Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kop, kop, kop!
    Ez már itt a TOP!
    Én csak toporgok.

Kop, kop, kop!
    Izgulni fogok!
    Mit dobnak a nagyok?

Kop, kop, kop!
    Gesztenyét akarok!
    Mégis pom-pomozni fogok:)

Borosgazda, kekmaci75, DRAGON86 és 14 más kedveli ezt.
  2. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én meg beállok melléd pom-pomozni, ha nem baj. xD

csio70 és kukac42 kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A 4-ik nél tovább menni pazarlás. az utolsó csak arra jó hogy kipucolják a tenyészállatokat. Ez pedig később visszaüt legalább ia szerintem.

4. kukac42

DE, nem ám:)
    Fogjuk páran rázni a rongyot:)
    Akarom mondani a pom-pomokat:)

kekmaci75, csio70 és georga06 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ej, micsoda verset rittyentettél mamikám. Szuper lett :) Én is csak a pom-pomokkal fogok szurkolni, ha beállhatok. :)

csio70, tszabina6, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  6. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok valaki meg tudná nekem mondani,hogy müködik a Top 1000-er,és mit kell beadni? köszi szilvakati

7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Rázzunk! Az úgyis csoportosan az izgalmas. xD

LBetti és kukac42 kedveli ezt.
  8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Hát épp emiatt: arra ugye nincs befolyásom, hogy más mikor dobja be. És ha valóban mindenki a végén dobja be, és azon kapom magamat, hogy a pajtámat lenyomják "izomból", akkor ugye két eshetőség van: vagy bukom az odáig bedobott cumót, vagy meggondolhatom és mégsem dobok be. Az utóbbi forgatókönyv kisebb költséggel jár.:) Max. az teheti be a kaput, ha az utolsó fél órában elmegy a net, és a korábban bedobált mennyiséggel bennmaradhatnék: na az ciki.
    Ezt leszámítva még talán még az szólna ez ellen, ha "elrettentésképp" fölraknám már az elején a lécet nagyon magasra, de arra megteszi - és sokkal kevésbé kockázatos - az is, ha itt a fórumon "vetítek" hasraütésszerű nagy számokkal. Ezzel elbizonytalanítom a többi magyart, és akkor - a tavalyi statisztikákból kiindulva - a legfőbb riválisok 62-64%-a már ki is van lőve!:p
    Egyébként az is amellett szól, hogy ne nagyon dobáljunk, hogy akkor - bár talán kiszámíthatatlanabb, de mégis - lassabban emelkedik a licit és a végösszeg is alacsonyabb lesz...

Utoljára szerkesztett: 20.11.14
  9. kukac42

Már meg is van a kezdő szurkoló csapat:)
    Hajrá TOP!

emendem, csio70, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, ezeket lehet beadni:
    Külön említést érdemel a Csak most és az Egyéb kategóriák.
    Csak most: itt az eventnövényt (csicsóka) adhatjuk be, értéke: 20 CSP / darab.
    Egyéb: itt csak a Gesztenyemanót találjuk és adhatjuk le, értéke: 120 CSP / darab.

A képen látható lehetőségeken kívül semmi mást nem tudunk beadni, tehát a Termények - Éléskamra (Műhelyes ólak terményei, és Mesterségek völgye termékei) valamint az Egyéb kategória más szereplői (szerszámok, bájital, stb.) nem vesznek részt a játékban!

A játék beadáskor a Pajtaértéket veszi figyelembe, amit a Pajtában, a termékeink neve mellett a jobb szélen olvashatunk.
    De ha nem tudod tartani a legalsó beadandó szintet (tehát a top 1000-t) és a végén kiesel akkor elveszítesz minden addigi beadott dolgot
    Engem nem fogsz elrettenteni xD Legleljebb ha nagyon hosszúakat írsz és közben elszendergek ééééééés elfelejtek bedobálni xDxD

Utoljára szerkesztett: 20.11.14
    Kukori.és.Kotkoda és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Kukori, ez a forum most nagyon kibabral velem ma :-( Most meg egyszer osszeszamoltam, es teny hogy BTP-ben jobban jarok a felhovel, sima TP-ben a kutyukkel, es meg ott a hatalmas 4000 CSP is naponta, arrol lemondani :)

Nem tudom, ugy erzem gyozni fog a farmer sziv a hideg logika felett, es beadom (aztan lehet holnap mar maskepp ebredek), de ez egy nagy fekete pont nalam a BP-nek.

