Visszajelzés Ünnepi előkészületek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 12.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emma131119

emma131119 Utánpótlás-írogató

Hali, nekem meg a pingvinek nem engedik elő a medvéket! De akkor van rá remény, hogy ez megfordul mert beragadt néhány szép piros almám.

2. ördög0

ördög0 Kivételes tehetség

Szia!
    Egy ki és belépés megoldja:)

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sikerült összeszednem magam :D:D, 1 manó és 6 pingvin etetésre vagyok a végétől.:)

Kicsi meglepit is hoztam itt;).

Stresszmentes napot mindenkinek!

4. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Nekem tegnap a gazok meglettek így csak röpcsi kell már

jutka190226, Éva0315 és Baby72 kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Már csak 10 x kell Pingvin Paulát megetetnem, hogy fullra meglegyen azt event. Viszont a 10 db cukorrúd elkészítéséhez hiányzik a 300 db üres üveg. Sajnos a Bahamán nincs olyan növény, amelyikkel lehetne Nulla percezni.

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Sajna nullapercezni nem lehet, de le lehet csökkenteni a zöldségek érésidejét jócskán.
    Szerezz be A bölcsesség esszenciája és Gyógykenőcs termékeket, ezüst rekeszesek, a piacon hozzá tudsz jutni, ezek
    összesen 10%-al csökkentik az érésidőt.
    A Maja maszk beszerzése már kissé nehezebb, nem kapható a piacon, de akiknek van, ajándékba tudnak küldeni, ez 20%-al
    csökkenti az érésidőt.
    Plussz a víz, trágya esetleg szupertrágya, akkor pedig az arany rekeszekbe karácsonyi süti , fehér ártatlanság.
    Így az időbeosztásodtól függ rövidebb vagy hosszabb érésidejű zöldségeket ültess napközben, éjjelre pedig sisakbabot.

piricsk69, quidy22, jutka190226 és 10 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ott bizony semelyikkel nem lehet, de még rengeteg időd van ;)

jutka190226, Éva0315, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nálam is a pingvin ugrál, pedig a medvét etethetném. Miért nem 2-2 állat ugrál? Kérdezem ha nem etetem a pingvint soha nem jön a medve?

Így jártam én is. Előző este ültettem 12 órás növényt, majd aratás előtt 10 óra után megnéztem mi lesz a másnapi eventben és jött a hideg zuhany. Még jó hogy nem arattam rögtön. Felröpiknek annyi! Váratlanul ért a kezdés. Tegnap este kénytelen voltam hosszút ültetni, hogy behozzam a lemaradást.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.23
    jutka190226 és Éva0315 kedveli ezt.
  9. ladybug0822

ladybug0822 Utánpótlás-írogató

Valami hiba történt. A bahán lévő összes beadásom eltűnt, olyan mintha nem csináltam volna semmit. A fő farm rendben van. Frissítettem, ki/be léptem, takarítottam, nincs változás. Több farmom is van, csak ezen a farmon, a baha részen nincs meg a beadásom. Valaki meg tudja nézni ? Köszönöm
    ladybug0822 ID: 18096232

10. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Én már többször is ki-beléptem, mégsem jönnek a medvék. :(

rudcsi24 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    legközelebb problémával, segítségkéréssel a Segítségkérő topikba írj, ne az event csevegőbe - itt ritkább a moderátori jelenlét.
    Ellenőrzésem alapján a Bahán még nem etetted egyik állatot sem, s nem is veszett el semmid.

Eddig a Bahán termelt növényekből Édes szirupot készítettél, összesen 22-t. Az Édes szirupra szükséged van a Cukormázas alma és a Cukorrúd malom termékek előállításához, ezekkel tudod etetni Pingvin Paulát és Beigli Mamát.
    A Cukormázas almához 1 db Édes szirup kell, a Cukorrúdhoz 2 db kell. Eddig 16 db Cukormázas almát állítottál elő és 2 db Cukorrudat, ehhez összesen 20 db Édes szirupra volt szükséged, így még van 2 Édes szirupod az elkészült 22-ből - ezeket láthatod Te is, akár a malomban, akár a Pajtában. Kezdődhet a Figurák etetése a Bahán is :)

upload_2023-12-15_15-38-20.png

upload_2023-12-15_15-39-25.png

Érdemes esetleg az event ismertetőt újra átolvasnod, itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ünnepi-előkészületek.24313/

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!

13. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Én a főfarmon amaráttal jöttek a röpcsik ott már kész is vagyok a bahán ixorával

Nekem is kész van :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.12.23
    ildiko44, Baby72, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  14. paloooo

paloooo Fórumelemző

ismét hiba?
    Csak egy medve jön elő. Minden medvénél ki - belépést kell eszközölnöm! Kész röhej! 16 medve = 16 ki-belépés!!!
    Mikor lesz már játszható és nem bosszankodó ez a játék?

Éva0315, erko63 és soresne kedveli ezt.
  15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Szokásomhoz híven nem költöttem semmire, csak szupertrágyázok, mint (szinte) mindig. Így a pingvinem még éhezik, a vakondommal félúton se vagyunk, a macihoz is kell még 6 a dekorig. De nem baj, ma már nincs munka, rákapcsolunk :music:

Annak örülök, hogy a felhő nem fix TP mennyiséget ad. Annyira nem nagy szám az event, de szeretem az ilyen jellegű felhőket.

Éva0315, -kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Tudod nagyon szerencsés ember vagy, hogy ez a legnagyobb problémád. A türelmetlenség nem oldja meg a problémát. Ha idő előtt szeretnél végezni akkor legyél egy kicsit belátóbb. Nem csak azok játszanak akik szeretnék hamar befejezni. Nálam semmi gond jönnek ahogy akarnak nem számít azt etetem amelyik éppen éhes. Igaz sehol nem tartok még, mert munkanapokon csak kétszer tudok aratni és elég kevés a növényem még, de most hétvégén igyekszem behozni a lemaradást. Szerencsére a kerék is pártfogásába vett, így a növény holnapra meglesz. Egyelőre arányban vagyok a felreppenőkkel, de gondolom ez változni fog. Nem szeretnék nullázni, mert eléggé megcsappantak a készleteim a top miatt, de ha kell a végén, megteszem. Valahogy nem tudom miért, de most a szigeten jobban jönnek a felreppenők. Azzal nem lesz gondom. Nem kell mindig hibára gyanakodni elég egy kicsit türelmesebbnek lenni. Szép hétvégét kívánok.

Éva0315, szilagyimama57, Sugica és 5 más kedveli ezt.
  17. Vivuska06

Vivuska06 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Akkor reménykedjünk a cserenapban. :)

Éva0315 kedveli ezt.
  18. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Nekem most sikerült befejezni, de szerencse, mert ezután már ünnepi készülődés következhet. Ma a fenyőm is feldíszítve a lánykám nagy részét átvállalta, igy már a sütés-főzés feladata jön, főleg, hogy a gyermekeimmel/unokáimmal együtt jön majd 24-én a gyertyagyujtás. Szeretem ezt az időszakot....Mindannyiotoknak köszönöm a javaslatokat, mindig olvasom és figyelem, egyedül biztosan nehezen sikerülne. Mindenkinek kellemes ünnepet kívánok:inlove::inlove:

Éva0315, maszilva, Ecóka1 és 7 más kedveli ezt.
  19. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

SZIASZTOK! sikeresen kész hasonlokat

varga1234, Éva0315, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  20. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nálam frissítés után jön a másik állatka.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.