Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Kedves Angyalka!

Abból a 4 szóból, hogy: NEM KAPSZ VISSZA SEMMIT melyik nem érthető?

Claunyuszi, mária4702, Mircsi2006 és 2 más kedveli ezt.
  2. insignia75

insignia75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az event kész, beneveztem a TOP 1000-be, hátha! :)
    Mindenkinek jó játékot!

Ninettácska, Pharmer500#2, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Én küldök neki egy totyogó tyúkot:D

4. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Sziasztok!
    Ezerrel szurkolok én is minden gazdának aki elindult, vagy el fog indulni (csak még számol, és kivár), és közben volna egy kérdésem a nagyokhoz.
    Növénynemesítésnél pl. a 8 perces rózsát úgy éritek el, hogy rózsából több bónuszotok is van? és úgy külditek rá a többi cuccot (viz, trágya, szupitrágya, KK)

Tigrislady és Cyra65 kedveli ezt.
  5. gődények

gődények Törzsjátékos

csoda jó kis versike :inlove:

Cyra65 kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia!

Igen, hoztam egy képet, hogy milyen tulajdonságokat kell kinemesíteni a rózsánál.
    http://kepfeltoltes.hu/141124/r_zsanemes_t_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mielőtt a kinemesített rózsára, amit elültetsz ráküldöd a többi cuccost, érdemes megenned egy fehér ártatlanságot és egy karácsonyi sütit;)!

Gio, Tigrislady, mária4702 és 3 más kedveli ezt.
  7. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Nagyon szépen köszönöm, akkor a KK-ás bónuszom helyett másikat próbálok, a víz megvan és a szupitrágya. Igen, azt tudom, és használom is eventkezdéskor (mármint a fehér ártatlanságot és a karácsonyi sütit)
    Mégegyszer köszke.
    Sok sikert a toppon lévőknek!

Utoljára szerkesztett: 24.11.14
    Tigrislady és Cyra65 kedveli ezt.
  8. agi967

agi967 Fórum biztosa

No event kész,felhősor beüzemelve,topban a 770. helyen icergek-ficergek. Mintha a piac is kezdene élénkülni.

Marika312, mária4702, insignia75 és 2 más kedveli ezt.
  9. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok! Most fejeztem be az eventet, felhősor aktiválva. A TOP1000 en nem merek indulni, féltem a nehezen összegyűjtött pajtakészletemet. A tenyészállat-beadás is olyan volt, mintha kihúzták volna a fogamat.
    Szurkolok minden magyarnak innen a kispadról. HAJRÁ!

Cyra65, Claunyuszi, Ninettácska és 3 más kedveli ezt.
  10. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Kedves Adrián-Beatrix!
    Mivel,hogy top1 magyar vagy,gratulálok!Kérdezném ugyanakkor ,hogy mit lehet beadni 600.000.000 csp értékben? Sok kicsit vagy nagy tenyészállatot?Választ köszönöm, napok óta fúrja az oldalam.

Claunyuszi és mária4702 kedveli ezt.
  11. magika

magika Fórum nagymestere

Nem csak te vagy így, mert én is! Az is nehéz, hogy az eventet végigvigyem. De az utolsó kört szerintem nem csinálom, mert nincs elég tenyészállatom sem és pénzem se! Azért hajrá a résztvevőknek!

12. anna0729

anna0729 Fórum-zöldfülű

Szia.Ne add fel,megtudod csinálni az utolsó kört is,ha van szupertrágyád.Tenyészd ki magadnak.Van még idő bőven,én szoritok neked.

Marika312 kedveli ezt.
  13. imike911

imike911 Fórum hercege

Bár nem én vagyok a címzett, de ... azt hiszem, kicsit félreértetted a kiírást.
    A TOP1000-be be lehet adni növényt, fatermést, normál ill. tenyészállatot, valamint eventnövényt, felröppenőt. A fenti 600 millió gondolom ezek keverékéből jött létre, gyanítom, hogy a legkevesebb ezek közül a tenyészállat.

LongNight kedveli ezt.
  14. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Hogy láthatom a TOP 1000-es listát? Én hiába próbálom a csúszkát húzni, egérrel kattintgatni mindenütt, csak az első ötöt látom a többit nem. Hogy kellene próbálnom ?

15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Az event kész a top 1000-hez meg beállok a szurkolók közé. Ha mindent beteszek ami van akkor sem biztos,hogy meglenne aki nyer megérdemli a nyereményt ami szerintem szuper

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha másképp nem megy, kattints a listán a jobb gombbal, minden kijelölése, másolás. Ezután nyiss valamilyen üres dokumentumot és beillesztés. Egyelőre ez tűnik biztos módszernek, mert a csúszka és görgetés nem működik megfelelően.

17. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A csuszka nálam sem müködik mint oly sokaknál

18. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Köszi a gyors választ !

19. zsellér556

zsellér556 Járnitanuló

A válasz: egér görgő. Igen az egéré és nem a gördítősáv csíkja, az nem működik.
    Bemégy a TOP1000-be. Rákattintassz a neveket tartalmazó mezőre és az egeret ott tartva kipróbálod az egérgörgővel mozgatni a névsort.
    Ha elsőre nem megy, kilépsz, átmégy egy farmterületre, F5-öt nyomsz, majd vissza és újra próba.
    Ha így sem megy, akkor passz ....

20. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Igen kicsit rosszul fogalmaztam a kicsit nem tenyészállatra ,hanem mondjuk almára értettem, csak egyszerűen annyira hihetetlen számomra a 600 milla (a 2millárd 200 millióról már nem is írjak)így gondoltam ,hogy nagy tenyészállatnak kell lennie benne.

Tigrislady kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.