Visszajelzés Ünnepi előkészületek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 12.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Nekem volt egy olyan problémám, hogy az ültetvényen nem akartak jönni a Bejgli Mama karakterek, pedig azzal akartam haladni.
    Megpróbáltam azt, hogy elrejtettem őket (kivettem a pipát), majd újratöltöttem a játékot (F5), majd visszamentem az ültetvényre és bekapcsoltam a karakterek láthatóságát ismételten, és így felugrott egy Bejgli Mama! Szóval úgy tűnik, hogy nem fix, hogy milyen karakterek milyen sorrendben jelennek meg, és így elő lehet csalni többször is Bejgli Mamát. Hátha segít másnak is. :)

Szerk.: úgy tűnik, még elrejtegetni sem kell, csak újratölteni a játékot. Egy fokkal kényelmesebb. :)

Éva0315, Sali~*.*, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  2. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Felhő és a két dekor az előbb lett meg. Három pingvin és egy Bejgli Mama etetés maradt a holnapi napra.
    Az előttem említett, néha csak az egyik etethető karakter jön elő nehézséget leszámítva az esemény gördülékenyen megy. Örülök hogy BP erre az ünnepi időszakra nem minijátékkal túlbonyolított eseményt tett. Akik még vetnek - aratnak, kitartás!

Éva0315, ildiko44, Mimszi és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Egy kicsit bajban votam a bahán,mert az egyik növényből mindig több volt,így össze kellett várni őket a malomhoz:p
    aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

Éva0315, PZoli64, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

A felhő elkészült, még két pingvin-etetés van hátra.
    Mindenkinek nyugodalmas készülődést kívánok az ünnepekre!
    Remélem, hogy a "Holiday event" néven jelzett esemény kellemesen laza lesz. :inlove:

Éva0315, mamka49, vihence és 6 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Event kész,még etetgetek egy kicsit!Nyugodt,békés ünnepi készülődést mindenkinek!

Éva0315, ildiko44, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  6. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

tegnap befejeztem az eventet :D Hétvége volt, tudtam óránként aratni :music:

7. paloooo

paloooo Fórumelemző

... nos, miután végeztem a medvékkel és mostantól pingvinekre lenne szükség..., vajon mik jelennek meg? Hát persze, hogy csak medvék! Ez már vicc!
    Az érdekesség, hogy frissítés után is csak medvék! Akkor most hogy is etessem meg a pingvineket?

Éva0315 kedveli ezt.
  8. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Próbálj meg kilépni a játékból, törölni a böngészési előzményeket és kikapcsolni a gépet. Nekem így sikerült 2-3 pingvint előcsalni. Ha a macik megint elfoglalják a helyeket, akkor talán elég lesz 1-1 frissítés is.

9. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórummogul

HA kész a maci sor miért nem jönnek a pingvinek a 1 pingvin a többi maci ---így nem lesz meg a sor

Éva0315 kedveli ezt.
  10. merylu55

merylu55 Fórumlakó

SEGÍTSÉG!!!!!! SOS Én is etetném a pingvint, mert csak az van vissza, de nem jön képernyőre. Így nem tudom befejezni.

Éva0315 és Zümi1980 kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    kapcsoljátok ki a pipát a bahán, utána lépjetek ki a játékból,majd vissza és kapcsoljátok be a pipát a bahán;);););)
    sajnos ezt lehet többször kell megtenni,hogy végezzetek,remélem tudtam segíteni:inlove::inlove::inlove:
    kívánok sok-sok pingvint nektek:)

Éva0315, Enike**, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nálam bevált a frissítés. Úgy látszik ez sem egységes, mint a felröppenők száma két egymás utáni egyező aratáskor.

Éva0315, Enike** és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Othep, Éva0315, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  14. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Végre a felhőcském berendezve, utolsó etap még a földben, bejgli mama még kap két tápot és végig kész. Hiába a VV nagy úr:) Megkezdtem a karácsonyi készülődést, a mézes a dobozokban pihen és várakozik a családtagokra! És minden napon készül valami más süti és finomság karácsonyig!
    Minden játékosnak és a modiknak is áldott karácsonyi ünnepet kívánok!

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékostársak!

Az Ünnepi előkészületek event véget ért, így a csevegő is bezárja kapuit.

Reméljük sikerült Mindenkinek megfelelő mennyiségű eledelt készíteni Valter manónak és barátainak.
    upload_2023-12-19_22-15-43.png

Köszönjük Mindenkinek a megosztott segítségeket, tapasztalatokat!

Találkozunk a következő event csevegőjében,
    a Farmerama csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.