Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Petramama

Petramama Törekvő

Nagy nehezen össze szedtem a tenyész állatkáimat nagyon sajnáltam, de a felhő sorra kiraktam az első gesztenyét nagyon kezd kiürülni a pajtám, de legalább nem kell gondolkoznom hogy a Top 1000-ben elinduljak.Mindenkinek szurkolok aki részt vesz benne !:)

Gio és mementori74 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nincs mit, én is elég sokat próbálkoztam míg így sikerült.
    Szia. Igen, már 59. vannak, most frissült

agi967 és Tigrislady kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

No, maradt 29 csicsókám azt bedobtam a TOP-ba, de ezzel én végeztem is , inkább szurkolok!
    Hajrá:)

Cyra65, LongNight, farmerogirl és 8 más kedveli ezt.
  4. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Remélem azért péntekig kijavítják a listát, hogy lehessen húzni is a gombot, mert ha a végéig kell majd mindig görgetni, az nehézkes lesz ha már 1000-en lesznek.

5. kukori80

Dehogy vagyok gyors, akkor már a listán lennék.) De nem sürget a tatár. Érdekes lesz az idei top az biztos.

Tigrislady kedveli ezt.
  6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Naaa, ha már elkezdted, ne add fel, lesz ott még más is, nemcsak csicsóka!!

Gio, kukac42 és Marika312 kedveli ezt.
  7. kukori80

Kukac nehogy kitúrjál a topból mert agyoncsaplak xD

Cyra65, gődények, agi967 és 8 más kedveli ezt.
  8. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Jól eső érzés mikor privátba is küldenek baglyokat hogy gratulálnak... köszönöm!!! ;):) és még 1x én is sok sikert kívánok a sikeres eventhez és a topba jutáshoz mindenkinek!:p

Cyra65, LongNight, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Gondoltam, hogy meg fog rázni a tény, miszerint ennyit beáldozok:)
    Van még a pajtámban vagy 5 db csicsóka, lehet a hajrában majd odavágom:)

Cyra65, terika01, hangyácska77 és 10 más kedveli ezt.
  10. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Cyra65, georga06, tedej és 4 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Huhh...

1. feladat tegnap este: növények 50000-ért: rózsa - nó komment.
    2. feladat tegnap este: állatok 100000-ért: pang a piac, majdnem mindegy, hát akkor legyen eredeti tervek szerint kutya meg hal (meg a resztli összegre valami, ami kevéssel fut túl, ill. 1 db-ként a legolcsóbb).
    3. feladat ma reggel: gyümölcsök 150000-ért: úgyis kell a TOP-ba, úgyhogy mindegy, de legyen olívabogyó, mert abból kereken 1000 kell.
    4. feladat ma délután: tenyészállatok 850000-ért: piac nagyjából egy árszinten, hát legyen albínó denevér (mivel maradék nélkül nem megy, kipótolva 1 szalontaival, mert az vmivel számszerűen olcsóbb) elvégre azzal készültem, meg az úgyis mindig jön a felhőről, úgysem tudom sosem eltenyészteni (esetleg állati gőzöshöz lehetne jó, de mindegy).

Szóval eddig sima ügy.

Na de most állatok 650000-ért. Ajjaj. A kutya leürült, és 5x-ös áron (normál piaic ár és pajtaérték tekintetében egyaránt) viszik a piacról, a macska is majdnem ennyi és fog kelleni a titokállatos gazdaköribe, a szamárt most tenyésztettük és nyelik a csacsikovácsok, a hód meg az elefánt és a lajhár tenyésztés várományosa, a teve meg a panda mindig drága. Mi legyen? Nem akartam kivárni tovább, mert tisztán akartam látni, hogy ami a pajtában marad, azzal már szabadon rendelkezhessek, így végül vegyesen dobáltam be olyasmit, ami perpill 3x-os pajtaértéknél nem sokkal magasabban ment a piacon, már szerepelt a varázslatos kiránduláson, lefutott a tenyésztése, és azért 500 alá sokkal ne menjek egyikből se, meg mondjuk 1-nél több vagy pedig fejlesztett (színes/++) ólam legyen belőle (amik sanszosak esetleg a szellőztetésre - végül így 100-asával/200-asával megosztva mentek halak, pillangók, borzok, denevérek, jávorszarvasok, baglyok, mókusok jut is, marad is alapon. Az erre szánt kutyákból végül egy darab sem landolt ott, és macskából sem: most már azt kell majd csak latolgatni, hogy mit tartsak meg a várományos gazdakörire (macska, sas, pocok, rénszarvas, egér? - amikből nagyobb tételek vannak), ill. amit mindenképp eladni tervezek (kutya 1000 db fölött), azt milyen időzítésben és milyen adagolásban tegyem...

