Ünnepi sürgölődés - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lelkünkben gyujts pici gyertyát sokat.
    Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk
    törékeny játékunkat, a reményt.

( Babits Mihály: Karácsonyi ének)

Kívánok miden topiclakónak és topicot látogatónak kellemes karácsonyi ünnepeket!

csio70, Sziszi1950, juliska70 és 47 más kedveli ezt.
  2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Boldog karácsonyt!

csio70, mamszi5107, Gio és 12 más kedveli ezt.
  3. hamuska

hamuska Fórumszaki

Gondolj arra,hogy szinted ettől is araszol felfelé,én örülök

Gio, .-Ami-., alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  4. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Nekem a medve dobálja a 8000 Tp-t rendszeresen, de örülök neki, mert a 93. szinten minden Tp jól jön.

csio70, Gio, .-Ami-. és 5 más kedveli ezt.
  5. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Békés Ünnepet neked is és minden Moderátornak Kedves Laboviti! :)

csio70, Gio, demkom és 6 más kedveli ezt.
  6. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Én meg nem szeretem, mert a szerver sem szeret engem! Az, ami a szerencsére - szerverre - van bízva, az nálam nem jön be, noha ugyanannyit "dolgozom" az eventen mint az, akinek szórja a jobbnál jobb ajándékokat. Nekem csak a TP, BTP, meg CSP jön, néha-néha egy bahás titokfával, de a 99. szinten az már nem annyira jó ajándék.

7. soramay72

soramay72 Fórum hercege

A pingvinek nem is pingvinek, hanem 500- asok -.-. nagyjából 10:1 arányban kaptam 500 ez + azt vagy amaz mellé egy két valamit ez így nem igazán unalmas, sokkal inkább bosszantó :mad:

8. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
    én kész lettem már rég de még mindig csereberélek a macikkal van mindenből több felhőre kitehető akár több felhőt is kitehetnék
    mindenkinek jó nyomulást !!!

csio70, Gio, Zsu-muci és 7 más kedveli ezt.
  9. imike911

imike911 Fórum hercege

Biztosan örül, csak amikor a bontatlan farmon 5-ször annyi tp-t tud csinálni az ember, mint ami az eventnövény+"ajándék" kettősből jön, akkor már lehet, hogy mégsem annyira.

10. tönkölybúza3

tönkölybúza3 Fórum-zöldfülű

Ezt mi tudjuk! Doroli gazda nem tudja.
    Áldott Karácsonyt!

hűha, demkom, Zsu-muci és 2 más kedveli ezt.
  11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok Gazdatársaim és kedves Moderátorok!

[​IMG] Kívánok!

csio70, -tanaka40-1, Mikulás48 és 19 más kedveli ezt.
  12. .-Ami-.

.-Ami-. Fórum-zöldfülű

Áldott, boldog Karácsonyt kívánok minden kedves szomszédomnak, gazdatársamnak, a BP csapatának!
    Legyen szép az ünnep!
    Ami

hűha, Gio, demkom és 12 más kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Felhősor aktiválva, még pár pár rókának kedveskedek, utána jöhetnek a macik. Én minden kisebb-nagyobb ajándéknak örülök, még a 100. szint felett is. Változatosan jöttek az ajándékok, a pingvinek kicsit fárasztóak voltak, de a maci adott 1 AB-t is.
    Minden kedves Gazdatársnak és moderátornak kívánok áldott, békés karácsonyt, kellemes ünnepeket és további sok sikert.

csio70, -tanaka40-1, Gio és 6 más kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok itt is Minden Játékostársamnak, és a BP csapatának! Köszönjük az egész éves munkátokat :)

csio70, -tanaka40-1, czutika és 22 más kedveli ezt.
  15. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Egy elég érdekes szituációba kerültem.:D
    Tegnap este kb 20-25 percem volt hátra az aratásig. Egy kicsit ledőltem pihenni, erre meg bealudtam. xD
    Ma hajnalban meg felkelek, le is aratok mind az öt területen és ültetem a következő kört. A téli naptárból szerzett +1 termésbónusz meg pont akörül fog lejárni mikor arathatom a Kardamomt. Ha gyorsan aratok, még talán belefog férni mind az öt terület. Ha viszont rakosgatni fogom a pannikat akkor meg leshetem az utolsó területet. Tehát most dilemma előtt álok. Vagy némi plusz felröpit választok vagy +202 Kardamomt.
    Egyszerűen imádom ezt a játékot...:) Sok felröpit mindenkinek!
    Kiegészítés: Végül a köztes utat választottam. Néhány területre raktam őket, néhányon meg nem. Az utolsó terület így is kicsúszott az időből. :)

Utoljára szerkesztett: 24.12.15
    -tanaka40-1, Jolán74, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Áldott, békés ünnepeket minden gazdának!:)

Pharmer500#2, csio70, hűha és 20 más kedveli ezt.
  17. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Békés, boldog ünnepeket mindenkinek!
    Még 23 macit kell megetessek és kész vagyok az eventtel. Szinte csak csp, tp, btp-t kaptam, de mindig nem adhatja jól. Bahán a - 57-ből eljutottam a +17 aranybanánig, szerintem ez nagyon jó, így lassan ki tudom váltani a gyömbért, ami hiányzik a gazdakörimhez. Ha lesz időm és elég felröpim, akkor a macit és a rókát felváltva tovább etetem.

csio70, Gio, demkom és 9 más kedveli ezt.
  18. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok-Boldog Áldott Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek--yuki1205-nyerlucerzsike2-dodokacsa6663-szia én a felrepire mennék anélkül a többi nem sokat ér--én mindig összegyűjtöm a felrepit és ahhoz termelem a többi hozzávalót

csio70, Gio, demkom és 5 más kedveli ezt.
  19. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

csio70, Gio, demkom és 10 más kedveli ezt.
  20. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Hátt ez se lesz meg már másodszorra nem tudom befejezni ,de sokan leszünk így. Hiszen akár hogy ültetünk és szüretelünk az 1200 üveg nem fog össze jönni,főleg ha dolgozunk is mellette.De legalább talányos fák és ólak lesznek, majd meglátom mik kelnek ki belőlük.BOLDOG ÜNNEPEKET MINDEN JÁTÉKOS TÁRSAIMNAK.

csio70, szellorozsa, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.