Visszajelzés Őszbe nyíló kert - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

sziasztok
    Felhő most lett kész még hajtok a fácánra és krokira mert még egyik sincs .

taga1, ada77201, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én cserekor is csak szerencsétlenkedek: vagy az nincs, amit szeretnék, vagy olyanom nincs, amit kérnek érte.
    De meghívtam vendégségbe zsiráf uraságot, azt táviratozta,hogy ellátogat, és hozza az új fákat is magával.
    Félre a tréfát, mindenkinek nem lehet minden, kell a piac is!

taga1, ada77201, emocy91 és 12 más kedveli ezt.
  3. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :)
    Bal oldali feladatsor teljesen kész, így a fácán bezsebelve :) Már ez megérte nekem :) A jobb oldalon is csak a röpi miatt nem tudom folytatni, de ott is a 67. feladatig kész. Ezek a sárga levelek nehezen gyűlnek, még kell 102 db a végéig.

Mindenkinek sikeres eventet :)

taga1, ada77201, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Learattam az állatkákat: bahán fóka 65db ez annyi mintha egymagvú tököt ültettem volna, csak most kakit el tuddtam adni a fóka meg megy be gazdaköribe.
    Bahán még kell 1000 növény és kb 100 felrepi.
    Normál farmon szamár 80 körül adott, ez viszont bő 40 el kevesebb mint a tönkölyre. Most nem hajt a tatár, így estére ujra kikerülnek.

Holnap reggelre tuti készen leszek az teljes eventtel, közbe meg piacozok :D

ada77201, kutyaszálló, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A fácánt sikerült kiváltani,És 6db fácános titokól volt a raktárba kiraktam őket.Kiváncsian várom hogy mi lesz belőle

taga1, ada77201, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt!
    Az event kész!:)Tegnap gyalázatosan röpködtek a levelek,reggeltől estig nehezen jött össze 60 db vörös,szerencsére ma reggelre a tarlórépa ontotta!Zsiráf helyett lajhár és tigris érkezett,:(a fákból csupa régi,a farmost most raktam ki,de illúzióim ott sincsenek!:(:D

ada77201, emocy91, kutyaszálló és 13 más kedveli ezt.
  7. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én is kérek tarlórépát akkor :D
    Remélem 100-as szintlépésnél lesz vmi uj növény végre, még kell 80M tp hozzá.

Majdnem benéztem az eventet nem volt kiváltva aföldicseresznye :S szerncsére volt annyi AB-m , remélem több ilyen meglepetés nem ér.

Utoljára szerkesztett: 5.11.17
    ildiko44, taga1, ada77201 és 9 más kedveli ezt.
  8. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szép levélhullásos reggelt mindenkinek. Felhőm beüzemelve, farmos oldal teljesen kész, csak a bahás oldal akadt meg 67-nél. Persze a levelek miatt, de gond nincs , mert idő még bőven van és levélke is csak 65 db kell már csak. Az talán ma meg is lesz, hisz hosszú van ültetve. Az összes titkosat csak holnap rakom ki, így még nem tudom, mik is lesznek a meglepi ajándékok. Az igazság az, hogy én a régieknek is tudok örülni, mert jók lesznek ajándéknak vagy a vonatra, vagy valami másra. Persze azért az öröm indexem sokkal nagyobb lenne, ha valami újdonságot kapnék. Majd holnap kiderül .Addig is mindenkinek levélhullásban gazdag napot kívánok :).

taga1, emocy91, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Nekem is a 99.volt a legnehezebb,de azért sikerült összekaparni azt a 104 milliót!:)Ha jól emlékszem a százszorszépet kaptam akkor,de nem vagyok benne biztos!;)Látom már nem sok hiányzik az eventhez,úgyhogy hajrá neked!:D
    100 szinten a margaréta érkezik!:)

Utoljára szerkesztett: 5.11.17
    taga1, kutyaszálló, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. micimacso

micimacso Járnitanuló

Sajnos nekem sem jönnek a piros levelek.A sárga még úgy ahogy jön.Remélem a szél egy kicsit fúj majd hogy jobban hulljanak .

Gio, ulmo12, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem pont fordítva van, de majdcsak összejön, van még idő is!!

§Böbe13§, Gio, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. *tamcsi*

*tamcsi* Utánpótlás-írogató

Nagyon kevés vörös levelet adott az aratás :( megvannak a növényeim, és nincs elég levelem... :(

§Böbe13§, Gio, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  13. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nálam is hasonló a helyzet..:(

Fenyvesi1010 és Gio kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Zsebibababa, nagyon szépen köszönöm, gyönyörű a sziget ilyenkor ősszel :)
    Szép vasárnapot Neked is Zsebike és a többi Gazdatársamnak is :)

Kiraktam a két titokólat, az egyik egy narancs szamáristálló lett, a másik, lássatok csodát, egy fácánkifutó, így már 2 db van, mivel az akkori titokcsomagból +1-ként kaptam az elsőt.
    Kész a felhőm, de ültetek tovább, most éppen komfortban, a múltkor is bejött, az 1x1-et csak az elején használtam.
    Kipörgettem a +1 terményt adó nyereményt is, igaz, hogy csak 6 órásat, de most kihasználom a komforton(persze minden gyorsító bevetve, ami ilyenkor rövidíti a növények érését), fullos eventet szeretnék, remélem mindenkinek sikerül :)

15. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem is kevés a felröppenőm :(
    főleg a sárga és a piros levél :)

16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kicsit borongós a ma reggel, egy kicsit még süthetne a nap. Reménykedem.
    Készen lett a felhősorom ma reggel, összesen 128 feladattal vagyok készen, most már nyugodtan elkocogok a végéig. Jó kis haladó event (jól jött, mert kb. 20 órával később tudtam elkezdeni). A titokólakból jó lenne egy zsiráf, nekem sincs még. Most rendezek egy kis számolást, hogy miből mennyi hiányzik.
    Óriási levélhullást kívánok, akkorát, hogy lombfúvóval kelljen összeszedni. xD

taga1, maszilva, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  17. Dettuska

Dettuska Fórum-zöldfülű

Nincs tevém:(És a piacon se lehet venni>:(

18. -mariska80-

-mariska80- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Reggelre feltámadt a szél és meghozta a piros leveleket(rásegítettem egy kis szegfűvel)...a bahán szélcsend van...pedig már csak 60 sárga levélre vagyok az áhított krokimtól...itt egymagvú tökkel segítek rá;).A titkosakból vöröspanda és retró anakonda lett.A fákkal jobban jártam,bár mosódióm még mindig nem lett,lett helyette XXL: ördögcérna,maté,cédrát ,kesu,ébenfa,XL:ötlevelű akébia,tűzvirág és egy szomáliai balzsamfa...:D

meszimarsi, Gio, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha kiváltod a maja szentélyben a hozzáférést, akkor a piacon is látni fogod!

Gio, Fenyvesi1010, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  20. Dettuska

Dettuska Fórum-zöldfülű

Sajna még nincs annyi banánom :cry:

Gio, Fenyvesi1010 és Maszatka47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.