Visszajelzés Ünnepi shopping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok
    A 3-ik gyertya ég :D:cry::cry:boldog szép vasárnapot mindenkinek:inlove:

R.Daneel, Gio, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  2. dalmusbaba2006

dalmusbaba2006 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek ! Hogy lehet Páncél Pannira szert tenni ?

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

7 csomagocskánál tartok:music: idő van még... csak ritkán tudok pontosan aratni:wuerg:

DevilMókus, Gio és kelleri kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

kész vagyok a 3.gyertyával ill. feladattal. Nagyon sajnálom, hogy az első gyertyám nincs meg!!!
    Szép vasárnapot!

Gio, kovacstne és kelleri kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Hogy én mennyire nem bírom ezt a vonagló jávorszarvast, sosem teszem be. Olyan, mint 1 szakadt q :D Valahogy nem sikerült ennek az ólnak a kinézete.
    Most vehetem a slágert :D :D De akkor sem rakok be, vagy eztán eldugom valamelyik raktár hátsójában :D
    Már csak 2 csomag kell, estére szeretném letudni.

6. Szabi451

Szabi451 Rutinos

:D:D:D:D Szia! Megnevettetél....pedig most inkább sirni volna kedvem....:(
    Nekem is ég már a harmadik gyertya, csomag szintén zenész :) vagyis még kettő kell.
    rózsát ültettem , mert már a nemesitése miatt nagyon elfogyott , de amilyen szerencsém van dob majd a 3 területre vagy 50 röpit, pedig még kerek 200 kellene.
    Sebaj! :music: Reggelre igy is kész leszek!

R.Daneel, juliannakoczkas, kelleri és 2 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Jelenleg itt tartok....
    Szép napot mindenkinek! :)

jucus100, taga1, R.Daneel és 8 más kedveli ezt.
  8. kelleri

kelleri Fórummogul

Szép lesz az 3 gyertyával is. Attól ügyi vagy, valakinek egy se ég :)

9. kelleri

kelleri Fórummogul

A következő cserenapon :) de nagyon sokkba fog kerülni. :)

10. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Szuper! :D De tuti hogy balkezes vagy! :D Mert én jobbkezesen balról jobbra kezdtem! :p Ha igen holnap veszek 1 lottót! xDxD

R.Daneel, Gio, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Nem kell lottót venned, mert jobb kezes vagyok. Általában, vagy is mindig hátulról kezdem, ha lehetséges. ;)
    update: nagy nehezen sikerült megoldanom az aláírásom. :D Hoztam oda egy friss képet. Már nem is izgatom magam az event végett. ;)

Utoljára szerkesztett: 16.12.18
    R.Daneel, Gio, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Javasolom, hogy akinek ilyen szerencséje van, mint neked (itt az egymás után kipörgetett 2 termésbónuszra gondolok) az próbálkozzon a szerencsejátékkal! Irigyellek, mert nekem 60 pörgetésből sem jött össze 1 sem.

13. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

csinálgatom :) mindenkinek sok sikert.:)

Gio kedveli ezt.
  14. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nomen est omen. Te ezt vallod. És igazad van. De! Lehet néha kivétel is. (Pl. Káposzta Benő névvel is lehet valaki jó focista, vagy Kogutovitz Manó néven jó térképész. :D) A paszulyon nem látszik a név, viszont az ajik jönnek.

DevilMókus, R.Daneel, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  15. dalmusbaba2006

dalmusbaba2006 Utánpótlás-írogató

Köszönöm ! Majd meg nézem meg éri - e ? További szép napot !

16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Amig shoppingolok, nézem a Gyalog galopp-ot, és stilusosan rekettyét ültettem, mert már csak a röpik hiányoznak ;)xD:D

dagi18, mabinog, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Anno lottóztam én is, de abba hagytam egyéb okok miatt. Főképpen azért, mert nem akartam csak azért olyan üzletbe menni, ahol fel lehet adni. Apámék ezer éve lottóztak. Tavaly, mikor eltávozott tőlünk(de szépen fogalmaztam), elvittem az összes szelvényét és feladtam. Nyeremény nem lett, így félretettem ennek a nyerési lehetőségnek még a gondolatát is. :D
    Nekem is van, hogy 100- ból sem adja be. ;) Viszont örülök, hogy Jack ajándékát nem szedtem le. Úgy is tartogatom a 2022- as foci VB- hez tartozó eventhez, kezdésre. :D ;)

Utoljára szerkesztett: 16.12.18
    taga1, Gio, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  18. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Hát akkor nem veszek, lottót, a feleségem ugyis mindig vesz :)
    Az újságot én is mindig visszafele kezdem elolvasni.:p
    Beérett a rózsa , 100 felett adott felröpit , még egy vetés aratás,reggelre túl vagyok rajta,felhőt aktiválom!
    Mindenkinek további sok sikert! :):)

R.Daneel és Gio kedveli ezt.
  19. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek, felröppenő ügyben. Olyan, mintha egyre nehezebben menne a felröppenő. Van már vagy 6.000 virágom, de a felröppenő megtorpant.

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -Márticska-!

Éjszakára próbáld meg a leghosszabb érésidejű növényedet vetni 1*1 területekre, azok adják a legjobban a felröppenőt. Ne csüggedj, kérlek, még van több, mint 67 óra az eventből! :)

R.Daneel, Fuhur, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.