Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

vár otthon egy galamb

.mónika73., kukac42 és Cyra65 kedveli ezt.
  2. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Jól értem itt a kommentekből,hogy az összes farmból a világon van a top 1000? csak mert az úgy korrekt, főleg ,hogy tenyészállatokat is be lehet adni... Bead valaki 2 nagy szintű tenyészállatot és gyakorlatilag számomra behozhatatlan lesz... Megnéztem a csengőpengő listát és a 10.-nek is 1.328.000.000 csp-je van. Ráadásul nem 200-as szintű tehát meg is éri neki költeni. A sima feladat jutalmai nem nyűgöztek le, nem szüretelek. Rudolfbeer-nek nagyon szurkolok,hogy bekerüljön a top 1000-be meg amúgyis valaki jó lenne ha képviselné kicsiny hazánkat. :D sok sikert mindenkinek akinek a top 1000 a célja!

3. imike914

imike914 Utánpótlás-írogató

Azért legalább az első kört csináld meg. Mások már leírták, egy kör komfort rózsa (500 db), igazán nem sok 40 szupertápért.;)

szemike50 kedveli ezt.
  4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

az biztos, hogy nem én leszek, megcsinálom a feladatokak, foghúzósan bepakolom a tenyészállatokat is, aztán annyi, :sleepy: , nem szerettem az ilyen mindentbele eventeket >:(

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Lehet, hogy valamit rosszul olvastam a nyereményeknél, de ha nem, akkor ezt az eventet kihagyom.
    Csak példákat írok, ha nem számolta el valamit:
    7526 rózsa,
    1889 szamár vagy helyette 1838 majom,
    1750 kisbéri kincsem és
    883 juharszirup egy felhősorért, ami 4 naponta aratható számomra veszteséges event.
    A hatodik képregény event felhősoráért csak termelni kellett, és jól jártunk.
    Itt ahhoz képest ráfizetünk és még kérdéses az 1000-be való bejutás is.
    Kispadon drukkolok.

96/235

Magdusnéne és csio70 kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Lesz ott jópár gazda aki képvisel bennünket:)
    Tavaly is így volt, idén is így lesz!
    Mondjuk én nem láttam még egy TOP-on sem Rudolfbeer nevét, de lehet csak én vagyok vaksi:)

georga06, szemike50, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét! Az eventet megcsinálom, mert ha event van azt csinálni kellxDxD A top-ot megint csöpögő nyállal fogom követni, szurkolok minden magyarnak , ahogy tavaly is;)

szemike50, Cyra65 és Gio kedveli ezt.
  8. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Alapos megfontolatlanság után végül sikerült összeszednem 2672180 értékű tenyészállatot, de ebből lejön egy gumikacsa, mert az a kedvencem és a kettőből csak egyet vagyok hajlandó beadni. Nem vásárolgattam nagyon a piacon tenyészállatot, talán egy albínó denevért... :D Inkább vettem jópár terményt és csillagért kiváltottam a még a tölgyön láblógázó egyedeket. Nem került sokba, se nagy erőfeszítésbe, bár tény, hogy egy fia tenyészállatom nem fog maradni a kacsámon meg az aranyszamaramon kívül, de nem érdekel, ugyanis van egy nyomós indoka annak, hogy be akarom fejezni a szüretet: kellenek a gesztenyefigurák!!!!!! Ennél édesebb kitehetőket még nem láttam, ahogy a kis gülüik figyelnek... abszolút érzelmi alapon döntöttem, azért gyűjtögettem a csp-t, hogy most tudjak vele egy kicsit érvényesülni. :) Elpörgettem egy partypörgetést, mert volt benne egy nindzsaméh... persze 4 kacsaturbótrágya lett. Azután megjelent a betöltővirág: 10 szupertáp sikeredett. Aztán a boldog liliomot láttam meg, helyette kaptam egy dracula barátját, na annak aztán nagyon örültem, jól jött. :))

Mindenkinek sok sikert, alaposan fel kell kötnünk a kertésznadrágot. [​IMG]

9. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ha a pajta érték magas, akkor kevesebb kell, nem?

10. dereret

dereret Fórumőrült

11. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Mióta megjelent az ismertető azóta osztok, szorzok. A legkeményebb a tenyészállat kategória. Itt vagy ezres darabszámban
    kell kisebb értékű , vagy egy magasabb szintűt beáldozok. Azokból nem adok be, amelyiknek az arany szintjét a levesmesterben
    meg szeretném csinálni. Tehát 1 vagány denevérem bánja, a többi nem rengeti meg az állományt. Az állatoknál eléggé kiürül a
    pajta. A fák és növények teljesíthetők részemről nagyobb megterhelés nélkül. Az eventet végig tudom vinni, eddig még nem
    hagytam ki egyet sem ami felhősort adott, de a TOP 1000nél csak a magyar résztvevőknek való szurkolás marad.
    Azon elgondolkodtam milyen pom-pom lány lennék. Az eredményt megtartom magamnak.