De persze ugyis lehet gondolkodni, hogy egy nagy fekete pont nekem, hiszen kezdtem volna idoben keszulni a TOP-ra, es akkor mindegy mi lett volna a szureti jutalma, mert mindenkepp meg kellett volna csinalnom, vagyis minden amit kapok csak bonusz lett volna :)

csio70, Domos52 és Gio kedveli ezt.
  12. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Reméljük még sokan csatlakozni fognak. Hajrá! :)
    Én meg elszurkolok aludni, a munka nem vár sajnos. xD Sziasztok!

kukac42 és csio70 kedveli ezt.
  13. bakfis

bakfis Fórumszaki

Erre én dupla-tripla "tetszik"-et szeretnék nyomni...

Nem tudom, én nem nagyon estem hasra a nyereményektől, azt hiszem azok táborát erősítem, akik még a "sima" szüretit sem csinálják meg. Engem az hogy event-csinálni kell, cseppet sem motivál, a gesztenyék sem tetszenek valahogy, ebben az eventben egyedül a TOP nyeremények jók, de azok viszont nagyon tetszenek, tök jó lenne megszerezni, de esélyem sincs, a kb 100 millió értékemmel, így nem is foglalkozom vele. De drukkolok mindenkinek, aki belevág, mindenkinek sikerüljön is megszerezni a jutifalikat :D hajrá!!

csio70, mocsariedina, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Csak a saját farmoddal foglalkozzál hogy annak mi a jó most. Ne a toppal és ne szüretivel. Azzal foglalkozzál hogy megerősödj. Nálam nem lehet semmit eladni és venni se mert lefagyott a piac. Ha nálad lehet eladni valamit jó áron akkor áruld ki. Van időd gondolkodni hogy beadsz-e valamit az eventbe, nem kell most eldöntened.

csio70 kedveli ezt.
  15. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok!
    Csatlakozom a "kemény" szurkolói maghoz , sípot és kereplőt is beszereztem már :)
    Tuti, hogy mi többen leszünk, mint a top 1000-ben résztvevők :)

emendem, kukac42, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  16. Bokalmgazda2

Bokalmgazda2 Utánpótlás-írogató

Tiszteletben tartom a véleményed.Vannak nehezebb és könnyebb eventek,mivel mi gazdák se vagyunk egyforma szinten.Nem várhatjuk el,és olyan event nem is létezik,ami mindenkinek egyformán könnyű avagy nehéz.Én szeretem ezt a játékot,míg kisebb szinten voltam(most is 100 alatt vagyok),megnéztem a kiírást és eldöntöttem mit szeretnék elérni,mit szedjek ki a nyeremények közül és megcsináltam.Emlékszem volt olyan event ahol rózsát kértek,nekem még nem volt,addig megcsináltam és kicsit morgolódtam,de természetes volt hogy aki magasabb szinten van az meg tudja csinálni.Tavaly kb.én is 94-es szinten voltam és indultam a ToPpon és benn is maradtam.Mindenki tudja,hogy évente egyszer van TOP,(sőt most kétszer annyian férnek be mint tavaly)és igazad van,annak a 10%-nak készült.Kérdezed,hogy "megérte vagy megéri"van akinek megéri van akinek nem.A döntés ott van minden gazda kezében.Felméri a lehetőségeit,a pajta tartalmát,stb. és eldönti mit tesz.Még én se döntöttem,de kell ez a megmérettetés!!!

97/265

kekmaci75, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Síp??? Dobd el, nehogy lefujd a TOP 1000-et. ;)xD. Pom-pomot hozz magaddal :)

kukac42, csio70, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. KukacosAlma..Bt™

KukacosAlma..Bt™ Járnitanuló

Helló!

Minden tiszteletem a tiéd, de szeretnék kérdezni tőled valamit! :)
    Hány naponta lépsz be a játékba? :)
    Csak azért kérdezem, mert 94. szinten lennél, amit bevallom derekasan irigylek is tőled, de hogy-hogy csak annyi értéked van?
    Tavaj nov 1-én kezdtem a farmommal, nem vagyok még 83-as szinten sem de csak csersznyével majdnem 1,5 ször tudlak "verni"! :)
    Mellesleg megjegyzem, a TOP 1000 azon játékosoknak készült / Szerintem!!! /, akik szorgalmasak, meglátják a játékban rejlő/látható lehetőséget, és kihasználják azt! :)
    Mellesleg ne vagyok "kocka", napi 1-2 belépésem van, igaz mostanában a "Top" miatt alaposan felszökött ez a szám :D
    Nem panaszkodni kell, nagyot nyelni, és piacozni, hidd el, jövőre akár a Top 100-ban is benne lehetsz! :D
    Csak ügyes légy!

Adrián-Beatrix, emendem, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  19. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Szerzek pom-pomot is , de lehet, elég lesz a bozontos bundám is hozzá :D

kukac42 és csio70 kedveli ezt.
  20. matezsu1011

matezsu1011 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    szeretném megkérdezni, hogy a kakukk beleszámít-e?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.