Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Bár tudom, hogy Tamás már megnézte a földfelosztást a gépi kirakással, én most egy "rajzasztalos" kirakást hozok, ha nem baj, mert tudjuk, hogy a gépihez képest a farmok többi részén mi jobbat szoktunk kihozni. A gép automatikusan a bal alsó saroktól indul, és onnét kezdi a teület beterítését :p;).
    Remélem az idősebbek így is jól látják ebben a kicsinyített méretben:).
    Kicsit Mórickás, de a Painttal így tudtam megoldani, és a lényeg viszont felismerhető.;)
    Ezzel a verzióval a földterületeket így tudtam elrendezni, amihez az eventleírásban levő képet használtam fel:
    - 25 x 2*2; bruttó termés = 5*25
    - 9 x 1*2; bruttó termés = 9*3
    - 10 x 1*1 terület, melynek bruttó termése = 10*2 .

Hóvirággal megegyezően nekem is 1700 db szökőkútfű és 700 db fahéjrúd igény jött ki, amit az eventbe kell beadni.
    A 6 órás eventnövény érésideje (By Toma, köszönet érte) vízzel és normál trágyával lecsökkenthető 4:19 -re.

A területrészek bruttó termése (amiből 1-1 db-ot visszaültetünk) egy fordulóra 172 db; egy kör vetőmag igénye 44 db*; azaz körönként megmarad 128 *db beadható eventnövényünk. Ez 13 teljes kör + 36 db eventnövény.
    Napi beosztásban, teljesen pőrén, szombaton végezni lehet kosár vásárlás, és tenyészállat beadása nélkül is, az event meg hétfőn 14:00-ig tart:
    szerda 2 kör aratás (éjjel alszunk);
    csütörtök 3 kör aratás;

péntek 4* kör aratás;
    szombat 4* kör + 36* db aratása. Amennyiben kiváltunk tenyészállattal eventnövényt, akkor ez csökkenni fog a kiváltások arányában.
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:
    *jelűek - Mea Culpa! Nem figyeltem oda és nem a megfelelő számokat adtam össze. Borzasztón szégyellem, és sajnálom, mert nem akarok senkit megtéveszteni. . Korrigálás Kékmadár jelzése és Mózes Botond számolása alapján.

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    drunyi, maszilva, Farmer_Kirk és 45 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Genka Köszönöm a minden részletre kiterjedő ismertetést!:):inlove::music:

3. genka53

Szia Lukimi Imi!:)
    Nagyon szívesen, és örülök, hogy segíthetek ahol tudok. :inlove:
    Sikeres játékot kívánok! :D:inlove::inlove:

thomastic, juliannakoczkas, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez hogy jött ki!;)

5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én az alap event kihagyását terveztem. Csak azért megcsináljuk, hogy porosodjanak ilyen dekorok is a raktárban?

DevilMókus kedveli ezt.
  6. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Egyszerűen.
    - 25 x 2*2; bruttó termés = 5*25
    - 9 x 1*2; bruttó termés = 9*3
    - 10 x 1*1 terület, melynek bruttó termése = 10*2 .

A piros számokat adta össze a zöldek helyett.

Tehát a vetőmagigény 44.

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm hsz-ed.
    Az nagyon baráti lenne.
    A 36-48 órás terményesek ideje tényleg borzasztó. A rövidebb idejűek, de színesek is elég húzósak. Ideje lenne már valami komolyabbat alkotni érte.

Általában a "boldog napok" tp-t szoktak hozni, ideje lenne a termésre is fókuszálni. Egy állatnál, terménynél már csak a 2 boldogabb. :) Nincs egyedül :D

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    juliannakoczkas, lukimi, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szeretném megkérdezni , hogy a töklé felröpi és a tökös latte malomtermék mihez kell ?Mert menet közben vak is lettem :)

