Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan.

Gio, -W-595-, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Szerintem annak éri meg beadni az alapállatokat aki a TOP-ban részt akar venni mert a malomtermékhez a gaz jól jöhet a röpi jön a 6 farmról.o_O:)Nekem van bőven alap tenyésztett,átlag 60-100 ezer csp-ért megérheti 1 db 300000 pajtaértékű malomtermék. o_OPld 1 bohóchal olyan 40-60 ezer csp ad 6 db e-gazt amiből 3 malomtermék is keverhető azaz majd 1 millió pajtaérték.:music:Szerintem megéri...:p
    Persze a végeredménynél aligha fontos bár ki tudja..:music:
    Valamint az induláskor számíthat hogy kikerülhető a felszaporítás.( itt nincs zöld-csepp):music:
    Más: A teljes bevételi S bónusz az milyen kategóriájú?
    Valamint a tavalyi értékhatárok megvannak valakinek?o_O Csak hogy mire lehetek jó:p
    Mondjuk az első 10 biztos nem ,a többi meg majdnem mindegy ahogy nézem.:pxD

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    bocsika67, furmint111, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia!

Ezt kimondottan teszteltem én is, ha már adják a kosárba... sajna nem víz és nem is trágya a neve...

bocsika67, Gio, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás!
    Nem olvastam utána, de úgy érzem és a TP-seknél tudom, hogy az S kategóriás bónuszok az ezüstrekeszbe kerülnek. Teljes bevételi bónusz S-el még nem találkoztam. Jól érzem a rekesz minőségét tényleg ezüstrekeszes?

Gio, HéricsBáró, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Szia!

Gyémánt rekeszes, de az eventnövényre nem fejti ki hatását, mert az ideiglenes területre csak a víz és a trágya hat.

bocsika67, Gio, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Köszönöm szépen, nem is gondolkodtam rajta, hogy az eventnövényre, illetve általában növényekre használjam az ilyen bónuszt. Számomra a rekeszigénye volt a kérdéses.

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Nekem van 1, nem tudom már miből, de csak őrizgetem. Növénynél nem igazán érdemes használni, mert lefoglalja a gyémánt rekeszt, így csatni , egyéb nélkül nem nyerünk vele többet.
    Most, hogy csak ólak lesznek kint és fák, lehet bevetem, másfél napra pinkivel megéri, és mivel egy tucatnál is több 100 %-os ólas van az aranyrekeszhez, azt is fogom használni. Perpillanat így tervezem. Igaz véletlenül learattam ma a katicát és a húsvéti tojást, de jó lesz az holnapután is :) A tp-s bónuszok meg csak gyűlnek, nem tudom mi lesz velük. Igazából sosem jut eszembe használni őket.

długa, Döbi65, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  8. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Na ez jó ezzel nem kell foglalkozni egy deka értelmes dolgot se ad...

9. -gyöngy-581

Szia!
    Jól érzed, növénynél nem ér többet egy csatninál, sőt ha a +3 termést adó termékeket használod csatni helyett még jobban is jársz.
    Én szoktam a bónuszt használni, de soha sem növényekre. A terved tetszik, valósítsd meg sikerrel, a tenyésztős eventnél nagy hasznát fogod látni.

Tegnap Máriusz hozott egy új pletyit abban mutatott egy régen elfelejtett mini akció ikonját ami valószínűleg csütörtök körül kerül be a játékba (ez csak tipp tőlem, megerősítést nem kapott)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykapad-pletykák-jóslatok-a-várható-eseményekről.18079/page-118#post-1046716

Itt a boldog terményes ólakról van szó. Ez arról szól, hogy az akció alatt minden 9 óránál hosszabb terményes érési idejét 9 óra alá lehet vinni az akció segítségével. Ha minden összejön ezt is figyelembe veheted hozzá.
    Sok sikert a minél jobb és taktikusabb kihasználáshoz :)

Elhoztam a miniakció linkjét is hátha valakit érdekel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/page-2#post-36068

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    Lillapilla73, Gio, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Ha valaki csak az alap eventet szeretné teljesíteni, akkor 1700 db szökőkútfüvet kell termelnie+700 db fahéjrudat+ a pajtából a dolgokat.

