Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2024 - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Simán mocsokság, hogy nem adják oda a felhőt mindenkinek, aki teljesíti az alapokat!
    Tudom, hogy minden évben valami hasonló az eredmény, de ami túlzás, az túlzás. Nem is értem, hogy mennek bele a játékosok, kimondhatatlan számú cuccokat adnak bele, gyakorlatilag a semmiért. Szóval, igazságtalan az egész! >:(

Norella404 és Lenczy kedveli ezt.
  2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Itt nem is annyira a nyeremény számít hanem megmutatni hogy KI A LEGÉNY A GÁTON!!!

Swartsch, csillaglili55, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  3. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Sziasztok!

Az eventes terület miért van már zárva? Nem 22-ig tart?

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nálam nyitva van most is.

5. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

van rajta lakat, nem tudok belépni

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Frissíts, vagy lépj ki meg újra be...

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a ki/be lépés nem oldja meg a problémádat, akkor gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Köszönöm!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Köszi! Megoldotta. Hamar pánikoltam :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    örülök, hogy megoldódott a problémád. A pánikolás nem biztos, hogy célravezető megoldás - de ha problémád van, akkor mindig a Segítségkérő topikokba érdemes írni, Farm név és Farm ID megadásával, ott gyorsabban kapsz segítséget, mint a panaszládában, mert itt ritkább a moderátori jelenlét.
    További jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.