Visszajelzés Ünnepi shopping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

11.000 egaz és 717 felrepi - lassan de biztosan előre

Gio, DevilMókus, böbe764 és 3 más kedveli ezt.
  2. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

"Az ajándéknak nem muszáj drágának lennie, és nincs szükség hetente újabb ajándékra. Értékét nem az ára adja, hanem a szeretet,

amit
    jelképez."/Gary Chapman/

Mi tagadás ;), nekem határozottan tetszik eme eventecske is 8).
    Karácsony ünnepköréhez szervesen hozzá tartozik a vásárlás is :), ez a kellemes tevékenység senki számára nem okozhat gondot ;) :D..., bár igaz, hogy a mostani
    Ünnepi shopping név helyett ideálisabb lett volna a mindenki számára "érthetőbb" vásárlás szó :D xD...
    Igen, ez az esemény azért is tetszik :inlove:, mert csúnya ;) :D nevével ellentétben vásárlás nélkül is teljesíthető 8), igazi karácsonyi ajándék :).
    Nálam az utolsó kör Szalagtulipán érik a földekben :inlove:, így nemsokára ez az esemény is be lesz fejezve :).
    Evidens, hogy az eventnövény termesztésénél semmi egyéb nem "játszik" a földeken ;), csak és kizárólag az éppen aktuális eventnövény :).
    És, ha ezt a
    törvényt betartjuk :D, akkor gyorsan letermeszthetjük az óriásinak tűnő növénymennyiséget is 8), és ott folytathatjuk virtuális gazdálkodásunkat ahol épp akarjuk 8).
    A felhősor is nagyon klassz :inlove:, semmiért sem hagynám ki ;), és a kétféle tapasztalatpontos láda már csak hab a tortán :inlove:!!!
    Nálam a dobozok piros színben tündökölnek :inlove:, mert ezek nyerték el leginkább a tetszésemet 8) ;) :).
    Úgy érzem :inlove:, hogy karácsonyi ünnepek hangulatához méltó eseményt sikerült készíteni 8) :inlove:.

Sikeres esemény teljesítést, örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. (...) Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok

szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül,

milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás."/Márai

Sándor/

Gio, rencsike982, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Még nekem is kell kereken 11000 gaz és 560 felröppi

Gio és Csengbong kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Professzor!
    Innen nézve értem és igazad van!;)

kovacstne, Csengbong, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok eventezők :)
    Végig olvastalak benneteket és megállapítottam, hogy valahol mindenkivel egyetértek aki itt dünnyögött az event neve miatt. Nekem sem tetszik, sőt amikor először megláttam Kazinczyért sírt a lelkem. Ünnepektől függetlenül is kissé vegyes érzéseket vált ki belőlem ez a szó, le sem írtam egyszer sem, de már az első felhő lezáráson ettől függetlenül túl vagyok minden lelkifurdalás nélkül:music:;). A dobozaim piros színűek, szép ezüst szalagokkal átkötve. (egy kivételével mert azt sárgára sikerült félálomban csomagolni:music:), ezt a színkombinációt használom a valóságban is tehát nem volt nehéz döntenem mellette és itt az égvilágon semmi tp/btp/csp észérv nem vezérelt csak az saját esztétikám :D :D
    Sok sikert minden eventezőnek.
    Kívánom, hogy holnap reggel találjon rá a fénysugarával az angyalka mindenkire aki úgy érzi szüksége van a béke és szeretet érzésére :)

meszimarsi, milanzs, ursa11 és 12 más kedveli ezt.
  6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia:D Az én javaslatom az írás témába :eek: Gondold át mibe vágod a fejszédet a válaszokkal :p
    Sokszor a szólásaid o_O nem mindenki számára érthető. +++ A gondolkozásodon látom te is frissíted az elmédet !!! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Felteszek egy kérdést neked :D Hogy találták fel a makarónit!!!!!
    +++ Senki nem kíváncsi hogy neked vagy másnak tetszik a felhő!
    Ha törlitek nekem mind egy
    :eek: de örökért pro és kontrákat ír az nekem sok :mad:

Utoljára szerkesztett: 15.12.18
    Csengbong kedveli ezt.
  7. csian

csian Járnitanuló

Sziasztok!
    Jelentem kész az event, mindenki megkapta a maga rádióját szép kék csomagolásban. Most legalább kicsit tudok pajtát tölteni, sok az új hosszú érésű növény. Aki kész annak gratulálok , a többieknek meg sok siker kívánok. :D

Csengbong, hanny65, R.Daneel és 5 más kedveli ezt.
  8. kelleri

kelleri Fórummogul

Szia ügyes vagy gratulálok. A növényt én is letermesztettem már csak felröpi kell :)

Gio, Csengbong, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Még 220 növény és 190 felröpi kell. Éjjel hosszúérésű, reggel 1 területen event növény és kész leszek. Kell egy kis " szabad" idő, mert nagyon sok gazdaköri várja, hogy termeljem a növényeket. Én kékbe csomagoltam az ajándékokat, a Bahán 436 os szinten vagyok, itt már sokat kell teljesíteni, csökken a banánhoz jutás lehetősége. :sleepy: A befejezéshez idő van, felhő van, hó van, ünnep lesz, minden megvan ahhoz, hogy játszunk !!!