Szia Tamás!
    Ezt nem értem:
    Figyeljünk, mert ahol 2 fajta dolgot is be kell szállítani, ott át kell kattintani a beszállításnál

Hol kell 2 fajta dolgot beadni? Mit nem látok?

maszilva, Fatther, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Letztes Update: 28.11.18 14:01:16
    Platz 1000 = 389.114.661
    Platz 2000 = 143.939.339
    Platz 3000 = 92.628.000
    500margiecre el453 552 396
    Parancsolj, itt van az 500. is:)
    Nincs nagy tolongás, azért ezen szabad elgondolkozni.8)

Lillapilla73, furmint111, Gio és 9 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

maszilva, furmint111, Gio és 7 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia

Ahol lehet többmindenből lehet választani, hogy át lehet kattolni az ablakot. De kivettem ezt az írást, mert úgy is bele kellett nyúlnom a hsz-be. Lásd fölötted, és ezért nem válaszoltam az imént + mert épp a valós munkahelyemen is helyt kell állnom, mert onnan jön a lóvé nem innen.... bocs.

długa, nagymami2, furmint111 és 15 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Köszi:inlove: Hát én se repesek a boldogságtól , de végeztem 1 kis számolást.o_ONagyjából 200-300 millió olyan növényekben vagy terményesben állatokban van amit nem feltétlenül érné meg az eladása(pld Szegfű, Papagájtoll,Méz,Tehéntej stb szóval szerintem azt rászánom.:music:A Fóka Szitakötő Krókuszt szóval a piacképesebbeket meg nem. ;)
    Mivel a 3000 az ajándékok alapján nekem tökéletesen elég,és remélhetőleg nem lesz nagy infláció .:p Szóval belevágok.;)xD

csio70, furmint111, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Itt arra gondolsz, hogy azok közül lehet választani, hogy farmos, bahás vagy teliholdas dolgot szeretnénk beadni?
    És arra gondolsz, hogy töröltem az előző hsz-emet, aztán javítottam úgy, hogy beidéztelek? xD meg mert megszólítottalak, köszönés nélkül xD:oops:
    Ne haragudj, nem sürgetni szerettelek volna, csak bizonytalan voltam, hogy átsiklasz-e a kérdésem felett, ha nem idézlek, vagy mindenképp idézzelek, mert azt jobban látod és hatékonyabban tudsz válaszolni....xD
    Tudom, tudom, hogy dolgozol mellette, és muszáj ott lenned, ezért nem is kell szabadkoznod, ez alap...
    A számolásom jó? :)

Gio, Fatther, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az a gyanúm, hogy most ezt a TOP-ot kihagyom.Eventet azért megcsinálom szép lassan, ugyan is csak úgy lehet.Még jó,hogy nem sok mindent kér.Sok sikert a benevezőknek.

mini76mini, jutka190226, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Elhiszem, hogy mostanában kevesebbett láttok a fórumon, de a háttérben aktívan tevékenykedem... legalábbis asszem, ezt mások tudják megmondani.
    nem olyan rég múlt 3 éve, hogy SM lettem, azóta rengeteg GYIK kikerült a kezeim közül, továbbra is tartom azt, hogy megjelenés napját követő 2-3 napban nagyon aktívan olvasom, és szükség szerint reagálok a dolgokra. Ez azért szerencsés, mert rengeteg event van, le vannak osztva, aki írja a gyikot az teljes totál képbe van az eventtel, így ő szinte fejből tud válaszolni, míg a másik netalán keresgeti rá a választ. Természetesen utána is olvasom, de akkor már nem szoktam ragaszkodni hozzá annyira, mint a legelején. (Ilyenkor már meghagyom annak, aki előbb itt volt/ráér/stb... megvan a belső kialakult sorrend...)
    Per pillanat a megszokott leosztás szerint nem enyém lenne a topic, de ezt az egyet elkértem mivel hát az elején vagyunk....

matek része: 3 évvel ez előtt előtt ebből rengeteg "poén" született, így én nem szoktam utánaszámolni, meghagyom azoknak, akik nagyobb taktikusok, mint én.

maszilva, denisadina, nagymami2 és 13 más kedveli ezt.
  18. norianyu1

norianyu1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Bocsi, lehet hogy figyelmetlen vagyok, de nem látom, hogy felhőt hol kapjuk meg?
    Előre is köszönöm a segítséget! :)

Döbi65 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Szia!

Arany csomag tartalma = TOP 500-ba kell bekerülni.

furmint111, Gio, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok! Milyen szerencse! ;)xD
    ./.
    Rohantam haza, mint egy őrült, hogy indul a TOP + előtti event, aztán leesett - miután zárva találtam az eventterületet -, hogy ma még csak a leírást vártuk nagyon. Már átfutottam a villamoson, de most elmélyedek benne. -.-
    Jaj, reggel ért a nagy öröm, csak már nem volt időm az Ingrides csevegőbe leírni: 12 db skótkockásból lett egy hangya és egy csincsilla.

maszilva, Fuhur, Lillapilla73 és 27 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.