Na ehhez kelletik némi piaci meg pszichológiai érzék, amiket most olykor-olykor beleszaglászva az atmoszférába lehet vizsgáztatni... - Nem egyszerű!;)o_O

És akkor lesz még egy ugyanilyen menet, amikor odaérek a tenyészállatokhoz (a növények sztem nagyon már nem fognak mocorogni: rózsával könnyen le lehet tudni a többségnek - de talán egy-két cikken talán még ott is megérheti túladni)...

Ja, és akkor még érdemes be-bekukucskálni a szüretbe nem kért standokra is, aki úgy érzi, elég magabiztos, hogy befektessen hosszabb távra (termékek, termények) - pl. most akadtam tavaszi koszorúkra, cukkinis almatortákra féláron vagy az alatt (akiknek hirtelen kell a pénz, sok mindenen túladnak)...

Cyra65, LongNight, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Nekem meg van egy randa kerti papucsom, azzal én is oda tudok vágni egy kukacnak xD

13. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

roli00000000 és macska49 kedveli ezt.
  14. kukac42

Elkapott a harciláz és simán behajítottam még pár salátát is, azon má ne múljon a győzelem:)

Petramama, Cyra65, terika01 és 11 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia Farmer.) Ajjaj akkor nem voltál toppon mikor erről beszéltünk. Biztos Katával sutyorogtál közben. Az állatokat a gangon kitárgyaltuk hogy miket kell venni előre. Remélem a Top jobban fog menni ;) Ne írják közben regényt mert mire leírod lehet hogy kiesel xD

Cyra65, macska49, Kata_rzis és 7 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Fuff!:eek: Ez ám a daráló, borzasztó egy hamburger hús lenne belőle.... xD

Marika312, Cyra65, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  17. -jóga-

-jóga- Junior szaki

78 000 értéknyi állatom van csak. :-( Valamit még gyorsan nevelek.... tenyészállat nem gond, de a sima állatok miatt most nem fogom teljesíteni a feladatsort. Na sebaj, lesz még egy hiányos felhősorom. Üdv.

18. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Egy szem állatom sem maradt...:D
    Csak a Bahamán pár db... Akkor is megcsinálom, ha kongani fog a pajta... :D
    Reggel kipörgettem egy ninja méhet, azonnal eladtam egy milláért, úgyhogy van kárpótlás! ;)

Marika312, Cyra65, Ninettácska és 6 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Isten éltessen sokáig! :) nagyon boldog születésnapot!
    Ez a beszéd.. ha már belekezdtél, ne add fel. :D maradj benn!

Marika312, LongNight, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia! 5 óránként mindig kapsz 5 újat, már most nyugodtan odavághatod, lesz mááásik :) . Egyébként meg nagyon gratulálok Neked is a szüret befejezéséhez, és szívesen ráznék Neked is pompomokat, ha mást is odadobnál mégis, nemcsak a rendszer adogatta 5-5 csicsókát :):) !
    Nem tudom Pharmer számolt-e ezzel a kínálkozó plussz lehetőséggel a bedobálásnál, mert ő mindent számításba vesz amúgy is :D:p

Utoljára szerkesztett: 22.11.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.