Claunyuszi, csio70 és Gio kedveli ezt.
  12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Hát az a 2,5 milla tenyészállat rajtam ki fog fogni sajnos. Na nem mintha a TOPra gyúrtam volna, de a teljes felhősor jó lett volna. :(

Nincs valakinek egy listája, hogy melyik tenyészállatnak mennyi a pajtaértéke?

13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

georga06, dereret és Cyra65 kedveli ezt.
  14. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én meg úgy döntöttem, hogy csak 4. feladatig csinálom meg. Kell a szupitáp, a matrica, és egy gesztenye figura emlékbe. Mert mégis csak na.... gesztenye. Nem tudok neki ellenállni, egynek muszáj lennie.:D

Claunyuszi és csio70 kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

georga06, .mónika73., ádika9-10 és 3 más kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen lista nincs, minden állat saját tenyésztési ismertetőjében olvashatók az adatok. Ezek egy csokorba szedve:

A tenyésztés általános összefoglalója.

https://board-hu.farmerama.com/inde...epek-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

dereret kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Agi967,

Szerettem volna idezni, de ugy tunik ma nem vagyok a forum kegyeltje, es nem enged valaszolni kozvetlenul :-(

Csucsultem a gangon eleget en is :), igy nem is azzal van a gondom, hogy ne lenne meg valami. Be tudok adni mindent mar most, nem kell vasarolnom, allatbol meg akad tobblet is.

A gondom az, hogy megeri-e nekem. Lehet, csak en vagyok egyedul, de nekem ez a negy napos felhosor bizony nem nyerte el a tetszesemet. A sima szuret nyeremenyei kozott se BTP, se aranybanan (tavaly kevesebbet kertek, es megis kaptunk 4 AB-t legalabb), pont ettol feltem, hogy kapunk majd szep kitehetoket, es agyalgok rajta, hogy bedobjam, ne dobjam?

Persze ha azt nezem, naponta kapok 4000 CSP-t, egy ev alatt visszajon, amit az albino deneverekre koltottem, onnan mar nyeresegben is vagyok :)

Ahogy mondtam is, a TOP-s nyeremenyek szerintem nagyon rendben vannak, de a szureti nyeremenysor nincs osszhangban a megemelkedett beadandoval (szerintem), es az kicsit lelombozott. Mondjuk ehhez hozzaszokhatunk mar (igaz az utobbi idoben a nyeremenyek sokat fejlodtek, lehet ezert is csalodtam kicsit, mert abban biztam hogy most is igy lesz).
    Vegulis a kitehetok jobbak mint az atlag szokott lenni, pl a 600 TP 12 orankent, egy 1x1 teruleten egyaltalan nem rossz, csak el tudtam volna kepzelni nemi BTP-t is a nyeremeny listaban.

Na be is fejezem, mert en leszek a vegen "A szuret hivatalos nyurrogoje" :), meg nem akarok telhetetlennek sem latszani.

Claunyuszi, BZKati, agi967 és 8 más kedveli ezt.
  18. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Sziasztok!

Én belevágok az eventbe, de a top-ba nem, nem merek :( de sebaj, szurkolok ezerrel akik indulnak :) Hajrá mindenkinek .)

Szia Cyra!

Én is beállok a pompomosok közé okés? Jujjjjjjjjjj akkorát nevettem amit írtál a lakodalmas kutyáról :D :D :D

Eljött az ősziszüret eventje, amit mindenki várt,
    De ahogy látom, nem mindenki kezd bele már.
    Top 1000-be nem indulok,
    De nagyokat szurkolok.

Gesztenyemanó a felröppenő,
    Kell belőle elegendő.
    Csicsóka az ültetendő,
    8 óránként leszedhető.

Növény, állat, fatermés,
    Tenyészállat felmérés.
    Mindenből van jaj de jó,
    Indulhat a buli, mert nagyon jó.

Többet írni nem tudok,
    Az ihlet már nem hatott.

További szép estét, és jó játékot mindenkinek :) Eventre, és Topra fel!

Tune90, Claunyuszi, nemethpgabi és 14 más kedveli ezt.
  19. KukacosAlma..Bt™

KukacosAlma..Bt™ Járnitanuló

Ezer köszi, hogy belinkelted, jó volt olvasni az egyik farmom nevét :p
    Kiváncsi leszek, ezzel menni fog-e, igaz ez egy éves csak :p
    Jut eszembe a tenyészállatokat ki lehet centizni értékre, vagy ezzel senki nem foglalkozott?

georga06, .Sookie69., Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én is ugyanígy látom, de a 4.-en még gondolkodom, azért a pár tp-ért nekem már az sem éri meg megcsinálni. A gesztenye aranyos, de megleszek nélküle.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.