Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Maximálisan egyetértek veled! Én nagyon szeretem a Farmeramát 4.éve csinálom, demég soha nem jutott eszembe hogy abba hagyom!Nagyon kreatív és érdekes a játék!

csio70, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nálam a csuszka a Top 1000-nél nem működik,meg ezelőtt 1 h-val is 22 percet mutatott a következő frissítésig.A 3.ablakot fejezem be.

Fätum kedveli ezt.
  3. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Ha belekattintasz az egérrel a listába, ahol a már bejutottak vannak, akkor viszont már csak azt görgeti az egér és nem az egész oldalt.

Egyébként még én is kivárok mi is legyen az egésszel. A nyeremények jelenleg nem eget rengetőek, igaz a korábbiakról sem gondoltuk az aktuális TOP idején, hogy mennyit is fognak érni. (Pharmer kivétel :D Ő biztosan kiszámolta már tavaly is, hogy az az aranybanánt hozó "kütyü" mit is hoz hosszútávon.:)xD, ráadásul most még részletesen ki is fejtette, hogy miért is. Köszi!)

Amim van azt megnézem, hogy mire lesz elég. Túl sok CSP-m vásárolni illetve túl sok piacra dobhatóm sincs, de fatermésekből rendelkezem egy közepes mennyiséggel, mármint a tavalyi TOP500-hoz képest :p. Ha elégnek tűnik bedobom a végén, ha meg nem akkor versenyezni nem tudok csak teljesen leamortizálni a pajtát. Igaz onnan lehet ismét felfejlődni;). Szóval még én is agyalok és kivárok.
    Az eventtel meg nem rohanok, igaz holnap szerintem simán kész különösebb erőfeszítés nélkül úgy, hogy az eventet csak tegnap este 8 után tudtam elkezdeni.
    Szóval jó játékot mindenkinek!

Pharmer500#2, genka53, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia, nálam sem működik, remélem javítják mihamarabb.

kukac42 és Cyra65 kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

nálam sem, de ha az egérrel gördíted, úgy jó

breki072 és Cyra65 kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Gazdatársak!
    Jöttem én is bejelentkezni. ;):) Nagyon sok elfoglaltságom és munkám van folyamatosan, így általában gyorsan aratok -vetek és olvasok (meg visszaolvasok), de írni, sokszor már nincs időm, mert általában igen késő este kerülök a Fórumra. Csütörtökön is este 10-11 között tudtam csak rámenni a farmjaimra, pénteken is majdnem éjfél lett mire az összeset át tudtam rakni 1x1-be a teljes farmterületeken. :p:p De mostanra mindegyiken a 4. szinttel bezárólag megvagyok az eventtel, érik az újabb kör termés :D, addig sütök finom túrós bélest az unokáknak. :)
    NociG nagyon egyetértek Veled, hogy sok nagy, tapasztalt játékos a pénz- és egyéb kapcsolódó kérdés körüli nyürrögés miatt ír be egyre kevesebbszer a Fórumba. Egy biztos, senki nem áll mellettünk pisztolyt szegezve a halántékunkhoz, hogy játsszunk már! Ez önkéntes játék, és azért játszunk, mert örömöt okoz. Aki nem talál benne semmi örömöt, sikerélményt, az vagy ne játssza, vagy nézze meg hol hogyan tudna változtatni. Nem szégyen másoktól tanulni! Én bevallom, már kissé (xD) függő vagyok, s ha legalább egyszer nem tudnék rámenni naponta a farmra - pedig aktív dolgozó vagyok, és igen sok más elfoglaltságom is van, - akkor lehet, hogy át is mennék depressziósba.:wuerg:xD
    A csúszka nekem sem megy, sem egérhúzással, sem az alsó nyíl kattogtatásával sem a Crom-on, sem az Exploreren. Úgy gondolom, hogy jó lenne, ha akinek megy, az 1-2 óránként közzétenné a friss listát, mert én mindnyájuknak szurkolok, mert ez igen nagy elhatározást tükröz.
    Természetesen, mivel magyar vagyok, honfitársaimnak határon innen és túl, teljes szívemmel drukkolok a bennmaradásért és a lehető minél nívósabb hely eléréséért!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

kekmaci75, csio70, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  7. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    nem csak nálunk (Európában), de szerte a világon játsszák ezt a játékot.
    Ahol szintén dolgoznak, majd hazamennek a munkából, farmeramáznak és szintén szeretik a kényelmet.
    Mindenkinek más event kezdési és végső időpont lenne optimális.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Matold, Gio, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  8. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

9. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

nekem úgy sem:( Megírod, hogy hol tart az utolsó?;):p

10. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Sziasztok. Már vagy másfél hónapja hanyagoltam ezt a játékot mivel a 8 órás eventnövények teljesen elvették a kedvem tőle. Erre visszajöttem ,persze minő meglepetés, az eventnövény 8 órás:D
    Viszont a nyeremények nagyon jók, a top1000 meg az eddigi nyereményekhez képest egészen fantasztikus. Csodálokzva olvasom a háborgást ,hogy egyesek arra fogják azt ,hogy nekik sikerül vagy sem ,hogy a felröppenőnek milyen kicsi az értéke most. Tavaly 5000 volt, most 150. Tavaly aki pénzt szánt rá simán felröppenővel le tudott nyomni bárkit, nem is olyan nehezen. Most ehez már komoly anyagi befektetés kell. Én ebben azt látom ,hogy a BP a fairplay felé irányul és nem a kimondottan pénzes réteg felé. De sokan nem látják a fáktól az erdőt, mondjuk fujjj-ólni mindig is könyebb volt.

kekmaci75, csio70, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ahogyan az egyik Játékostársad írta kattints a listába és használd az egér görgőjét.

_Cygnus_, Gio és mementori74 kedveli ezt.
  12. farmerogirl

az utolsó szerintem nem igazán mérvadó: 1 csp :) Adrián-Beatrix a 13. helyen áll, 47.400.000 csp-vel, mögötte még vannak vagy tizen, jóval kevesebb értékkel
    Chrome-mal működik így, firefox-szal így sem

13. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

köszönöm, most már működik az egérrel:D remélem továbbra is fog működni:p

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mozilla Firefox böngészőn keresztül léptem a játékba a videó készítésekor. Flash P. verzió is számíthat.

15. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

köszike, pillanatnyilag nálam is működik egérrel:D:inlove:

Zsuzsika-mesekertje kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz Laboviti!
    Köszönet az útbaigazításért, valóban, így már görgethető a lista, ha a neveket tartalmazó oszlopba belekattintok (máshová hiába, ott nem enged görgetni). :)

17. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

6. részt csinálom, csak a növények hiányoznak ... Este már a 7. adogatom majd....

A TOP 1000-be nem merek belevágni... esetleg jövőre... pedig nagyon vonzóak a nyeremények xD

Hogyan lehet, hogy valaki már kora reggel befejezte? :eek: Fizikailag hogyan lehetett (még ha event kosarakat is vett, szupertrágyázott és csatnizott)?

TM

p.s.: laptopról hogyan lehetne görgetni?

18. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Igazából itt csak mérlgelni kell a pluszokat és a mínuszokat. Én nem bánom, hogy belekezdtem az eventbe hiszen most így ki tudtam pörgetni a 100% terménybónuszt, amit arra használok h most szőlőt nyártok ezerrel, amiből lesz az alap bólé, ami ugye alapja a piros bólénak és az majd megy a piacra CSP-t hozni nekem, szal én legalább már valami pozitívumot felfedeztem.xD
    Kincses sziget annyira nem hoz lázba, rengeteg helyem van még a kergén... rá érek én még azzal, előtte még a fontos dolgokat AB-ért kiváltom. Pl még tevém sincs.

pukinyúl, macsek. és Cyra65 kedveli ezt.
  19. farmerogirl

elképzelhető, hogy csak pillanatnyi fennakadás volt nálam, általában a legfrisseb verzió van fent a gépen... a lényeg, hogy így vagy úgy, de talán mindenki nyomon tudja követni az állást ;)

kb így, ahogy írtad :p

Nem az Őszi szüret és Topp 1000 csevegő témája /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.14
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Látom sokan jól haladnak. Én is most küldtem föl a sünit bambi mellé a felhőre. A pókra még egy kicsit várniuk kell... ;)

A 800 e csp-s növény-rész 7 ezer + pár db (általam anno 22 csp-ért megvett) rózsával letudható.

Kukori.és.Kotkoda és breki072 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.