Visszajelzés Őszbe nyíló kert - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Végezni nem végeztem,mert megyek a többi jutalomért is. Sárgalevélre van még szükségem,de holnap talán meglesz.visszarendezve a farm,elég lesz amit kezdéskor kaptam,hát ha reggel meg is adja a Baha. Ha nem, akkor sincs vész,van még idő.Nekem a kitehetők is kellenek még egyszer.

Gio, -kaktuszable-, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Jövőre is lesz ősz és reméljük hogy őszi event is lesz még:music:

Gio, csio70, brekkencs. és 2 más kedveli ezt.
  3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Sorry, de csak most jöttem fel az irodalmi oldalra így most olvastam el a hozzászólásodat. A korábbi állapothoz képest már jó nagyot ugrottam a 40-40 felett vagyok mindkét oldalon. A farmomat már hosszúval vetettem részint a felröpi miatt meg párhuzamosan a gazdakörihez is termelek. Végül de nem utolsósorban köszöntelek a 100-ok táborában. Itt már gyerekjáték a haladás, mert a gazdakörik sokkal bőkezűbbek a a TP adakozásnál, de azt is elárulom ha a pajtádat nem töltötted fel kellő képen( táp keverés más event beadásához) bizony el kell gondolkodni hajtasz a magasabb szintekért, vagy eventek szünetében termelgetsz a pajta töltésre. Nem tudom hogy állsz csengő pengővel, de ha nem szenveded hiányát és elfogadsz tőlem egy tanácsot mégpedig mindennap a gazdaboltban megveszed a rövid érés idejű terméseket 100 db/nap az nagyjából fedezi a tápkeverés igényét. Én magamnak megállapítottam egy mennyiséget ami alá ne menjen a készletem, de ha rezeg a léc akkor bizony a hosszabb érés idejűt is megveszem A piacon horror árak vannak. Megsúgom kellőképpen felvérteztem magam elkerülvén, hogy kellemetlen meglepetés érjen. További jó játékot.

.Eperke73., Gio, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Farmi! Köszönöm szépen ezt a gyönyörűséget! A lelkem is ünneplőbe öltözött tőle!
    Neked is minden jót kívánok! Éva0315

Gio, nyuszi63, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

A barnákat dobáld bele a szomszéd kukájábaxDxDLehet jó lesz neki komposztnakxDxD

szöszi50, Maszatka47, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Januárban lesz 7 éve, hogy játszom ezzel a játékkal, 117-es szinten vagyok, de nem biztos, hogy ha most kellene elölről kezdeni bele fognék-e . Az eventek teszik változatossá. A feladat 56. és 43. soránál tartok. Éjszaka nemesített szegfű vizzel, trágyával ontja a felröppenőt. Szigeten a 15 vagy 16 órás növény van kinn.

Gio, csio70, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mit írtam Neked tegnap ? Emlékszel ? Igazam is lett. "Amit mondtam, mögmondtam , a lú a Bandi gyerőké ! " -Rózsa Sándor szavait idézve.;););)

Gio, Fenyvesi1010, újfarm53 és 8 más kedveli ezt.
  8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Én is haladtam, de nem olyan sokat, most vagyok 35 /35 -nél. Azért remélem, hogy meglesz, végülis még sok idő van erre. És elfogyott a sárga levelem szépen, de majd gyűjtögetek! Köszönöm szépen! Már jó ideje megveszem a rövid érésűeket (búza kukorica, zab, stb, mikor mi) naponta és az is nagy segítség. Általában nincs is gond, de a bahára ez nem igaz. Ott sajnos időnként (mint most is) lefogy a táp, mikor kampányszerűen kellenek az állatok. Pedig 100 db az általam meghatározott minimum tartalékban, de hát ha sok ólat kirakok, a keverési idő meg elég hosszú, akkor bizony venni kell, és akkor látja az ember a horror árakat a piacon:(
    Még egyszer köszönöm a tanácsodat, jól esett nagyon. Minden jót neked! Éva0315

Gio, csio70, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Megyek , megkérdezem Tőle, ha utána viszed ! ;););) A szomszédot.

