Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Próbálkoztam én is a resettel de egy idő után feladtam mivel egyfolytában kérhettem volna a változást. :)

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én is dobáltam ma a rosszakato_O A maradék 70 pörgiből lett 300% Bónusz ,és hát tegnap elött jóval többöl lett 1db 200% úgy tűnik működik...o_O:music:Persze statisztikailag nagy számoknál érdemes tesztelni , o_Omert az hogy 100-200 pörgetés hogy alakul lutrio_O

Kukackukac, Gio, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Félre értettél, nem az árára hanem a mennyiségére kérdeztem rá.:oops:
    Száz-kétszáz pörgetésből? Ebből már lehet következtetni, hogy most 100-200 FA.

Gio, PalMa, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

350 party pöri volt :inlove:

maszilva, Kukackukac, Gio és 7 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Köszönöm szépen! Ha nagyon szorít a zokni már tudom kb. mennyibe fog fájni.:)

magandangsalita, Gio, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én is így közelítettem meg .Ahol Szupi és Bónusz nem volt dobtam ,o_O azaz kb 2fa -ért dupláztam a pörgetések számát.:music:

7. Sali~*.*

Köszönöm Mókuska!:)
    Ez egy újabb lehetőség a tarsolyunkban ha élni kívánunk vele, vagy hírtelen kell a bónusz.

Saláta~, Gio, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Engem nem a zokni szorított , hanem tavaly nem csináltam semmit se , és szerettem volna indulni idén . :inlove:

És mikor fogják javítani ? Most ?

9. gébril70

gébril70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos nálam is gond az ,hogy nem látom a bedobott mennyiséget értéket.Tegnap reggel még látható volt .Azóta nem. Csak dobálom és várom ,hogy frissítve legyen és lássam a helyezésem. Jelen pillanatban 8. vagyok. Mit tegyek?

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Amikor Valdi van, én fel szoktam venni a grafikát magasra. Tegnap este már visszavettem normálra.
    Igaz én nem TOP-ozok, csak bedobálom a megtermelt cuccokból a malomterméket, ezt azt.
    Ma viszont alacsony grafikánál, neccesebb volt nézelődni a TOP listán.
    Próbáld meg, hogy magasra teszed, jobb e. Azért Nektek nem mindegy , ha bukik a beadás.:)
    Hajrá minden magyar játékosnak , érjétek el a kitűzött célotokat :)[​IMG]

Kukackukac, Kuzdern, Gio és 13 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Melan. Most lelassult a beadás, kérdés, hogy szerdán mi lesz. :D
    Szia, látlak. A 8. helyen vagy 39 milliárddal. Nekem szokott segíteni ilyenkor, ha újraindítom a gépet.

Kukackukac, Gio, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Hajrá gébril, még egy kevés, és kilököd a sorból k.tynkát

Kukackukac, PalMa, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Igen szerencsére éjszaka és délelőtt belassult rendesen, ebben azért lehetett bizni, de most az utóbbi három órában megint megélénkült, felment 80 millával, és az emberek szállingóznak haza a melóból, este sajnos lehet még ennél is nagyobb lesz a bedobálás, de ha csak ezt a 80 millát tartja, akkor is 1.3 milliárdnál leszünk kora estére -.-

Biztos nem túl szimpatikus, de én továbbra is csak a földszinten tengek-lengek, most úgy érzem hogy az 1000-be bele kell hogy férjek a végén "kényelmesen", már úgy kényelmesen hogy nem számitottam rá eredetileg hogy ennyi kell majd hozzá, de sajnos BP megint átirta a játékot a top 500-al :sleepy:

Én nagyon óvatosan csinálom, nincsenek végtelen készleteim, az amaránt nullázás elvitte a szupertrágyám 1/3-át, és a féltve őrzött party pörik felét, úgyhogy nekem nem fér bele a készlet pazarlás.

A piacon még költöttem, kicsit hizlaltam Dreamcatcher CSP számláját, szép számban szórta ki az amarántot, az még belefért :D

Kukackukac, SzuperTájfun, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Mennyiért adta az amarántot? Nálam van eladó, igaz nagyon drágán. Lehet hogy szerdán már venni fogják, de most meg se mozdul.

Kukackukac, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Mit takar az a drágán?

Kukackukac, Gio, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. 33700 a legolcsóbb. 1500 db - 50 millióba kerül.

Kukackukac, Gio, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálunk már 5190.... reggel még a duplája volt:music: Ha sokat akarnak eladni ráadásul több gazda szeretne csp készletet hizlalni akkor lesz ez még olcsóbb is;)

Kukackukac, Gio, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ez nem drága,ez borzaztó.

csio70, Gio, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Addig semmi nem tekinthető drágának , míg akad legalább egy személy , aki megveszi .

Gio, Mica67, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kitenni lehet ennyiért:music: csak kérdés hogy megveszik e.... ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.