Őszi farmszépségverseny 2017. nov. /Maci roadshow/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

20. pályázat: szelllorozsa*

Eredményhirdetés után moderátor szerkesztette, hogy látható legyen a képet beküldő játékos neve.
    Gratulálunk!
    fszv3.PNG

Utoljára szerkesztett: 12.11.17
    HéricsBáró, Imi*, Cyra65 és 57 más kedveli ezt.
  2. *-ToFarmer-*

21. pályázat: nyaf-nyaf

palyazat21.PNG

Utoljára szerkesztett: 14.11.17
  3. *-ToFarmer-*

22. pályázat: moncsika450

palyazat22.PNG

4. *-ToFarmer-*

23. pályázat: Marika312

palyazat23.PNG

HéricsBáró, Imi*, Hermione72 és 20 más kedveli ezt.
  5. *-ToFarmer-*

24. pályázat: Tigrislady

palyazat24.PNG

HéricsBáró, Imi*, Hermione72 és 15 más kedveli ezt.
  6. *-ToFarmer-*

25. pályázat: csillagvirágfarm

palyazat25.PNG

7. *-ToFarmer-*

26. pályázat: szalaip

palyazat27.PNG

8. *-ToFarmer-*

27. pályázat: CoraQueen

palyazat28.PNG

9. *-ToFarmer-*

28. pályázat: zergekutya

palyazat29.PNG

HéricsBáró, Imi*, Cyra65 és 21 más kedveli ezt.
  10. *-ToFarmer-*

29. pályázat: macsek.

palyazat30.PNG

11. *-ToFarmer-*

30. pályázat: Hermione72

palyazat31.PNG

12. *-ToFarmer-*

Üdv Gazdák! :music:

Ezt a fórumjátékot is zárjuk, eredményt hirdetünk. :inlove::D Köszönjük szépen a beérkezett műveket. Örömmel vesszük, hogy az email-es nevezési rendszer működik, használatba vettétek. Voltak aggodalmaink az első pár nap, de a végére jó sok kép összegyűlt. Mind nagyon szép lett egytől-egyig. Reméljük az elkészítésük során való raktárból, területre rohangálás se volt annyira megterhelő számotokra. xD;)

Szavazataitok alapján a nyertesek az alábbi pályázatok:
    #11 10. pályázat (55 lájk)
    #15 14. pályázat (58 lájk)
    #21 20. pályázat (49 lájk)

Az első helyezett: Fätum (képe)
    1 db Legyezőgyártó műhely 4. szint: rózsaszín
    1 db Angórasimogató 4. szint: rózsaszín
    1 db Pulykalábas festőtelep 4. szint: rózsaszín

A második helyezett: strawberry49 (képe)

1 db Angórasimogató 4. szint: rózsaszín

A harmadik helyezett: szelllorozsa* (képe)

A nyereményeket a mai nap postázzuk, a cserenap alkalmával.

Gratulálunk nekik! Köszönjük mindenkinek a nevezést és a szavazást! ;):music:
    A topik nyitva marad. Lehetőséget biztosítunk a gratuláció áradatnak, a képekről való "elmélkedésnek". Kifejezhetitek, hogy ebben meg abban a képben mi fogott meg /tetszett meg. :inlove::D

Imi*, Maci-roadshow, AnkaFD és 13 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) ohh nagyon örülök a 3-ik helynek:)) Köszönöm szépen mindenkinek akinek tetszett a képem és rám szavazott:inlove::)
    -ToFarmer- neked pedig köszönöm hogy a versenyt lebonyolítottad ilyen szépen és lelkesen:) Egyszóval Örülök nagyon:)
    Köszönöm:):inlove:
    Gratulálok másik két nyertestársamnak Fatumnak ..és Strawberrynek:)
    Megkaptam az érte járó ajándékot amit nagyon köszönök:) Rózsa-Pulykalábas-festőtelep
    nagyon super abból sosem elég:) Köszönöm:inlove:

