Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Így működik, köszönjük!
    Látom, már több magyar is fent van a listán.

kukac42 és mementori74 kedveli ezt.
  2. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nálam is megy Firefoxal, éppem 23-an vannak fenn.

3. Zsuzsika-mesekertje

Zsuzsika-mesekertje Járnitanuló

Eddig nálam sem működik.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A listában a nevek közé kattints.

5. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Kicsit soknak tűnik a kért normál állat, és aránytalanul kevés a fatermés 1-1 fatermésből jóval több van mint állatból és több tp-t is ér.

6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én mindig az utolsó helyen lévőért izgulok a legjobban:)
    Gyanítom, aki most van a végén ki fog esni azzal az 1 csp-vel:)
    Kár, mert jó ügynök vót:)

times84, Markitooo, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  7. Zsuzsika-mesekertje

Zsuzsika-mesekertje Járnitanuló

Köszönöm szépen,így már crome-mal megy:)D

8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Az vona a vicös ha bent maradnaxDmás még ilyen eventem sem volt több mint 10000 felröpenő:wuerg:

ciklon23, Bokalmgazda, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  9. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Igazán lehetne valami különdíj az első 10 vagy első 50 TOP listára kerülőnek...

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Gio és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az mán döfi!
    Hogy csináltad? Szám maradt tátva most:)

Gio és breki072 kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszen én is el vagyok vesztve Nem találom a listát,Bocsi, de biztos nem találtam meg.Ha valaki elküldené ,megköszönöm!

12. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Most vettem nagy hasznát az óriás ólaknak és a paszulynak.
    A sok töltelék tenyészállat huncut hucul, mangalica, albínó denevér, szalontai sertés
    elég volt arra, hogy ne kelljen beáldozni szellemes struccot, sült pulykát,sztártyúkot,
    varázs nyulat. Maradt a 7.feladat 1.600.000 értékben. Ezt azért nem lehet "apróságokkal "
    kiváltani. Itt már berakom a vagány denevért, egy pulcsis barit és kész. Ezt leszámítva annyira
    nem kong a tenyészállatok pajtája sem. Nem rohanok, a TOP 1000nél csak szurkoló leszek.
    Nagyon szorítok a hazaiaknak.Remélem érzik, hogy sokan vagyunk akik drukkolunk a sikerüknek!

szikat73, Cyra65, hoyabella és 7 más kedveli ezt.
  13. mementori74

a nulla órás rozsa a recept titka,mondjuk adogat fazékcsináló hulladékot is de az kö is mert lassan kong a kassza,legalább fazekam legyen amiben a salátalevest megfőzöm,hús nélkül.

Magdusnéne, georga06, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  14. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Az új felhősor aktiválva, a sztrágyára nemesített-neki rózsa, nekem hagyma, sztrágyázás után azonnal beérik = rengeteg Gmanó.xD

_Cygnus_, Bokalmgazda, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. macsek.

macsek. Törekvő

Igazad van, kell nekik is. No de az őszi szüret az mindenkié! Ahhoz képest nagyon magasra tették a lécet (ami közel sincs arányban a kapottakkal), azt szerintem, aki nem indul a TOP-ban, azok közül kevesen viszik végig. Még én is nagyon gondolkodom rajta. Ha mégis végig viszem csak azért, mert event.. és mióta játszom mindent megcsináltam. Véleményem szerint az első feladat ami megéri, azt érdemes mindenkinek beadni.

16. mementori74

A hagymával is nullás?

Gio és kukac42 kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mennyi!!![​IMG]Na megyek mert kel a zsebszámológép és irkálok máshun ;):)mert az első a TOP:D

_Cygnus_, Cyra65, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Mutatom hol kellene keresned a listát:

magdi06 kedveli ezt.
  19. LongNight

LongNight Fórumgróf

Yes!;) Sőőőt...szegfűvel is, csak a hagyma drágább a piacon, azért csinálom azt.:)

20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Most járok a 4. feladatnál, ott ahol az aranybari kelleti magát a többi tenyészállattal együtt, de nekem kelletheti, úgysem rakom be, jó juhász vagyok én, majd teszek be helyette feketeszőrű bárányt, hátha aranynak nézi a rendszerxD!
    A trükkös teve se fog velem trükközni, még jó, hogy a listámon a pajtában az utolsó helyen van, így még véletlenül sem rakom be a feladatba.
    Bezzeg a szilaj bika most nem szilajkodik, hanem búsan-komoran elbújt a pajta egyik sötét szegletébe, hátha nem veszem észre... de az elmúlt időben olyan sokszor kellett a szomszédból visszavonszolnom kockáztatva, hogy a sebészeten kötök ki, ahol az ügyeletes orvos röhögve varrja össze farmerámázástól enyén löttyedt hátsómat, hogy lehetséges beadom a feladatba.
    Na most ott vannak azok az albínó denevérek (brrr.) valahogy olyan "észventúrás" viszolygással tölt el, amikor a fejem felett meglebbentik sápadt bőrszárnyaikat, de én résen vagyok és mindig sikerül befőttes üvegbe gyűjtenem alattomosan elpottyantott végterméküket. Most itt az idő megszabadulok tőlük-.-!
    A jóga pandát juszt sem adom, mert amióta sikerült kitenyésztenem, azóta valahogy nyugodtabban veszem az eventekkel járó izgalmakat..és nem csak én!A múltkor is benyitok a pajtába és mit látok, minden állat lement hídba, majdnem én is, mert azt hittem, hogy a piacon frissen vásárolt tápokba kevertek valami idegmérget. De hála az égnek nem ez történt, hanem az én mindenre elszánt pandám tartott egy kis edzést a többieknek.
    A Bájos boci volt a legügyesebb, mert neki még a kalap sem esett le a fejéről.
    Várjunk csak...ha jól emlékszem van nekem egy gorillám is, tegnap megviccelt, mert estére akkora köd lett, hogy az orromig alig láttam, ezért létszámellenörzést tartottam és amikor nem válaszolt, akkor nagyon megijedtem, kérdeztem is a többieket, hogy hol van, erre a maki az a zseni visszakérdezett: A gorilla? kint van a ködben. Én meg elcsodálkoztam: gorillák a ködben? minek ment ki, hisz semmit nem látni, na mindegy. Ki érti ezeket a rokonokat?:eek:
    Ami még említésre méltó az az 1 csacsi kong aki a messzi Kínából érkezett hozzám, és nagy barátságot ápol a pulcsis barival, mai napig nem fejtettem meg mi lehet az oka, lehet hogy a furcsa ruhadarabok, amiket mindkettő előszeretettel visel, mindegy, már felszereltettem egy kamerát a pajta egy kevésbé feltűnő sarkában, így megfigyelhetem őket, és majd írok egy esettanulmányt. Bár a tökös pulyka is csatlakozott már hozzájuk és a bájos boci is, attól félek kitör a sztrájk és a többi ruhadarabot nem viselő állat petíciót fog benyújtani, melyben követelik, hogy a Mesterségek völgyében ne csak pékség, lekvárfőző, virágkötő, természetgyógyászat és alkímia működjön, hanem egy varroda is, ahol különböző divatos holmikat varrathatnának maguknak!:p Még csak az hiányozna!
    Hangosan csuklottam egyet ( a hirtelen röhögés visszatartása ezt váltja ki belőlem), amikor elképzeltem, hogy a szalontai sertés bajor nemzeti viseletben épp beledagonyázik egy jó kis iszapfürdőbe.

Na megyek ültetek tovább, jó eventezést minden gazdatársamnak!

kekmaci75, AnkaFD, georga06 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.