Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2025 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Nov 19, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Jun 20, 2026.
  1. 1

51 vote(s)
    23.0%
  2. 2

3 vote(s)
    1.4%
  3. 3

5 vote(s)
    2.3%
  4. 4

3 vote(s)
    1.4%
  5. 5

11 vote(s)
    5.0%
  6. 6

4 vote(s)
    1.8%
  7. 7

10 vote(s)
    4.5%
  8. 8

18 vote(s)
    8.1%
  9. 9

12 vote(s)
    5.4%
  10. 10

105 vote(s)
    47.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De ! Most fordítva fogjuk kirakni. :D
    Szia. Mi volt a kérdés? Bocsánat, de nem látom.

2. Goran

Goran Fórum bárója

Bármikor pakolhatsz, amennyiben van elég tartalékod. Azzal viszont számolj, hogy a mostani 1000-es határ minimum a duplájára fog nőni nagy valószínűséggel a végéig, ha nincs annyi tartalékod, akkor gondold meg és az utolsó fél órában tegyél be, amikor már nagyjából látszik hogy áll a helyzet.

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok Gratulálok a Magyarorszaghoz!:D:D

Elmentettem úgy, hogy viszem az elején a zászlót.xD

4. karesz

karesz Fórum mestere

Köszönöm, van még tartalékom, de nem sok. hát majd meglátom, hogy legyen.

GA-BI-O-Farm likes this.
  5. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Ne tetézd!!!xD

Mindjárt megyek, jól összekeverem a betűket, aztán hajrá! Nem is vagy szomorú...8)xD

6. Ayrin67

Ayrin67 Rutinos

Az az,ha a végén szerdán este kb. 10óráig bent vagy a TOP 1000-ben akkor kapjuk meg:)

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerintem ma fejlődjünk föl szorosan mya100 alá, hogy ne férkőzhessen közbe idegen nemzedék. Ő maradna a zászlós, mi pedig alatta a feliratosak, és Goran javaslata szerint Amira09 vagy zolmány (vagy akár mindketten) zászlósan zárná a sort. Ahhoz nekik is fel kell zárkózniuk szorosan a fölötte levőhöz.
    Mindenki pontosan számolja ki magának a különbözetet, s abból -1, hogy ne kelljen megint betűcserével variálni.
    Az se lenne baj, csak maradjon együtt a csapat a felirathoz.
    Mi a véleményetek? Megcsináljuk? Kell egy kis izgalom, ne csak lesegessük a listát ;)
    Jelenlegi kép az érintettek helyezéséről:

HAJRÁ FARMEREK ÉS FARMERLÁNYOK! HAJRÁ MAGYAROK!
    ​
    Kiegészítés: kép beillesztése
    Módosítás: kicseréltem a képet, mert Amira09 már fel is zárkózott hozzánk. Ennyivel már előbbre vagyunk. ;)Köszönjük! :inlove:

Last edited: Nov 24, 2025
  8. Ayrin67

Ayrin67 Rutinos

Szebb mint gyönyörű!!:inlove::inlove:

9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum bárója

Sziasztok! Minden elismerésem, szuper csapat vagytok! Ez gyönyörű!:inlove::inlove::inlove::music:

10. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórumgróf

Sziasztok
    Hatalmas gratula a MAGYARORSZÁG felirathoz, szuperek vagytok. Remélem 1x, talán jövőre, ékes tagja lehetek a feliratnak. Jelenleg max csak a határokat védem, de azt lelkesen :)

11. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

nem mukodik a terkep nem tudok bemenni az eventes teruletre

genka53 likes this.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Frissíts, hátha az segít. Vagy ki-belépés.
    Engem is kétszer kidobott aratás közben területváltáskor a Chrome böngésző, de nem fog ki rajtam, mert mindig visszamászok. ;):)

13. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Szuper, hogy sikerült:) Igazából mindenkinek egyformán kell dobni, akkor marad a sorrend...de ha már variálás...kirakhatnánk a feliratodból, hogy hajrá magyarok...vagy hajrá Pokimoki...amíg egy kupacban vagyunk lehet agyalni, nekem most lépnem kell de 5-6 körül már vagyok, majd próbálok visszaolvasni.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezen az őrölt farmon ez egy őrülten jó ötlet:p:inlove:

15. Kulturegér

Kulturegér Haladó

Sziasztok. Kérlek segítsetek. Még sosem adtam be a top játékba, most azt írja ki , hogy 239400 at kell beadnom. Akkor csak annyit adjak be, vagy van 50 lattem, azt beadhatom egyszerre ? Vagy akkor nem ad ajándékokat ?

16. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Mindig a következő ponthatárt írja ki, ahol ajándékot kapsz...beadhatod egyszerre, megkapod az ajándékokat.

genka53 and Kulturegér like this.
  17. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

:inlove: Boldogan csatlakoztam. :inlove:
    Hatalmas gratuláció minden indulónak!

18. Kulturegér

Kulturegér Haladó

köszönöm szépen a választ

19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, TOP-ok, ettől tartottam, hogy valaki közétek ugrik. Várjatok ki, és az utolsó illanatban zárkózzatok újrta - ha van annyi tartalékotok. Ha nincs, en minimálissal tudok segíteni 30-as vágányról, ha az jó valakinek. Taktikusak legyetek!

20. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.

Iszol Te rendesen???? :) :)
    Röviden A a helyes.. :)
    Igazán megtisztelő hogy egyáltalán felmerült benned ilyen ötlet, de jól megvagyok (voltam) én itt a háttérben is. :)
    Már csak 3 nap van az eventből...én a helyetekben nem variálnék vele....a tegnapiból kiindulva nem biztos hogy elkészülne... :D :D
    Gratulálok a jelenlegi feliratban résztvevőknek, igazán szép látvány. :)

Thread Status:
Not open for further replies.