Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem lehet, hogy más más helyezést látunk a listán azonos időn belül. Ha nálam, 20 akkor mindenkinél 20.:)

2. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Most már nálam is a 20.;)

3. Sali~*.*

Ez az!!!!! Így kell ennek lennie! Köszönöm szépen!:inlove:

4. farmer_puma28

Lassan nekem is dobni kell még be eszt aszt,mert le csúszok a top 500 ról.:(Nem akkartam már,de kénytelen leszek.;)

GA-BI-O-Farm, jucus100, Amira09 és 4 más kedveli ezt.
  5. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Azért ez vicces, ha nem lenne tragikus. Mennyit ******** vele, csúszással kezdődött, mindenkinek rengeteg idő, munka, pénz, stb van benne, nem a szél hordta össze a beadott dolgokat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.1.22
    GA-BI-O-Farm és csopke1 kedveli ezt.
  6. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Most jó :)

Kuzdern, PalMa, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Messze még a vége, azért jól fontold meg. Gondolom az egazt termeled tovább és a malmod is tekeri a tökös latte-t.
    Sok sikert kívánok a célod eléréséhez.

8. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Beadni sem tudok.
    Minden megállt. :cry:

9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Valami gond nálad lehet, mert én éppen a frissítés előtt dobtam be tökös lattét, teljesen rendben ment, jól is mutatja.

magdi06, GA-BI-O-Farm, jucus100 és 2 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Nálam a 250. helyen most az állás 1.836.934.805 csp. Szinte minden évben ahhoz viszonyítok hogy a ilyenkor a középső állás lesz az első kategória alja. Ennek a kétszeresénél többet reményeim szerint nem kell bedobni az 500-ban maradáshoz.
    Az előbb én se tudtam beadni semmit. Lehet jobb lesz már most bedobálni az indulóknak mert a végén talán nem sikerül az akadozás miatt beadni.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
  11. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Hatalmas megkönnyebbülés....
    Szerencsésen rendeződött a TOP listás hibám.
    Már kezdtek rajtam kiütközni a hirtelen őrület tünetei. :)

Kuzdern, PalMa, csopke1 és 12 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szia Edit!:inlove:
    Azért 3,6 milliárd kicsit sok az 500-ban maradáshoz. Nekem az fájna, nem kicsit nagyon. Nem is dobálok be semmit, csak eventkellékeket. Majd a többit kiokoskodom. Most még a felét sem dobtam be és per-pill 296-on topporgok.
    A nettel is lehet gond, a játék stabilan fut, nem lesz itt probléma. :inlove:
    Örülök és megkönnyebbültem, :)már kezdtem magam nagyon kellemetlenül érezni.

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vissza kapaszkodtam... én is... de igazán nagyobb dolgot csak holnap tervezek beadni;)

14. Sali~*.*

Szia!
    Holnap még csak kedd. Messze még a szerda 22:00 óra! Addig gyűjtögess én még számolgatok. Bőven van mit beadni, de nem adom ha nem kell.

15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szerda 12-e az a csütörtök.

16. Sali~*.*

Az hát köszönöm szépen, már összekeveredett a fejembe nemcsak az abc, a számsor is. ;)

17. farmer_puma28

Én most várok,stagnálok a 182.helyen.Most dobtam rá 1 milliárdot.Majd figyelem én is a cél az 500-ba maradás:).

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Az eventem kész. A tökös lattét hová tudom beadni????

Kuzdern, -Fülemüle-70 és Samborg kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Na be dobtam 35000 szitakötőt jelenleg 583 hely200 millával az 500 mögött és 500 millával előzőm az ezret.o_O
    Ez nagyjábol bármi lehet..:music:
    Találtam némi szupit itt ott ;)él a 200% bónuszom és az egyik felhőm még aktíválhatóm..;)xD
    Aszem pörgetek hátha le esek valami,( ha más nem én a székből hogy minek kelletxDxD) nincs az olyan mesze az 500 és hát azért van itt még..;)xD
    Ui. Bejött;):DDobot a gép bónuszt;)300%
    Na mehetek kattogni:D

Utoljára szerkesztett: 10.1.22
    Kukackukac, Fuhur, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Az eventes területen a kupára kattintva az event tárgyakat választva tudod beadni.

Kuzdern, -Fülemüle-70 és lujza5353 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.