Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem téged okollak, hanem őt. Neki van feléd egy" legyőzni téged" kényszere. De ebben Te is benne vagy, amiért le akar győzni.

Sauvage, genka53, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Ezt egyáltalán nem értem.
    Miért lennék benne ebben?
    Játszhatna normálisan, ha normális lenne és nem provokálná akkor az sem, ha más is van a piacon.
    Az ő hozzáállása viszont nem ilyen.
    Tényleg nagyon sokat beszélünk már róla, holott nem gondolnám, hogy ennyire fontos a személye.
    A bp-nak lenne vele dolga, nem nekünk.
    Ahhoz meg elég olyan szabályt hozni, ami játékosbarát és lehetetlenné teszi a szociopata (vagy pszichopata vagy mindkettő) viselkedést és egyáltalán nem támogatja azt.
    Ehhez a döntéshez pedig teljesen alkalmas lenne a holnap reggel is és 10:00-kor máris azt olvashatnánk, hogy pl. a mások megbotránkoztatása, mások játékélményének rombolása miatt egy gazda egy farmmal indulhat az idei top alatt és innentől bárhány top alatt.
    Ez közösségi játék, kompenzálni nem itt kell.

maszilva, Sauvage, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ok. Fejezzük be, mert nem az idiótáról szól a Top. De most is azt mondom, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél.
    Tönkreteszitek a piacotokat, mert a kis gazdák nem tudnak eladni. Venni tudnának, csak nincs miből. Ezt is át kellene gondolni.

Sauvage, alex0824, Ayrin67 és 7 más kedveli ezt.
  4. csibike40

csibike40 Járnitanuló

De mi farmerek vagyunk, keményen kattintgatunk majd a piacon gazdagodunk, vagy a gazdakörbe szegényedünk.
    Mondjuk ki mire kattintgat, van aki máshogy méri a gazdagságot. Lehet az CSP, FA, Szupertáp vagy akár Panda.

Szóval a pénz az a fán terem. Ezért vesszük a tojást ma 10.000csp-ért, de én emlékszem amikor 200csp volt, biztosan te is.

Utoljára szerkesztett: 20.11.23
    Marika-, HéricsBáró, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ilyen rossz hangulatú TOP csevegő még sosem volt. Szebbet, jobbat, sziasztok!

helena64c, maszilva, Sauvage és 16 más kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

"Fejezzük be, de most is azt mondom..."
    Utoljára még próbálkozom.
    Míg nem játszottam, addig is ezt csinálta.
    Múlt évben sem volt más.
    Önjáró ő.
    A piacra adott válaszom pedig szintén többször megírtam már.

Utoljára szerkesztett: 21.11.23
    ladislaw11, Sauvage, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak egy egér kell hozzá ?

Sauvage, alex0824 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sajnos igazad van. :(

genka53, alex0824, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    Nem akarok már erről a témáról beszélni, meg beleszólni a beszélgetésetekbe, de kicsit azt hiszem eltévedtél.
    Az event napján délelőtt akik itt voltak olvashatták amiket írt a "minek nevezzelek" játékos és nem Sagira hegyezte ki a
    mondandóját hanem a magyar játékosokra. Csak sajna elvitte a radírpók az összes vele kapcsolatos hsz.-t
    Olvass csak vissza a 9.oldal 173 hsz.
    Szurkolok minden Magyar játékosnak, érjétek el a célotok s ne érjen senkit csalódás!
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

PZoli64, maszilva, Sauvage és 14 más kedveli ezt.
  10. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Benne vagyok, ajándékot is kap tőlem mihelyst kinyit a teliholdas, mert sajnos csak akkor lehet koponya köcsögöt küldeni....

helena64c, zsu34a, vihence és 13 más kedveli ezt.
  11. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Csak egy kérdés: a töklevek számát lehet befolyásolni? Keveset ad és be tudnék keverni egy csomó lattét.

Sauvage, alex0824, Ayrin67 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem igazán tudod befolyásolni, hiszen az eventes területen jön felröpi ként.
    Így 1-1 aratásból annyi jön, amennyi jön azt keverd be.
    Én ültetem az eventes gazt, minden aratás után bekeverem latténak amit tudok,
    naponta 1* bedobom ami összegyűlt. Nyilván az eventes gazból és fahéjrudból több van, azt a végén dobom majd be és ennyi.