juliannakoczkas, Zatini és DevilMókus kedveli ezt.
  9. cb83

cb83 Junior szaki

Sziasztok! Nekem idén (is) nagy csalódás a TOP főnyeremény. 2013 óta minden évben benne voltam először a TOP 500-ban, majd a TOP 1000-ben, legtöbbször nem is a nyeremény miatt, hanem azért, hogy ne szakítsam meg a sorozatomat, meg ha már összegyűjtöttem a cuccokat... És akkor jön az idei eventismertető, ami megint nem ösztönöz semmivel, csak hogy ha már összegyűjtöttem a cuccokat... Nyeremények: láda, láda, szupertrágya, kacsakata, láda, 3 nap munkások, talányos, talányos, talányos, talányos, 250FA. Ez átfordítva: valami, valami, szupertrágya, kacsakata, valami, 3 nap munkások, valami, valami, valami, valami, valami, 250 FA. Az ÉN esetemben: semmi, semmi, szupertrágya, kacsakata, semmi, 3 nap munkások, semmi, semmi, semmi, semmi, semmi, 250 FA. Ja, meg a felhő. Némi tp, 3 barkácsucc :D :D :D meg láda (= valami = semmi).
    Miért nem lehet egyszer, csak egyszer berakni a TOP nyeremények közé valami igazán ösztönzőt, mint pl farmaranyfa + egy 200% tp bónuszt adó dekor, ami naponta aratható? (vagy bármi más értékes) Legyen hajtás, küzdelem, tartalékok kimerítése az 500-ba maradásért. Ne csak az dobjon be néhányszáz milliót, akinek kedve van, hanem minden nagy játékos akarjon, hajtson, küzjön a legjobbért. Legyen az 500 alja egymilliárd, vagy mégtöbb!
    Kifutóban van a játék, mindenki tudja a játékosok csökkenése miatt, legyen már egyszer egy igazi verseny.
    (Én anno a macskás topban 2015-ben meg a kutyás top-ban 2017-ben is indultam és be is jutottam mindkettőben, de a kutyás már nagyon durva volt, oda már pénzt kellett belerakni, hogy bent maradjak. Mostanában már hasonló eventnek nem lenne semmi értelme, hisz akinek több pénze van, az nyerne. Jack-ek meg hasonlók bevezetése miatt. Én el sem indulnék).
    Remélem, hogy semmi sértőt nem írtam a játékra nézve, remélem nem lesz törölve az írásom, csak a véleményemet fogalmaztam meg az eventről életemben először.

Cyra65, KisCsako88, gyuszti0000 és 31 más kedveli ezt.
  10. noranyi

noranyi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! :)
    Akkor azt hiszem ez nem az én eventem lesz...:(

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Csak a Topba tudod beadni a malomterméket, ahhoz kell.;)Az event nem igényli.

juliannakoczkas, Gio, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia!

Igen annyi!
    Jeleztem hogy egy apró elírás történt!;)
    De 24-el számolta a hozamot is. Így kevesebb az is.

128 a hozam körönként!

juliannakoczkas, Gio, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  13. -vadocka70-

köszönöm a segítséged :)

még azt sem találom , hogy a virágos bódé fejlesztését hol lehet megszerezni ?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Ha bekerülsz a TOP-ba.

15. -vadocka70-

igen azt gondoltam , csak a felsorolásnál nem találtam sehol

juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. 3x is újraolvastam, hogy mi a top 500 nyereménye, mert egyszerűen nem hittem el.
    Utóbbi 3 évben TOP 200-ban voltam, de idén talán el se indulok.
    +50% TP/BTP ?!??? A felhő is max viccnek jó.
    Ez most ugye valami kései április 1 humor ... mert ha nem akkor extrém durva.

Ezzel sikeresen degradálták a TOP-ot egy buta bármelyheti unalmas tömegevent szintjére.

A TP igény exponenciálisan ugrott meg 200 felett, és úgy volt hogy ennek függvényében a TP szorzókat is erőteljesebben fogják szórni.
    Hát nem.
    Sőt még a TOP-on is ezen spórolnak.
    Egy szó jut erről eszembe: Szááááááánalmas.

mingo826, denisadina, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Szia!
    A top beadásoknál 5. sor!

Sorsz.ÉrtékhatárNyeremény
    1900.00030 Farmpengő
    21.020.00010 Party pörgetés
    31.140.0001 db 12 órás munkáskupon
    41.260.0001 Répás-almás-csatni
    51.380.0001 Virágos bódé-fejlesztés

juliannakoczkas, Gio, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

köszönöm :)

én a top 500.nál kerestem makacsul :)

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Látom, még a kérdőjel is kiegyenesedett tőle.

Cyra65, nagymami2, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  20. genka53

Jaj Istenem!
    Most értem vissza....
    Úgy látszik az én számológépem is kínai :oops:.
    Nagyon köszönöm, hogy kiigazítottátok, megyek és javítom az eredeti hszben, nehogy valakit is félrevezessek. :music:
    Ezer bocs! :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.