Imi*, Maci-roadshow, AnkaFD és 18 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Nagy a boldogság :inlove: :D Köszönöm szépen mindenkinek akinek tetszett a képem és szavazott rá :) Amikor elküldtem a képet, nem is mertem remélni, hogy egyáltalán bent lehetek a három első között, és most nagyon hálás vagyok :inlove: és borzasztóan örülök :D Gratulálok strawberry49-nek és szellőrózsának a csodaszép képekért és a helyezésért. Gyönyörűségeset alkottatok :) De gratulálok Mindenkinek aki benevezett ebbe a versenybe, mert időt és energiát fektetettek bele, kreatívak voltak és nagyon szép pálya művek születtek. És persze köszönjük szépen a szervezőknek a lehetőséget és a játékot :) Zalán, ismét kitettél magadért :) :inlove: Köszönjük :)
    Update: Az ajándékokat megkaptam, köszönöm szépen :inlove:

Maci-roadshow, AnkaFD, Marika312 és 19 más kedveli ezt.
  15. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Szívből és szeretettel gratulálok én is a Fötumnak és Szellőrózsának is, és mindenkinek aki a játékban részt vett, mert örömmel nézegettem az ők, és a többiek képeit is.:inlove: Sokszor mondják gazdák, mikor kiteszek egy-egy ilyen képet bárhova, hogy nem volna hozzá idegzetük elkészíteni. El kell mondanom, a farmkép készítés számomra olyan öröm és izgalom, mint másnak egy rózsaállat kitenyésztése, vagy a heti kétszeri szintlépés.
    Öröm, ha másokkal megoszthatom, és a sok eventezés között néha jól esik egy pillanatra megállni és gyönyörködni a farm szépségeiben. Vagyok olyan őrült, :Dha tetszik egy kép, napokig nem szedem le, mert sajnálom.
    Köszönöm szépen a mecénásoknak támogatást, az ajándékokat megkaptam, ígérem, jó gazdájuk leszek, és soha megválni nem fogok tőlük. :) A játék szervezőinek, és lebonyolítónak pedig szintén köszönet, és a folytatáshoz további sikeres munkát ( játékot) kívánok!

Maci-roadshow, AnkaFD, Sali~*.* és 17 más kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Gratulálok minden nyertesnek, és gratulálok minden résztvevőnek, hiszen minden pályázatban ott van a munka, a kreativitás, a szépérzék. Nagyon örülnék annak is, ha ismerhetném a pályázók személyét is. Megérdemelnék, hogy megismerjük őket!
    Én is pályáztam, és nem a győzelem járt a fejemben, amikor készítettem, hanem úgy éreztem, hogy szép, és esetleg másoknak is tetszik. És tényleg, kaptam lájkot sokat! :music: Köszönet érte. Azt hiszem, a többiek is így gondolhatják.
    Tudom, sok munkával jár, de annyira szeretném látni az alkotókat!!! :inlove:

Imi*, Maci-roadshow, AnkaFD és 12 más kedveli ezt.
  17. *-ToFarmer-*

Szervusz, ;)

Fantasztikusan jó ötlet! :D Csak a szavazás miatt kellett ez az "anonimitás", de így utólag jó lenne ha a nagyközönség is megismerné a művészi képek alkotóit. 8)
    Reméljük a többség örömét leli a lépés miatt. :inlove::music:(Köszönjük, hogy leírtad a kérésedet. ;))

Rajta vagyunk az ügyön, amint lesz idő beleszerkesztjük a farmneveket. Addig is nyitva a topik mindenki számára. :)

HéricsBáró, Imi*, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  18. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nagyon köszönöm, hogy ilyen nagy munkát vállaltok a játékok szervezésével!!! :D

19. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Ez tényleg nagyon jó ötlet:)..én is szeretném látni kik alkották meg a többi szép képeket:)

