Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

én sem tudtam tovább görgetni :sleepy:, ki - be lépés ide vagy oda -.-

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    a vetőtáblán, ha véletlenül kétszer kattintasz a termőföldre, elveted a kukoricát :oops: tedd be a kedvencek közé és többször nem fogsz így járni ;)
    Sziasztok!
    Szerintem is szerdán lesz a tömeges feliratkozás... addigra, aki lazán csinálja (mint most én is), az is befejezi az eventet... a gyorsaságot attól tettem függővé, hogy mennyit fog érni a növény és a felröppenő a TOP-ban... a tavalyi értékekért érdemes lett volna erősen túltermelni...
    szerintem az ajándékok milyensége annyira nem játszik.. a TOP egy presztízs event... van aki egy fűszálért is bedobná a milliárdot, míg más a legjobb ajándékokért sem lene hajlandó beáldozni ennek töredékét sem... akik hónapokon át készülnek rá (és bőven van is mit bedonbiuk) nem a kiíráskor döntik el, hogy indulnak-e...

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

soramay72 kedveli ezt.
  4. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Mosoly? Majdnem bepi...tem a nevetéstőlxD

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Én csak finom szerettem volna lenni, de kb így éreztem én is.;)xDxDxDxDxD
    Szia! Nemesített hagymád ugye? Még nem aktiváltam a felhősort, nem próbáltam ki a hatását:)

Kukori.és.Kotkoda, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Akkor lehet én vagyok a kivétel :p Ugyanis nekem számít az ajándékok minősége, praktikuma. Persze ez is szubjektív, kinek- mi az ami érték. Az eddigi TOP-ok közül, a makkos mókus volt az amit bánok, hogy nem indultam érte. Az én értékrendemben ez a mostani Gesztenye király a makkos mókussal egyen értékű. Van mit bedobni, de mit tagadjam, nem tepertem egész évben a TOP-ra, és ezért van a "tipródás" :D

7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nagyon de nagyon bölcsisek voltunk akkor még kb 8-9 hónaposak :) ha az lenne most a piacon megnézném sokak reakcióját xDxDxDxDxD nekem bejött az,:D ki a gyorsabb :D

Tigrislady, Pharmer500#2 és Gio kedveli ezt.
  8. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Sziasztok!
    Esetleg tudja valaki, hogy a méhecske-kakukknak menyi a pajtaértéke? Be lehet dobni a tenyészállatos feladatba. Azt nem sajnálnám:music:

9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    64000,nem éri meg beadni,egyébként be lehet

Bokalmgazda kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

64.000 csp. Ha belépsz a pajtába a jobb oldali "érték" oszlop mutatja a pajta értékeket.

11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!Bocsi,elnézésedet kérem, olvasd csak el mint is kezdi az írást aki most viszi a top listát! Köszönöm!

12. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Nálam a laptopon működik, érdemes kipróbálni:
    a listán felsorolt névre állni a nyíllal hogy átváltozzon függőleges vonallá, majd a tapipad jobb szélére tenni az ujjat, a bal gombot nyomva tartva nekem megy a görgetés. Próbáljátok ki, hátha másoknál is működik.
    Sok sikert :)

genka53 kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

64ezer Tp az értéke. Javaslom nyisd meg Pajta, Tenyészállatok/Bahás tenyészállatok, s ott megtalálod minden pajtádban lévőnek a pajtaértékét.

Fätum kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nagyon durva volt ez a tenyészállat bedobálós!!!! 5 milkámba került hogy betudjam fejezni.Soha többet ilyen eventet:cry::cry:

mimike kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, láttam, hogy Te nem apróztad el a dolgokat! :D Gratulálok és sok sikert kívánok! :)

Kíváncsiságból lehet én is dobok, maradt 100 csicsókám. :D De majd csak 2 óra múlva fejezem be a eventet, mert akkor tudom a hagyma bónuszait berakni s indulhat a menet, van majdnem 10000 szupertrágyám.
    Komfort földön is 0 perces a hagyma vagy csak 1*1-en?

Milyen okosat tudtam kérdezni, mikor épp Kata mondta, hogy a komfort hagyma is 0 perces. :oops:

16. eszter0808

eszter0808 Fórum-zöldfülű

Nagyon nehéz feladat elé állitottak minket+

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz drága kukori80!
    Gratula, és nagyon örülök az indulásodhoz, már vártalak nagyon!:inlove::inlove::inlove:
    Borzasztóan drukkolok minden magyarnak! Kitartás, hajrá!:inlove::inlove::inlove:

Marika312, Gio és breki072 kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Igen, fullra kinemesített hagyma, aktív bónuszokkal, szupitrágyával, vízzel, karácsonyi sütivel, fehér ártatlansággal.
    Nem mellesleg irtó jól adja a felröpiket (mindegyiket). Itt van 17 kör eredménye, 1 területen, cc. 1 perc alatt xD: http://kepfeltoltes.hu/141123/Konfhagyma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Na én inkább ide "pazarlom" a szupitrágyámat. :) )

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha csülök,akkor rossz nem lehet!

Tigrislady és kukac42 kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.