Visszajelzés Őszbe nyíló kert - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Esetleg farmaranyért is átugorható a feladat! -ez lehet egy megoldás;)

Gio, Fenyvesi1010 és Maszatka47 kedveli ezt.
  2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Máris több van!;)

Gio, emocy91, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  3. Maris1962

Maris1962 Utánpótlás-írogató

3 Terület mogyoróra kaptam 25 vörös levelet!!!!!!!!! Kész kibaszás!!!!!!!!!!!!

4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szerintem cseréld le a szomszikat, akik nem értik a segélykérést!:wuerg: Én, ha egyébként nem küld ajit, de váratlanul dob 1-et, akkor azonnal viszonozom!;)
    Állásom 65/75, még a dáliát termelem, mert a röpiket gyüjtöttem inkább, nehogy elfújja a szél :DKroki megetetve, de még a fácán ma repül hozzám!:music:Krokit már kaptam 1 kedves szomszédomtól,:inlove: de a fácán, zsiráf messze elkerült!!8)
    A notórius írogatókat én is nagyon hiányoltam,:inlove: mert szeretem olvasni a fontos tanácsaikat!!!;)
    Mindenkinek elegendő színes leveleket fújjon a szél!!!
    :music:

majoranna65, maszilva, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Szia, még szerencse, hogy csak ez a két felreppenő kell.

meszimarsi, Gio, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

igazad van, fellendült a szél! Az ilyen kedves farmerek, csapat miatt vagyok még mindig ebben a játékban és mellesleg szeretem is a játékot! Drukkolok mindenkinek, fújom tovább a szelet!!!

taga1, meszimarsi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok! A sárga levél nálam sem akar lehullani, pontosan kétszer annyi a piros levelem.

Gio és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Mivel még csak az event közepénél járunk bátorkodnám javasolni a hosszú érésűek ültetését, valamint a türelem, önfegyelem gyakorlását!xD Senkinek nem lesz baja attól ha még nincs meg mindene. Nekem sincs. De kérni csak akkor fogok ha előtte megtettem mindent, hogy kész legyek.:D

majoranna65, taga1, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek !! Öröm a háznál: ma reggel 8 órakor felhősor aktiválva :D:D:D Jó haladás a tegnapi álláshoz képest , akkor még meg sem közelítettem. o_Oo_Oo_O Most hajtás tovább a többi nyereményért és a végéig. Mivel meg fogom csinálni. ;););) Köszönöm néhány gazdatársamnak a sárga leveleket, ezt bagolyban megtettem.
    Sokat lendített a röpik számán, a Bahán is terményesek, rózsa ólak, piros ólak, ugyanez a verzió a rendes farmon is. + neonok :music::music::music: Mindenkinek szívből kívánok sikeres event befejezést, van még idő ! Jelenlegi helyzetjelentés:
    70- 61 / a sárga dáliát elszámoltam egy kicsit /

Utoljára szerkesztett: 5.11.17
    majoranna65, meszimarsi, Gio és 11 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:p:p:p:inlove::inlove::inlove:
    a szigeten nagyon jól haladtam a levelek is jól jöttek, ráadásul az egyik titokosból is kroki lett:D:D:D:D
    a farmon viszont naggyon lassan ment minden,a röpcsi vicc kategória volt,etért itt muszály volt 0 perceznixD8)-.-
    a fácán nagyon kellett,mert 100 ezer körül mocorog a piacon:wuerg:
    aki kész annak gratula,aki még küzd annak sok levélkét, amilyen színűt szeretne:p:D;););)

taga1, csio70, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, tulajdonképpen akkor nekem mit bátorkodsz javasolni ?

Kész van az eventem és nem kértem felreppenőt.

12. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Gratulálok hozzá! :) Amit Írtam nem Neked az előtted szólónak szántam. Nem tartom szépnek mások kihasználását. Elég sok van még hátra az eventből, dolgozzanak még rajta nyugodtan!xD

majoranna65, taga1, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. .Királylány.

.Királylány. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az eventben nyerhető titokzatos fáimból kifejlődött fáimat beraktam a raktárba ,most nem találom őket. Törlődtek?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

Kezd el előröl !!!!!!:music::D:D:D;););)

HéricsBáró, ursa11, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  15. -ágianyu10-

-ágianyu10- Fórum-zöldfülű

Az eventet Évikém ????

16. kutyaszálló

azt már rád bízom:p
    legyél kreatív;)

emocy91, HéricsBáró, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  17. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A két végeláthatatlan oszlop ;), a
    Ninja W. tornyához hasonlatos :D xD...
    Ennek ellenére, mégis sikerült meghódítanom :inlove: :); Auréliusz megtanulta a leckét ;), és így mindkét feladat végére pont került 8).
    Tegnap sikerült aktiválnom a felhőt :inlove:, azért csak tegnap ;), mert az eventnövény túltermelését megelőzendő, előre letermeltem minden növényt, és csak azután kezdtem el beadni a cuccokat :).
    Az Őszbe nyíló kert eventje nagyon tetszett :inlove:, szórakoztató volt, különösképpen a beadási rész ;) :D...
    Játékos barát és pénztárca kímélő játék :inlove:, hisz úgymond csekélységekért, igencsak szép nyereményekre tehettünk szert 8)!!!
    És arról még nem szóltam: hogy két olyan értékes ólat is kapunk :inlove:, amiért csere napokon a
    fél farmot is simán elkérik :p...
    Ámde, hogy ne "csak" pozitívumokat írjak ;): minden event "szagos" hiánycikke a trágya :p..., hangsúlyozom, hogy ez a kivetnivaló, minden event velejárója...:p...
    Erre a problémára kellene megoldást találni :eek:, hisz az eventezők jogosan sietnek/
    sietnének egyéb elfoglaltságaik miatt -.-, azonban, ha betévednek a trágya piacra, onnan hanyatt-homlok menekülnek a csillagászati árakat látva :p...!!!
    Amúgy, ez az event is olyan, amilyennek lennie kell: extrák bevetése nélkül is teljesíthető :inlove:!!!

Még sok, ehhez hasonlóan örömteli eventben legyen részünk :inlove: 8)!!!

Falevelekben gazdag, sikeres játékot kívánok :)!!!

"Az ősz a kedvenc évszakom. Szeretem, amikor a levelek vörösbe és narancsba fordulnak. Gyönyörű látványt nyújtanak a

holdfényben,
    és elképesztő változáson esnek át. A tavaszi és a nyári zöldellés csak árnyéka a fák igazi valójának, ez a buja színvilág

igazi csoda, és minden áldott évben bekövetkezik, amikor az éjszakák egyre hidegebbek lesznek. Mintha ezekkel a tüzes színekkel

kárpótolnák, hogy eltűnik a meleg."/J.R. Ward/

taga1, spagetti24, Sali~*.* és 16 más kedveli ezt.
  18. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok!
    Megvannn a fácánom! Hurrá!!! Ti akik még neon ólért sem adtatok, most már tehetitek a zsebetekbe!

taga1, spagetti24, vidám844 és 14 más kedveli ezt.
  19. .Királylány.

.Királylány. Utánpótlás-írogató

Már megvan.Jó sokáig nem játszottam ,ezért nem tudtam hogy a kutyaól termése. Eszembe sem jutott volna a termések között keresni,de köszönöm neked is a választ.

magdi06, Gio, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  20. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Nálam is ez a helyzet, 426 piros és 236 sárga levelem van + a remény, hogy legalább a felhősort ki tudjam váltani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.