Visszajelzés Őszbe nyíló kert - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Én is,mindig gondosan odafigyelek a sütő hőfokára.:D

taga1, kaméleon, juhosjuc és 3 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

A krokodilt sütöd benne vagy a fácánt? Az előzőnek lehet nagyobb hőfok kell. o_Oo_Oo_O

szekulagábor, §Böbe13§, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  3. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Még 15 sárga levél és teljesen kész az event. Fácánom reggel óta kinn van, krokodil meg majd reggel jön a társa mellé, így ketten uralják a szigetet. Újra lehet kicsit feltölteni a pajtát!

taga1, csio70, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  4. Maszatka47

Hát mind előbb emlitetettem,meg kell maradnom a ,,szivesebben látnám"opciónál.:pGyűlnek a falevelek?És most nem a szomszédéra gondoltam?xD

5. Seherezádé1962

Seherezádé1962 Utánpótlás-írogató

Sajnos én is itt buktam meg. Míg kiváltottam a pandákat, elfogytak az aranybanánjaim, így a tevét már nem tudom kiváltani sajnos. Bár ahogy most olvasom, a földicseresznyém sincs meg. Pedig eddig jól haladtam. Hát, erről a felhőről is lemondhatok. :( Nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek!

§Böbe13§ és Maszatka47 kedveli ezt.
  6. Fenyvesi1010

Szia Maszatka, a faleveleket megint össze kellett szedjem a szomszédnál, a baj , hogy előttem is, hullik ez mindenhova. Hozzám nem igazán a farmra. Na de majd holnap!!!!! :p:p:p Aranyeső hullik rám, annyi mindenem van , o_Oo_Oo_O , el sem tudod képzelni , de ígérem , Neked és Mindenkinek juttatok belőle ! :music::music::music: / de a munkából is /

7. Maszatka47

Olvastam,hogy átlehet ugorni farmaranyért,talán ha lenne lehetőséged rá:)

8. Fenyvesi1010

Szerintem , itt inkább a Modikat kellene kérdezni, és a help topickban, mivel a Maja majmok szentélyben nincs kiváltva, így kérdéses.:music::music: Szerintem nem. 8)8)

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A beadási gomb mellet a kis ládikás ikonra kattintva felugró ablak írja hány farmaranyért tudod átugrani a feladatrészt.
    Ha megfelel neked a zöld pipára kattintasz, ha sokallod a piros X-re.

taga1, szekulagábor, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  10. Maszatka47

Most láttam a piacon trágyát 3800-t.:eek:

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, eléggé felszökött az ára,nálunk már lefelé megy. 1200 körül van. :) De ez a téma nem éppen idevág, inkább piacos téma. :)

12. Seherezádé1962

Seherezádé1962 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget Kékmadár1, és Maszatka47! Alaposan elkerülte ez a figyelmemet! Nagyon nagyon köszönöm!:D:D:D

Fenyvesi1010, csio70, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  13. .Királylány.

.Királylány. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Tűzcsapot honnan tudok most szerezni?

Fenyvesi1010, szellorozsa és Maszatka47 kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! A piacról esetleg? :)

15. Maszatka47

A kutya terményese,de beszerezheted a piacon a terményeknél.:)

Fenyvesi1010, §Böbe13§, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  16. .Királylány.

.Királylány. Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm. Még jó hogy nem vettem meg farmaranyért :)

§Böbe13§, szellorozsa és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia! Ne mondj le róla! A hiányzó tételeket a leadó ablakban 5 farmaranyért kiválthatod. Persze csak ha úgy gondolod hogy ez neked megéri. Én is az elején akadtam el, de kis ráfordítással már nagyon jól haladok. Ha a felhősor nem is lesz meg, sok jó dolog összejöhet még a titokfákból- ólakból. Ez a Te döntésed lesz. Szerintem ne add fel. :inlove: Jó éjt neked!

18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok... Felhőm már össze jött:) meg van...most már csak a leveleknek kellene gyorsabban hullani..talán kellene egy ki szél:)

taga1, emocy91, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  19. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!

kész a felhőm már aktív és a bahamás sor is holnap délbe kész és lesz krokodilom végre 50+60 db sárga levél kell még a többi beadandó mind a pajtába várja a sorát;)

taga1, emocy91, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt, én már csak a kroki ólra várok, a többivel kész is vagyok Persze majd jól jön, van belőle már, de csak jöjjön. Minden kapott ólat és fát kitettem a bahán,de csak panda narans és teve piros ól sikeredett, természetesen zsiráf nem. Gondolhattam volna, de majd legközelebb, vagy valamelyik cserenapon, ha cserélhetővé válik. A fákból sem jött semmi olyan amire vágtam, 3 db szentjánoskenyérfa és 2 db achacha az eredmény. Hát ezért kár volt hajtani.... (nem siránkozás). További szép napot és sok sok sikert, valamint jobb eredményt nektek.

ada77201, kutyaszálló, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.