Maszatka47, kovacstne és -Mayacska85- kedveli ezt.
  10. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szegény szomszédod biztos csuklik, annyit emlegeted! xD
    Mit ártott ő neked? Zöldebb a fűje? :D:p
    ----------------------------------------------------------------------
    Hogy ne legyek OFF:
    53/57 az állás nálam :)
    (A zsiráfomból pedig flamingó és vöröspanda lett... :cry: )

Utoljára szerkesztett: 3.11.17
    Gio, Sali~*.*, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

Jöhet a szomszéd, majd becserélem szép színes falevélrexDxD

Gio, taga1, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  12. Beduina

Beduina Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    36-19-nél járok. Elakadtam a tevénél. Megvenném piacról, de sajnos nincs. Azért még ültetgetek erre az oldalra továbbra
    is, hátha valakinek sok tevekészlete van és dobna párat a piacra.

Gio, Sali~*.*, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  13. leguán61

leguán61 Fórumlakó

sziasztok.kéne nekem az a táblázat Tomátol. Tudtok segíteni? ki tudnám nyomtatni végre

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Jaj gyerekek én, úgy de úgy kivánom a termény bónuszt.:cry:Muszáj lesz egy kicsit rendetlenkedjek.:p

Gio, Fenyvesi1010, szöszi95 és 6 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

Nekem piros függőágy és kaptár lett, jó az, de nincs fácánka és zsiráf.xDAmúgy imádom a szomszédom, főleg amikor hétvégén hajnal 5-kor kopog a kispoharávalxDUtána vissza alszunk apávalxD

Gio, Fenyvesi1010, szöszi95 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

A fácán nekem még titok. Nem sokáig, még vagy 10 percig. De szerintem addig örüljek xD
    Az én szomszédaim csendesek, rendesek, nem válnék meg tőlük! ;)

Gio, Fenyvesi1010, szöszi95 és 3 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Való igaz, én is szeretek Excel táblákkal foglalkozni, van is pár, és találkoztam máséval is, de a Toma Érésidő dokumentuma mindenkiét tarolja.:inlove:
    Most egy olyan táblázaton dolgozom, amely a Tápok terményszükségletét dolgozza fel. Ez egy egyszerű, sima Excel, nem olyan professzionális mint Tomáé, de itt nincs is annyi variálási lehetőség. ;)Az új állatokéval még ki kell egészíteni, utána végigellenőrizni, hátha közben valami változott. Picit lassan haladok vele, mert még nem vagyok főállású online farmer, de hát idő, mint tenger, nem szaladunk sehová. ;):D

Gio, csio70, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Játékostársunk aláírásából hozom:

Érésidőt számító tábla nemesítésekkel (utolsó frissítés: 2017-10-18 ): letöltés. Rövid leírása itt.

Talán javasolhatom, hogy ne nyomtasd ki, hanem helyezd a kedvencek közé a gépedre a linket.

Szükség esetén onnan használhatod, onnan "előhívhatod", a megfelelő feltételeket mindig aktualizálva egy kattintással olvashatod, és így a farmodon a legjobb hatékonysággal dolgozhatsz.

.Eperke73., majoranna65, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Köszönöm a gyors segítséget.

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Mayacska, akkor még van remény a Zsiráfra. Úgy legyen !
    Nekem -sajnos most se - nem lett Zsiráfom, /Tigris és narancs Panda fejlődött ki). Utolsó reményem ez az ól volt amiből lehetett volna Zsiráf. (Az előző eventes ólakból se lett - nagyon elkerül engem ez a Hosszúnyakú szépség).
    Zöld csík állása = 61/56. 2 óra múlva aratom a narancssárga orchideát, a vörös orchideát 4 óra múlva.
    Gratulálok, kik már megszerezték a Felhősort, s kitartást akik még aratnak-vetnek-
    Bőséges sárga levélhullást Mindenkinek !

maszilva, Gio, missuzy_53 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.