Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Próbáld meg így: jobbkattintás a listán, minden kijelölése, másolás. Utána egy bármilyen szövegszerkesztőben nyiss egy üres lapot, és beillesztés. Már ott is a teljes lista.

ciklon23 kedveli ezt.
  2. pintyöke2001

pintyöke2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a tenyészállatok értékeit honnan lehet tudni mert ehez téjékoztató nincs.A pajtámba nincs elég állat és potolnom kéne de miböl számoljam ki?

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

4. dereret

dereret Fórumőrült

A %-os számítás Pharmer erőssége, de azt tudom, hogy nem "kamatos kamattal" számol a BP, hanem egyesével vonódik le minden új % az eredeti alapból.
    Pl. eddig a rózsa vízzel-sztrágyával 8 perc volt, most kapott -5 %-ot, és lerepült víz nélkül 0 percre ?.
    Szerintem hiba, de nem fogok sírni, ha így marad.xD

5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

köszi, javítottam. pedig olyan jó neve van... :)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Úgy néz ki, mindenki túlélte!!! :D :D

Marika312 és Tigrislady kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

épp az előző oldalra linkeltem be.. :D itt találod

szellorozsa és ciklon23 kedveli ezt.
  8. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia -East17-:)
    Köszi,így oké:) Csak lassúúú...xD

szellorozsa kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Remélem nem a farkasokkal táncol, hanem bőszen számol, mindent egybe vet, és remélem a TOP 1000-ben benne lesz:)
    Szia Yli;)!
    Köszike!
    Tudom, hogy játék, de amikor olyan nehezen gyűjtögettem őket , már annyira hozzám nőttek, de a felhő már megvan, és a rátehető kis gesztenye figurákkal lenne egész, és már szeretném én is kipróbálni a felhő áldásaitxD!

10. Kukori.és.Kotkoda

köszi, felírtam:)

szellorozsa és Tigrislady kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

én köszi.. nehogy már a másik szomszim ne szerepeljen rajta épp!! :D

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszi... igy már én is megtudtam nézni:)..Hajrááá..hajrá...:)
    6-os feladatnál tartok a következő aratással meg lesz a csicsóka..és végül majd jön az 1.6 M. tenyészállat:(( van egy ürméhem 1.9 M. ér..szerintem nem éri meg bedobni mert 300 e. több...de eladni meg nem merem..ki tudja elkelne..

Utoljára szerkesztett: 23.11.14
  13. Kukori.és.Kotkoda

Sziasztok!

Egy híres példával élve: Marconi Nobel-díjat kapott a rádió feltalálásáért. Később az USA legfelsőbb bírósága tanárának, Teslának tulajdonította a rádió feltalálását.
    Két nagyszerű tudós, akik ugyanazon törték a fejüket és ugyanarra a felfedezésre jutottak nagyjából egyszerre...

Szerintem az érdem közös.:)
    A magyar lista indító szövegét módosítottam.

További jó eventezést:)

14. lkatesz

lkatesz Fórum-zöldfülű

Sziasztok. 93-as szinten vagyok, de ezt az egészet túlzásnak tartom!!!!

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Én úgy tudtam megnézni a llistát, ugyanis nekem sem működik egérgörgetésre, hogy mivel Maxthon böngészőt használok, így nagyon könnyen kijelölöm a listát és átküldöm a jegyezetfüzetbe, ott már működik az egérgörgő.

16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

elég baj az ezen a szinten

17. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia:)
    Azért jó ez a játék,mert mindenki eldöntheti,hogy csinálja vagy nem:)

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Atya ég!
    Mi van itten? Tiszteljük már a másikat kérem!
    Látom még kitart a bio almám, még bent vagyok a listán:)

Én is elloptam egy kicsit kukori pom pom seregét, annyira tetszik:)
    Bocsika érte, csak egyszer jó?:)

19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Alapjában véve így lenne következetes, de különbözőféleképp működnek a %-os bónuszok: van, ami hozzáadódik (százalékpontosan), van, ami szoroz (százalékosan) - így pedig kijöhet a 100% (sőt több is!xD), és ugye, ha vmiből 100%-ot levonsz, 0 marad. Persze nem tudom, hogy a felhősort milyennek szánták, és hogy hiba-e, de van példa mindkét verzióra...
    A felhősornak egyébként épp ebben rejlene az a jelentősége, ami mennyiségi bónuszból taktikai lehetőségeket tágító funcióval ruházná föl: ugyanis a 0%-os érésidő a normál érésidejűhöz képest 4x-es komfort földben is és bármilyen hosszú növény esetén is 0 - eltörölve a növényfajták és a földtípusok közti különbséget szupertrágya-használat esetén. Ez formálhatná az eventezési szokásokat (felröppenőgyűjtés) és ezzel párhuzamosan a szupertrágya-felhasználást is (valszeg többek használnák, viszont szinte kizárólag komfort talajra, ami több termést és magasabb TP-t hoz 1 szupertrágyából)...
    No igen, de az itt elhangzott és az eddigi számokból kiindulva, aki 50-75 M-val elégedett, az az én fogalmaim szerint nem magabiztos, hanem alaptalanul optimista...;) És az pedig mindenképpen áll, hogy utolsó nap előtt (bármennyire is magabiztos/alaptalanul optimista) ne (nagyon) dobjon.
    De amúgy igazad van - ha egyszer kezdő(bbe)knek szólt a hsz-em ezen része, ildomos lett volna meghatározni, hogy mivel lehet vki magabiztos (ez nálam 175-225M között van; a necces pedig 100-175 között - persze ez szubjektív, de most így gondolom...:))

20. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok! Megint egy feladat, amit nem tudok megcsinálni...kár volt belekezdeni:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.