Gio, brekkencs., Csengbong és 7 más kedveli ezt.
  10. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nálam is már "csak" felröpi vadászat megy! (Nem tartom igazságosnak, hogy akinek egy bizonyos időintervallumban történő vásárlás alatt volt szerencséje Pannikhoz jutni, gyorsabban tudja összeszedni a felröppenőket)

meszimarsi, R.Daneel és kelleri kedveli ezt.
  11. kelleri

kelleri Fórummogul

Na igen ha lenne 6 pannim biztos meg lenne már a felröpim is, na de egyszer én is eljutok oda :)

Csengbong, hanny65 és bendi1121 kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok!6 ajándék elkészítve, röpi elfogyott igy szegfű ment ki (ehhez van nemesítésem+virágfelhöm)valamint a pink ,neon olak mert a neon pillangó aktív. Egyénként Lehonak igaza van ez valóban borzasztó event név..Valószinüleg megcsinálom(a party-pörgikböl most is nyertem egy pink-kutya meg piros-hódot de hajlók rá hogy a felhö nem megy fel a paszulyra...

Gio, Csengbong és bendi1121 kedveli ezt.
  13. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

szia.
    Több ilyen is van a játékban, pl a mamutfák. Csak pannit cserenap lehet szerezni, de mamutokat nem.
    Viszont az eventek nagy részéhez nem kell panni, elég ha a legenda 30-as. Ezt ma már nem nehéz elérni kisebb játékosoknak sem. Még sok idő van vissza biztosan sikerül, nem szabad feladni. Én sem kapkodtam most sem, még 4 ajándék kell éjjelre olyat ültetek ami kell gazdakörbe, pannikat nem használom. :)

Csengbong, kelleri és DevilMókus kedveli ezt.
  14. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

sziasztok :)
    nekem még elég sok felröppenő dobozka hiányzik o_O jól értettelek titeket? minél hosszabb érési idejű dolgot ültetek, annál nagyobb a valószínűsége a több dobozkának?
    most a pipacs a leghosszabb nálam, az kb 10,5 óra, kis vízzel locsolgatna reggelre arathatom :p

-katalinjani- és Csengbong kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Így van, az érési idő számít. :)
    Ezt is olvasd el, hasznos! :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438

Csengbong és Fuhur kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igy van. hosszabb távon majd a tenyésztők versenye valamint a kiállítás gazdakörit csinálgasd majd idővel a bölcs tölgyön az élő legendát.Az eventekbe a felszálóknak kulcsszerepe van és ennek a legfontósabb része ez. K.a.t.i-hoz csatlakozva egy pannim van a tölgybe jelenleg szerintem az élő legendával 30-on elég.

Gio, emocy91 és Csengbong kedveli ezt.
  17. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ha kitettem volna mindig a pannikat, már nekem is meglenne a hiányzó felröpi, de csak kezdésre tettem ki. ezt benéztem. meg el is felejtem, néha. Ma pl. tyúkozni akartam a trágya ára miatt, (mert kicsit sokba volt a Top, most kuporgatok megint...) erre vetettem Metélőhagymát, kétszer is. :oops:
    Mindegy, van még idő a pajta telik, a felröpi gyűlik, a hó meg esik!
    Hétfőn max. kész lesz ez az event is.
    Sok sikert mindenkinek!

Gio, missuzy_53, -katalinjani- és 5 más kedveli ezt.
  18. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A 3-dik gyertya ég.Még 2 dobozt kell csomagolni és meg lesz a felhő is.Sok dobozt mindenkinek aki küzd

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy az eredeti címe nem is hasonlít az ünnepi shoppingra... (christmas preparation)

_Cygnus_, taga1, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

100%-os terménybónusz segítségével 23028 egaz letermelve.
    Felrepi 936.
    Napi 2 kör lóhere aratással reményelim szerint 380-400al tudom majd növelni, ugy meg hamar meglesz a szükséges mennyiség.

Hajrá mindenkinek.
    Ui: mini koszuorú event kész

_Cygnus_, R.Daneel, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.