Imi*, Fatther, Maci-roadshow és 9 más kedveli ezt.
  20. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Először is gratulálok én is a nyerteseknek, de mellettük minden Pályázónak és a Szervezőknek is - Nekik köszönhetően több olyan kép is napvilágra került, ami olyat tudott mutatni - spéci ötletek, frappáns megoldások -, amiket még nem láttam, ill. amikre én magamtól nem gondoltam volna!:D
    És maga a kiírás, ill. annak időzítése is rendkívül inspiratív volt (nem is elsősorban a kilátásba helyezett nyeremények miatt - ami kapcsán azért megjegyzem, hogy bár én nem lettem helyezett, de ha úgy vesszük, egy felhősort így is kaptam a Játéktól:eek:o_O8)) - úgyhogy bár szokás mondani, hogy 1 kép többet ér 1000 szónál, de azért nem én lennék, ha nem küldeném bizonyságul alább "a sztorit a kép mögül"...:p:music:
    Ellentétben Veled - bár a Te (főként korábbi eventcsevegőkből ismert) képeidet a bennük felfedezhető szépérzék miatt mindig is nagyra értékeltem (és ez alkalommal sem volt ez másképp;)) - én sosem voltam rendszeres farmkép-készítő, csak akkor buktam rá a PrtScr gombra, ha vmi "különleges furmányosság" indította be a fantáziámat (4 aktív évem alatt kb. 3-szor:oops:)...o_OxD Ide is csak úgy kerültem, hogy a fórumra is direktbe, célirányosan, mintegy a Szervezők iránti tiszteletből, "támogatólag", a névadós pályázat miatt jöttem föl, és csak melleslegesen vettem észre, hogy párhuzamosan fut egy ilyen is. És akkor belém hasított, hogy milyen jópofa, "soha vissza nem térően eventspecifikus" dolog is lenne valahogy az őszi képre varázsolni "igazi" "hulló" (értsd: az eventből felröppenő) faleveleket, úgyhogy elhatároztam, hogy nevezek...8)

A koncepció alapötletét is ez adta: a beért fák mellett frissen aratott (a képen üres földekként látszó) területekre volt ehhez szükség, ami önmagában nem túl épületes látvány, hacsak nem készítünk belőlük utat - hát legyen: járuljanak a gesztenyefigurák a Fa trónus elé...:D Aztán jutott eszembe, hogy ez mégsem jó, mert a falevelek mellett más, zavaró dolgok is felröppennének, szóval Varázsfák kellenek, csakhogy azok meg ehhez a színösszeállításhoz túl ronda kékek...-.- Nem maradt más hátra, mint - egy a Kincses szigeten tartott 4 Varázsfáimon elvégzett "gyorstesztet" követően - a "gyakorlott egérkezelésen alapuló":p pikk-pakk területváltásba (és - a fotosoppingolástól való adott esetre vonatkoztatott elvi tartózkodás érdekében - az animációból a megfelelő pillanatkép megragadásának biztosítékául egy screenrecorder programba) helyezni a reményeket...8) Ez aztán be is vált - habár, ha lett volna rá még egy napom, azaz még egy próbálkozási lehetőségem, másképp helyeztem volna el a Varázsfákat a sárga levelek "variáblisebb pályaíve":eek:o_O érdekében...:cry::D

Ja, és hogy mindebből hogy lett nekem felhősorom, gyakorlatilag a képpályázatnak köszönhetően? Hát úgy, hogy eredetileg eszem ágában sem volt eventezni, de a képbe "beleálmodtam" egy "idényileg stílszerű" fácánólat, amire az épp egyidejűleg futó "Őszbe nyíló kert" event nehezebb oldalának végigvitele révén tudtam csak szert tenni.:sleepy:;) Jól meg is etettem a kép kedvéért szép narancsosan "izzó" szupertáppal - ami a Napóra-effektustól ugyan úgysem látszik, de én legalább tudom, hogy úgy van...:wuerg:xD

Hát, dióhéjban ennyi. Örültem a lehetőségnek, hogy az agyam "problémamegoldós-taktikázós" részét alkalmam volt megmozgatni ezúttal az "önmagáért való képzőművészeti esztétikum" oltárán is - hogy teljes "képzavarral" éljek...:wuerg:xD

Üdvözlettel, és még sok ilyet: Pharmer

Imi*, Fatther, Maci-roadshow és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.