Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

bedobáltam azt amit gondoltam , remélem elég lesz az 500-hoz ..

Menet közben meggondoltam magam , és mégis elindultam sok szomszédom noszogatására :) bízom benne , hogy nem fogom megbánni .

Mindenkinek sok sikert kívánok , ahhoz a helyezéshez , amit kitűzött maga elé :)

maszilva, Kukackukac, Zatini és 10 más kedveli ezt.
  2. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Hát ez gáz. Ha tudom, hogy a TOP-ban is részt kell venni, akkor nem is játszottam volna evvel az eventtel.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Az event részletes ismertetője az event kezdése előtt több mint 1 nappal kifüggesztésre került a megszokott módon, amiből kiolvasható minden hasznos információ. Ezen kívül akár itt a csevegőben, akár bármelyik help topicban tudsz kérdezni, nagyon szívesen válaszolunk.

vihence, -kaktuszable-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. lili12467

lili12467 Fórumprofi

De miért gáz? Megkaptad a bódékat, ha még beadod a TOP-ba az eventes tárgyakat még kapsz érte sok ajándékot. Szerintem ez nem gáz! Egyébként meg minden le van írva az ismertetőben!!!

-kaktuszable-, Gio, erko63 és 2 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Miért? Bedobsz 1,4 milla PÉ felröpit s kapsz egy bódé fejlesztést, ami +50% TPt ad. Nem éri meg?

Azt viszont aláírom, hogy olvasás nélkül játszani gáz, mert sokminden mellett el lehet menni.

6. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Még mindig várjuk a kihívót? Csak tudnám már meg ki Ö? Mert akire én gondolok, ö nem játszhat, a másikat meg már régóta nem láttam. Több ötletem meg nincs.:oops::oops:

-kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  7. Leho69

Nem ismerem Sagittarius69 terveit, és Rudiét sem. Azon felül meg van még két német, akiktől a 100 milliárdot sem tartanám meglepetésnek. Kérdés, hogy a fentieknek mi a szándékuk.

Szerény vagy.

Kukackukac, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Kedves Leho69!
    Azt hittem olyan valakire gondoltok aki még nem dobott be semmit. Köszönöm

DevilMókus kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

750 milla az 500 jelenleg .o_OBrutál. :wuerg:Az ezer laza 330 milla.Nem röpizek már rá remélem nem bánom meg:music:De a 460-at elégnek ítélem meg.:music:A 3000 113 milla olyan 150-200 között lehet a vége.o_OAkinek még kell annak kitartást.;)
    Hajrá magyarok! (Azért ésszel a 0-át nem éri meg 1 felhő sem):oops:

maszilva, Kukackukac, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Van egy olyan német. Az egyik még vár. Illetve, nincs még a 3000ben.

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Úgy gondolom sokak számára meglepetés ez a megmérettetés.
    Most látható, hogy jóval több a beadások értéke, mint amit feltételeztünk.
    Vajon hogy alakulnak a ponthatárok eredményei?
    Hajrá versenyzők, hajrá magyarok!
    [​IMG][​IMG]
    :)

maszilva, Kukackukac, DevilMókus és 9 más kedveli ezt.
  12. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! Bocsi, ha valaki szerint butaságot kérdezek, de mentségemre szőke vagyok! :D :D Szóval A TOP-nál 16-250 sorszámnál lehet tudni, hogy hogy adja a ládákat? Vagy akkor nem ad, hanem csak akkor, ha elértük a 250 sort?!

13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rékuci! :)
    Bizony az idei TOP eléggé eldurvult a tavalyihoz képest, azért is nem lett volna jó a HUNGARY feliratos csapat.
    Most fokozottabban érvényes az, hogy nem játszhatunk másnak a dolgaival, és mindenki maga dönt a továbblépésről, bármennyire is szép lenne egy egybe-csapat. Jelen időben így állok most.
    13 órakor aratom az utolsó eventnövényt, ami abból lesz latte, meg a maradék eventes cuccokat még beadom, aztán slussz. ;)
    Remélem elég lesz az 500-hoz. ;)
    Hajrá magyarok!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

maszilva, Rékuci1111, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  14. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Top 10:01
    500. 722.033.507

15. helena64c

helena64c Járnitanuló

Rudi elsőre bedobta a 199. helyre az 1 milliárdot

Kukackukac, genka53, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Hát ez a lista.....eldobom az agyam, komolyan. 206 játékos 1 milliárd fölött. És hol van még a vége?

Update: megyek hozok valami csokit, kell a nyugtató :D :D

Utoljára szerkesztett: 18.11.19
  17. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Ja, és ma reggel jöttem rá, hogy ezt a felhőt tényleg csak az első 500 kapja meg????
    Vagy mégse jöttem rá?

de akkor minek is csináltam végig? három sehova se férő 5000-es kitehetőért kb?

Kukackukac kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

15 perc múlva:
    500. [​IMG]
    1000. [​IMG]
    3000. [​IMG]

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Az event ismertetője mindent tartalmazott az event kezdése előtt több mint 24 órával.
    Olvasás, olvasás, olvasás...
    Az, hogy kinek mit ér a felhő, azt Neki kell eldöntenie, amúgy meg nem tematikus felhőt kapnak azok, akik a TOP 500-ba kerülnek, tehát a dekor nem ráillő....

Kukackukac, HéricsBáró, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ez így van. Az első 500. Azért ha tettél be cuccokat, vannak mellette még szép ajándékok, Ott a halom ezüst, meg arany láda. Persze...ez nem vigasz ha az 500-ban maradás a cél és nem sikerül. Nagyon gyorsan emelkedik az alja. Egy óra alatt 25 helyet estem vissza én is. Nem baj, majd kapaszkodok :D És persze bízom benne, hogy amit betettem az elég lesz

Kukackukac, -W-595-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.