Őszi farmszépségverseny 2017. nov. /Maci roadshow/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 1.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

gratulálok a helyezésedhez /H.Erik vagyok/

Imi*, Maci-roadshow, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm :)...jó volt ez képverseny nagyon ..megmozgatott sok mindenkit:)

Imi*, Maci-roadshow, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Csatlakozom az előttem szólókhoz.. :)
    Gratulálok Mindenkinek aki indult és aki nyert annak is..
    Jó volt látni mennyien küldtek képeket..
    Sok szépet láttunk,Remélem lesz téli változat is .. :)

Imi*, Maci-roadshow, Gio és 7 más kedveli ezt.
  4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Hát ezért hiányzol - és nem csak nekem - a fórumról!!! Mindig okozol meglepetést! ;)

Először azt gondoltam, biztosan valami történetet mesélsz a képről (talán azért, mert magamból kiindulva úgy véltem, az elkészült képhez tartoznia kellene egy mesének, hiszen az a lényeg, hogy milyen események zajlanak éppen a felvétel pillanatában). Nyilván nem ezt kapom Tőled, de mégsem és sosem csalódom!!! :inlove: Kapok mást, sokkal izgalmasabbat, most pl. egy számomra teljesen új szempontot: az agy "problémamegoldós-taktikázós" részének megmozgatására vonatkozó eszmefuttatást, amely az elképzelés (részemről a mese) professzionális megvalósításaként egyedit és csodásat teremthet!!! :music:

(Nahát!!!! :D Most sikerült egészen pontosan megfogalmaznom a gondolataimat... :p)

Kedves Pharmer! Köszönöm!!! :inlove:
    Márt mama

Imi*, mimi, Maci-roadshow és 8 más kedveli ezt.
  5. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, ;)
    Kéréseteket egy kis késéssel, de teljesítettük. :music: Látható a képek felett, hogy melyiket ki készítette. (Remélem nem ejtettem hibát semelyik képnél sem. Ha mégis, akkor kérnék baglyot az érintettektől :))

Mindenkinek köszönjük a képeket! :inlove:

HéricsBáró, Imi*, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönjük szépen..végig is néztem újból őket:)...szépek voltak mindegyik:)

Imi*, Fatther, Maci-roadshow és 9 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tisztelt Játékosok!
    Gratulálni, köszönetet mondani jöttem. Gratulálok a nyerteseknek, a játékban résztvevőknek, mindazoknak kik sokat tettek azért, hogy ez a játék megszülethessen. Csodálatos munkák születtek. A játék eme része is tartogat meglepetéseket, így is lehet játszani, egymás munkájában gyönyörködni.
    Reménykedem, a játéknak lesz folytatása, ahol ismét megcsodálhatjuk munkáitokat.

Imi*, Fatther, Maci-roadshow és 9 más kedveli ezt.
  8. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    Az már biztos, hogy Te egy Unicum vagy közöttünk, csak a keresztet ne hordozd és gyere gyakran a fórumra.:)

Ui.: Ja és mostanság Top, tessen jönni szurkolni vagy részt venni, arról még nem is szólok, hogy verset írni bizonyos írói vénákra hivatkozva.:)

Imi*, Fatther, Maci-roadshow és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.