Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2025 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    Szerintem nem a telefonod hibája, h nem tudsz böngészőből belépni. Csak emiatt ne cseréld le a telefonod. :)
    Én is több böngészőt telepítettem, mire végre a Firefoxon be tudtam lépni a játékba. Próbáld ki te is, mert többünknek ezen keresztül jól működik a játék!
    Sok sikert, jó TOP-ot kívánok Minden indulónak!
    Hajrá Magyarok!!! :inlove:

Kincső52, Hahacska és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  2. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum mestere

Jó reggelt!
    Egyszer próbáltam, ismerve lehetőségeimet ha csak az időt nézem meg ami kell hozzá, karcsú, ezért szomorú az egész.:sleepy: Tudják ezt a készítők.
    Azért hajrá mindenkinek!:music:
    Szép napot!

Utoljára szerkesztett: 20.11.25, 08:24
  3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum mestere

Szia.
    Ez igen, kemény

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt

Hamarosan elkezdhetünk kapálni... minden indulónak sok sikert... :inlove:

maszilva, jucus100 és pecanegra1976 kedveli ezt.
  5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

Sziasztok

Lehetne kérni egy tesztet, hogy a felröpik 1*1, 2*1 vagy 2*2 területen milyen arányba jönnek. A hozam minden esetben 128 db. Ha az elején kiváltom a tenyészállatokkal a magokat akkor ha lehet, minél több felröpit szeretnék ( töklé 100.000/db PÉ ). Nem utolsó sorban, ha kész a kb. 13 kör a nettó 128 növény is 5.000PÉ-el szorozható )

-Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.