Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Semmi vész, még ma1 napja vetted át a kárpótlás csomagot és 48 órára kaptuk a +1 termést, így még van 1 napod;)
    Délelőtt én is elrontottam, mert ha átrakom nagykockára a nagyját, akkor be tudtam volna adni.
    Na de én nem sietek, adogatok be a ládákért a magam kedvére, amit nem érez meg a pajtám és slussz.
    Gyűjtöm a felröpiket, keverem a lattét azt is kihasználom;)

-forrest-gump-, alex0824, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Latte....
    Megyek nézem miért jó:music:

-forrest-gump- kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Koszonom a linket.

Megneztem amiket alex is hozott, az "indokokrol"... esti mesebol azert van ennel sokkal tobb es jobb xDxDxD

Ne lepodjetek meg, ha sok ismeretlen nevvel talalkoztok a top 500-ban;) esetleg a top 10-ben :p bar ennyire dum-dum-ok azert talan meg ok sem lesznek :music:

4. -Holdfeny-.

Meglepődni.... áááá itt semmin sem lehet :music: Ez egy őrült farm:inlove:

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Bementem a keselyűk barlangjába, remélem szerdán épségben jövök ki onnan. :D Az első élményem nagyon jó, 10 perc alatt rögtön buktam 1 helyet. :D

csio70, jucus100, zsona416 és 11 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Végre megjött a várva várt 5 magom...akkor kezdjük megint az elejétől o_O

jucus100, genka53, kovacstne és 14 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Kicsit megváltozott a magán életi teendőm a napokban. ;) Így nem gondoltam, hogy átveszem a csomagot. Viszont jött egy újabb is, remélem nem felejtem majd felhasználni azért a hétvégén. :D Ezt a másodikat nem magamnál láttam, mivel akkor biztos nálam lenne az előző. Remélem fel tudtál szállni a vonatomra!? :D ;)
    PP- t akartam venni a hétvégén az ól nullázás végett. Mini akció hosszabbításáról lemaradtam. A következő hétfőn lesz, biztos napokban mérhető az idő eltolódás. :D Egyenlőre csak figyelő üzemmódban leszek.

jucus100, -forrest-gump-, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A 3. bódénál a ? kattintva ezt mutatja [​IMG] a zöld + beadásnál pedig ezt [​IMG]
    Most akkor melyik a jó :music:

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszika!
    De régen beszélgettünk már :)
    Azt hittem többet nem is fogunk, de most örülök, hogy itt vagy :)Értelme a nullázásnak? Érdekes kérdés.. Nem tudom, azt sem tudom, hogy én mit kezdek ezzel a versennyel, pedig ismersz, már párszor együtt készültünk fel rá.. Mindenesetre várok aztán meglátom, hogy dobok-e be egy salátát vagy sem.
    Én veled ellentétben tökéletesen igazat adok Álomfogónak, arról ahová az a játék elindult, vele vagy nélküle, teljesen mindegy számomra. (az előzmények ismeretében).

10. kukori80

Szia, jól mutatja, 350 növényt kell beadni és ezeket kapod.
    3. lépés350x Szökőkútfű4x Fényösvényes láda I
    40x Szupertáp
    1x "Piccolo" titokzatos láda

-forrest-gump-, Baby72, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hajrá! Érd el a célod:inlove: Én még toporgok a bejáratnál....:wuerg:

12. -Holdfeny-.

Ugye nem gondolod, hogy ezért törölte magát:oops:
    Bár alapjáraton sok igazságot írt... de ez csak mese...8)
    Szerencsére a piccolót is megkapjuk;)

13. kukori80

Köszönöm. Nagyon durva számokat várok.:cry:

jucus100, Kuzdern, -forrest-gump- és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ha Te azt vársz... én el sem indulok...:music:
    Ügyes légy!

-forrest-gump- és kukori80 kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszi,

En ugy ertettem a nullazas ertelmet, hogy egyaltalan ossze tudok-e szedni eleg cuccot vele, vagy a mulya gyerekek az 50-60 farmmal ugyis kiloknek.

Gondolom nalad ilyen problema azert nincs, mert biztos van annyi tartalek, hogy ha csinalsz egy nagy nullazast, akkor ugyis bekerulsz, tokmindegy masok mit csinalnak "jatek" cimszo alatt.

Nem azt vitatom amit leirt a jatekkal kapcsolatban (bar tudnek mibe belekotni), de hogy neki ezek az okai ... xDxDxD

Foallasban politikus lehet, bar ki tudja, de ezt a hamukazast meg ok is megirigyelnek az biztos

HéricsBáró, Sali~*.*, jucus100 és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Folyamatosan csúszok lefele, ilyen régen nem volt.
    A ládákat azért szedd ki.
    Jéééééé, egy Melan. :) Sziaaaa, fogsz indulni?

Sali~*.*, -forrest-gump-, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

xDxDxD
    Igen azokat kiszedem...8) legalább is az elejéről...:music: de 50 milliárdos tételt tuti nem adok be...:music:

-forrest-gump-, Baby72 és jutka190226 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Vanni van :)
    Van mit beadnom, csak kedvem nincs hozzá. Tudtam, hogy fel kell készülnöm és fel is készültem, ahogy eddig mindig. Csak eddig kedvem is volt a játékhoz, sajnos már az is elment. Viszont még nem vagyok készen az alapeventtel sem, majd csak későn estére fejezem be. Utána? Még nem tudom mi lesz, várok, ráérek, figyelek, aztán vagy-vagy...
    Viszont Neked jó játékot kívánok, akár indulsz, akár maradsz a pálya szélén :)

19. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Bocsi, de nem tudok egyetérteni veled. Több kisfarmom van részben a fiaim által rámhagyott és van olyan is amit kíváncsiságból kezdem el. Az újak már 200 felett vannak az öröklöttek legjobbika 127 pedig egyformán csinálom mindet. Én nem nyerészkedek egyiken sem, de fáj, hogy nem egy piacon van az összes. Nem tudom segíteni a kicsik haladását. Az egyik kicsin viszonylag olcsón kapok mindent viszont van olyan is ahol még az összes többinél is sokkal drágább. Szerintem nagyon nem jó ez így. Ezt a 100 farmost sem nagyon értem vajon neki, hogy sikerül támogatni a kisebbeket? Szerintem nem tisztán játszik és ezt fülön lehetne fogni ha valakit a bp-nél érdekelne. Én ugyan nem értek az informatikához a kicsi fiam lesz az amikor befejezi az iskolát, de azt már tudja, hogy a kezdő fizuja 1 milla felett lesz. Kérdem én ennyi pénzért nem lehetne tisztességes munkát végezni? És mivel német cégről van szó ott gondolom még jobb a fizujuk.

20. -Holdfeny-.

A 100-as összes farmja egy piacon van;) Pont ezt kellene kiszűrni;)

genka53 és -forrest-gump- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.