Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2024 - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 17:01.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imifiu

imifiu Aktív író

Szerintem nem vagyunk egy piacon, maradt még több millió mantám!:sleepy:

2. karesz

karesz Fórumprofi

Köszönöm, így már látom.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nullázni tudnék... de lusta vagyok... :music:
    Bedobálni is lenne mit.... de nincs kedvem hozzá:p
    Várok... bár nem tudom mire:wuerg:

A 14-es piacon olcsón fut minden badandó... Sagi és olga terítik a piacot;)

Jóáron biztos el lehet adni;)

4. vihence

vihence Törekvő

Szia! Olga még 1996-2014 között is van.

Farm_Tadity_, farmerSS és Ayrin67 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

:eek:o_O Remélem 35 hely elég lesz neki...8)

Farm_Tadity_, GA-BI-O-Farm és Ayrin67 kedveli ezt.
  6. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Dobom az agyam!!!!Most néztem meg ezt az olgikát,háááát nagyon dúrva!!!Nem is értem miért hagyják ezt!!!!!!!!!!!l Elveszi egy csomó gazda esélyét!!!!!Menjen már a P......ba!!!!:mad::mad::mad:Ki sem bírom olvasni,mi az anyja p....ját írt olyan hosszú!!!!!!:mad::p

Utoljára szerkesztett: 26.11.24
    Swartsch, koricsabi, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Vissszament az ókorba ?
    Időutazó lett ? :D

8. imifiu

imifiu Aktív író

Nullázást múlt héten amikor csináltam, uhh, szemem kifolyt szinteo_O 6 órán át 130 ezer tápot !Elhiszem ,hogy nincs kedved hozzá!:(:D Egy ideig én is óckodok ettől!:p

Swartsch, jucus100, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
  9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Ahogy elnézem nem viccelt. Az elején komolyan kirakta és tartja azt a hosszú mondatot. És igen különböző farm nevekkel. Szóval lehet hogy több lesz az mint 35 amennyi helyet elfoglal.

jucus100, tompaker, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
  10. vihence

vihence Törekvő

Még csak az kéne! De a lista elején is van, meg hátrébb is. Szerintem kb. 40-50 farmmal indulhat. Nem számoltam össze, nincs hozzá türelmem. :D

11. -Holdfeny-.

6 óra???:eek:o_O nekem 1.5 volt a leghosszabb...8)
    Táp lenne... ugyan nem többszázezer... de van... 8)
    Max holnap ha azt látom, hogy rádobtam amit lehet és mégis kicsúszok a 2500-ból...8) De ne legyen ilyen... mert nem akarok nullázni...:D

Farm_Tadity_, imifiu és Ayrin67 kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ne is fáradj ezzel. De az tényleg gáz,hogy valaki csak egy farmmal szeretne bejutni(pl ÉN), s kb. miatta nem tud.. :(Idegtépő.. Ezért is várok.

13. -Holdfeny-.

Vajon mit akar mondani a kirakott betűivel?:oops:

Farm_Tadity_, SnéDóri és Ayrin67 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

A dummydummydu is az övé ? Meg a salegokart , meg az isw-ek is ? Mert akkor jó sok lecsót aprított a bablevesbe :D

15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A farmnév utáni számait látva a 9200-as is szerepel a listán.
    Eddig 52 farmmal "nevezett" be a TOP-ba.
    Jövőre a 9200-ból mennyivel fog indulni ?>:(

16. imifiu

imifiu Aktív író

Pedig egyszer voltam el a géptől, meg egyszer ittam! Ugye nem beszélve arról még a kerekkerék is idő!vagy én voltam a lassú-.-
    Mégegyszer biztos ,hogy 60000 tápnál többet nem nullázok!:)Fanatikus játékosok vagyunk! :D

jucus100, feki13, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Én csak arra lennék kíváncsi , ha az energiáját nem 100 fele tenné , hanem egybe , akkor 1 farmmal mit művelne ? :inlove:

Csak 62 farm ? Keveslem . xD
    Ha be akar kerülni az ezerbe , nics még 10% :p
    Habár , ha az 500-ba kerülne , már elhaladta volna a 10%-ot , ami durva :eek:o_O

jucus100, vihence, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  18. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Na engem nem érdekel,de jelentem az olgit,akér Német akár nem,mert ez nagyon gerinctelen,hogy valakit hagynak ennyi farmmal versenyezni!!!!!Legyen 1000 farmja,de ez mégis csak egy verseny játékon belül!!!!!Ez már nem játék amit ez csinál!!!!!!!Gusztustalan!!!!!Írok,hátha válaszolnak!!!Vagy nem!!!!!xD:mad::mad:Na írtam BP-nek!!!Várom a választ!!!!!xD

Utoljára szerkesztett: 26.11.24
    Swartsch, koricsabi, jucus100 és 14 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ne idegeskedj, mert úgysem tehetünk semmit. Ez kb olyan, mintha egy munkahelyen dolgoznánk, ugyanabban a beosztásban, de ő százszor többet megtehet, meg több pénz is kapna ugyanazért amit te is elvégeztél. Vagy már nem is tudom mihez hasonlítsam...

20. HéricsBáró

Kedves Játékosok!

Az alábbi közleményt a központ kérésére tesszük közzé:

Kedves Gazdák!

Tájékoztatuk Mindenkit, hogy az előző évekhez hasonlóan idén is felülvizsgáljuk a toplistán szereplő összes felhasználófiókot.

A tavalyi év tapasztalatai alapján a szokásosnál szigorúbb álláspontot fogunk képviselni.
    Minden játékostól elvárjuk, hogy tisztességesen játsszon, és mindenkit biztosítani szeretnénk arról, hogy a tisztességtelen viselkedést tanúsító játékosok ellen fel fogunk lépni.

Bár több felhasználófiók használata megengedett a játékunkban, és jelenleg nem tervezzük ennek a szabálynak a megváltoztatását, annak érdekében hogy a játékosok élvezhessék a második felhasználófiókjukkal is az eseményt, ettől függetlenül nem tolerálhatjuk az olyan szabályszegéseket, amelyek mások számára tönkreteszik az eseményt.

Például, ha valaki több ezer fiókot hoz létre annak érdekében, hogy egy fiókját a toplistára jutassa, azt nagyon alaposan meg fogjuk vizsgálni.

Úgy gondoljuk, hogy az ilyen esetek kivételek, de szeretnénk teljesen egyértelműek lenni: ha szokatlan viselkedést tapasztalunk, a vizsgálatokat követően megtesszük a szükséges lépéseket.

Kérjük, értsétek meg, hogy ez nem jelenti azt, hogy bármelyik konkrét játékost tisztességtelen játékkal gyanúsítanánk, és senkinek sem szabad pletykákat indítania ezzel kapcsolatban!

Célunk az, hogy a szüreti esemény tisztességes és élvezetes maradjon minden résztvevő számára, és értékeljük az eseményt övező érzelmeket.
    Amennyiben egy játékos a végleges toplistán végez, biztos lehet benne mindenki, hogy alaposan átnéztük a tevékenységét, és megerősítettük a vizsgálat során, hogy tisztességesen és a szabályoknak megfelelően játszott.

Köszönjük megértéseteket és folyamatos támogatásotokat.

Üdvözlettel,
    A Farmerama csapata

greenfields, ZitaGAZDA03, tompaker és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.