Közlemény Üzenet a Központtól ajándékkóddal! 2020. július

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  Világszerte mindenkinek kihívást jelentettek az elmúlt hónapok. Nem túlzás kijelenteni, hogy mindenkinek alkalmazkodnia kellett a rendkívüli helyzethez, ami sok esetben nem kis logisztikai nehézséget okozott. Büszkék vagyunk arra, hogy összetartozunk, nem veszítettük el a motivációnkat és bizalmatokat.
  Mindenesetre újra szeretnénk ösztönözni Titeket:
  Kérjük, hogy továbbra is tartsátok be a kormány és a WHO tanácsait / szabályait!
  A lehetőségetekhez mérten maradjatok otthon, kezeljétek a helyén a jelenlegi helyzetet.

  Egy kis megjegyzés: Az Unity alapú játék zárt bétatesztelése zajlik a következő néhány hétben. Ez azt jelenti, hogy minden moderátornak ismét lehetősége lesz kipróbálni a legújabb verziót, bejelenteni a hibákat (természetesen nem lesz ;) ) és további visszajelzéseket küldeni nekünk.
  Amennyiben jól működik és elégedettek leszünk az eredménnyel, akkor nyílt bétatesztelésre tudunk meghívni Titeket. Reméljük, ez minél hamarabb bekövetkezik. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mikor mutathatjuk meg Nektek, hogy min dolgoztunk az elmúlt években.

  Amennyiben a " CHALLENGE " kódot beütitek, akkor 5 party pörgetést, 50 szupertrágyát kaptok ajándékul.
  A kód mostantól érvényes egészen holnapig, 2020. aug 1. (szombat) 23:59 percig. A kód felhasználói fiókonként egyszer beváltható.

  Maradj biztonságban
  #staysafe #stayathome

  Üdvözlettel:
  a Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.