a moderátorok felé, hogy ezt meg lehet oldani?

5. Bözse

Bözse Rutinos

Vizuális típus vagyok, könnyesre röhögtem magam a lelki szemeim előtt felsejlő képen.xDxD De azért komoly csp-t áldoznék a vizuális bizonyítékért, akár fotó, akár videó lenne is az.;)
    Nem rossz ötlet, bár ez sem garancia, de kiindulásnak remélhetőleg nyugtató hatású.
    Mindenkinek sikeres eventet kívánok!

Dyny, csio70, dalmata10 és 3 más kedveli ezt.
  6. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Ezek a nemesített bónuszok automatikusan "beépülnek" a vetőtáblán lévő növényekbe, de csak ha aktívak.

7. csillagocska19

Ez tényleg nem biztos, de ha már van 3-4 hasonló tapasztalat, akkor a nagyságrendet be lehet lőni. Az meglepő lenne, ha két 60-as szintűnél gerberából kérne 100-at a másiktól pedig 5000-et.

dalmata10, dereret és pecanegra1976 kedveli ezt.
  8. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

No, ez egy rövid, érthető, pontos leírása az eventnek. Köszönjük!!!
    :)

csio70, genka53 és Esztike9809 kedveli ezt.
  9. pecanegra1976

én inkább attól félek, hogy rendesen megvisel majd anyagilag ez az event. nem mondanám, hogy mindenből van 500 vagy 1000db növényem, és azt sem, hogy minden állatból vagy terményből dugig vagyok. ha ad 1000db póréhagymát, nagy ügy, megveszi az ember. de ha a 10ből 5 alkalommal kér ennyit...na akkor van gáz. Főleg ha megint 200 fölé megy az ára:eek:

na én ebben látom a buktatómat. felkészülni lehet, de mindenre nem...szerintem

Dyny, genka53, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia hát ez az most kinek van a születésnapja?Ha a játéknak akkor nekünk kell nagyon sok ajándékot adni, én is ettől félek

Marika312 és pecanegra1976 kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Ilyen biztos nem fordulhat elő két azonos szintú játékos esetében. Olyan igen, hogy maradva a te példádnál: egyiküktől kér 100 gerberát, míg a másik.... 60-as szintútől viszont kérhet 800 búzát.
    A növények tp értéke határozza meg a beadandó db. számot, vagyis ha a gerbera pajta tp. értéke 14,5 és ebből kérnek 100 db-ot, akkor búzából /1,8 p.é./ kérhetnek a másik 60-astól 800 db-ot. /14,5 :1,8 = kb. 8/, vagyis 100x8

Dyny, csio70, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  12. pecanegra1976

a szülinapja nem a játékosnak van...de baromi drága lesz a torta amit ajcsiba viszünk :)
    de ne csüggedjetek!!! Másik eventet is végigcsináltunk már
    Max nem csak akkor írja ki a gép, hogy kong a kassza ha arany szamarat akarok venni, hanem lehet, hogy egy barna baknál is :)

Marika312 és simi1955 kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Tenyészállat nem kell, ne keverjük bele.

csio70, genka53, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. pecanegra1976

tudom, és tudja mindenki. Én arra próbáltam célozni, hogy annyi pénzem sem marad, hogy egy bakot megvegyek ( ami 10.000csp ). Mert most a szamárra nincs, de event után meg arra se marad

misómasa, Alexandi, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  15. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sajnos nekem nincs nemesített hagymám (meg másmilyen sem)
    Majd meglátjuk mire jutunk....

16. pecanegra1976

...tőlem a 4 éves szülinaposom egy Űrdongós Transformerst kért. Lehet, hogy olcsóbban megúsztam Vele mint a BP-vel...:p

Dyny, Vajdaencsi, Alexandi és 5 más kedveli ezt.
  17. krahacs52

krahacs52 Fórum-zöldfülű

amint megjelent a fotó a tápoknál biztosra vettem, hogy a szülinapi event része lesz. Nem látok benne ilyet. Tudtok valamit amit én nem?

18. csillagocska19

Igen, én is így értelmeztem és ezért lenne érdekes megosztani az első tapasztalatokat, mert azokból már másnapra körvonalazódhat a nagyságrend.

alpha58 és dereret kedveli ezt.
  19. dereret

dereret Fórumőrült

A Képregényes gazdaköri 2. részéhez kell, a Bubóshoz

20. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ez az az event amihez perpill halvány dunsztom nincs hogyan is szagoljak hozzá.xD Ezt még át kell agyalni.xD

misómasa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.