Sauvage, vihence, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  13. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Köszönöm! Én is ettől tartottam!

Sauvage, genka53, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem tapsolok nek... sőt szánalmas bohócnak tartok... És remélem az összes farmját kitiltják...
    De befolyással nem vagyok rá... annyit tehetek max, hogy panasszal élek a suporton.... Ezt más is megtehetné;)
    A fórumon nem fogunk elérni semmit...

rencsike982, Sauvage, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  15. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Az én diagnózisom szerint Ő egy nárcisztikus pszichopata.. Mindenképpen, minden eszközzel mások fölé kell kerülnie, hogy megőrizze az önmagáról beállított képet.. Igazából a közöny javítana a vele való kapcsolatokon.. A negatív visszajelzés adja neki a legtöbb energiát.. Egy 6 éves gyerek felnött testben.. Sajnálom ,hogy elrontja mások játékát..Legjobb lenne nyilvánosság elött mellőzni a dolgait,hogy ne érezze fontosnak magát..

Sauvage, vihence, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Szia!

Ezt már én két éve megtettem.
    Megírtam ezt a topos viselkedését és azt is, hogy lerombolja a piacunkat, elrontja mások játéklehetőségét.
    Megírtam azt, ami zajlik.
    Gúnyosan kinevetett az akkori vezetés feje, hogy most végre van valami, ami nem tetszik nekem.
    Erre láss csodát, ő meg talán még az ötös piacon lévő farmját is eladta?? :)
    Ha meg mégsem, talán reagálhatna arra, ami történik.
    Szóval a levél után kezdtem el azt, ami most folyik, de aztán a csalók és a bp hozzáállása miatt itt hagytam az egészet.
    Most visszajöttem és bizony lassan én vagyok azzal megvádolva, ami történik.
    Kusza ez az egész.

maszilva, vihence, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket és közben még most is azon tipródok, hogy mennyire szálljak bele a TOP 3000-be. Nem söprök pajtát, mert óvatos duhaj vagyok.;) Amit tudtam megtettem, hogy esetleg legalább az ezerben bent maradjak. A számokat elnézve és az előző évek tapasztalatait olvasva lehet, hogy ez mégis meghaladja a kereteimet.:oops:
    Olgát nem tudom, hogy kicsoda, de talán jobb is.
    Ellenben amit Hérics Báró hozott linket, azt egy kicsit jobban átnéztem. A 48 farm nem egy ember kezében van. Tulajdonképpen összeálltak kommunába és egymást segítik. Mindenkinek van egy betűje. Ahogy átnéztem a TOP listát, van ahol már kezd kialakulni a szöveg. Baracke forever and you will never walk alone.Két szívvel indul és a szóközökben illetve a végén is egy szív van. Ők egyéni gazdák és nekik sem tetszik, hogy valaki bejelentette, hogy 100 farmmal indul. Gondolom, ez lehet karateolga.
    Minden magyar gazdának sikeres játékot,sok szerencsét kívánok!:inlove:

vihence, Sauvage, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  18. klaudia06

klaudia06 Járnitanuló

Szia Sali~...!
    Csatlakoztam hozzátok ;) Mi a terv itt maradtok, vagy akartok esetleg még emelni?

Sauvage, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. encibaba52

encibaba52 Utánpótlás-írogató

Esetleg annyival, hogy 1-1-es területnél több az esély!!!

Sauvage, genka53, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Gyere, gyertek nyugodtan, ha csak egy HUNGARY felirat erejéig úgy is jó.:inlove:

Tervem a következő: egyenlőre kivárok, nincs szándékomban beadni. Ha esetleg az 500-ban maradáshoz kell, akkor viszont a józan ész határain belül. Latém a végére biztosan száz felett lesz + a röpik, növények. Van tartalékom, de nem pazarolnám.
    Majd ha 450 alá kerülök a sorban ismét átgondolom, van mit beadni.
    Hajrá mindenki, sok sikert kívánok!
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.