Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LongNight

LongNight Fórumgróf

De bizony így lesz:oops:, kérdés, hogy a versenyszellem, vagy csak a bent lét fogja őket motiválni...;)

2. Gigi

Gigi Aktív író

A farmbezárásokról elfeledkeztél. A "nagy nevek" átkeresztelkedtek.
    Szerintem sokan kivárnak, szóval OTHEP......csak óvatosan. :)

bogisaci60, Fätum, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  3. LongNight

LongNight Fórumgróf

Gigi!! Gyere már szurkolnixD, tavaly Te vezényelted a szuper hangulatot!!xD

Cyra65 kedveli ezt.
  4. Gigi

Gigi Aktív író

Szurkolok most is, egy másik helyről. ;)
    A listaszerkesztéshez zárójelben :
    Nem ártana beleegyezéseket kérni a "találomra magyarnak tűnik" nevektől. Tavaly nagy gondot okozott nekem az utólagos törlés. Nem mindenki akar ott látszódni még ha magyar is. Ha meg nem az ,lehet nagyon kellemetlen helyzetbe hozod.:(

ulmo12, Maryanne1, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  5. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sziasztok!

Tegnap késő este bedobáltam mindent, amit a feladatsor kért... ezek után bált rendezhetnék a pajtámban, mert nem sok minden maradt, csak üres hely. :p De enyéééémek a gesztenyefigurák!!! Mindenesetre most termelgethetek, de nem zavar, erről szól ez a játék számomra: a folyamatos építkezésről és fejlődésről. :)

6. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Nagyon szurkolok neked:))))Az első 500-amat én is így kezdtem,vagy összejön,vagy nem alapon,de végül is ha nem is sokon múlt nagy nehezen sikerült benn maradnom:)Néha jól jön egy kis szerencse is mellé.Sok sikert!

Fätum, farmerogirl, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Egy pöttyet én is vitatkoznék Veled :p igaz, költök valamennyit a játékra (havi munkások, némi FA, kevés szupitáp), DE: a tenyészállatos részt sokkal inkább előrelátással és némi taktikával próbáltam megoldani: pl.: jó néhány hete folytak a találgatások a pletyi topikban, vajon mi kell az őszibe? akinek nem túl nagy volt a készlete, még időben beszerezhette a piacról...
    én a beadásnál azt vettem figyelembe, mi az, ami könnyen pótolható: paszuly adta állatok, óriás ólak állatai, továbbá a keréken előforduló, középszintű tenyészállatok... ezek általában (persze nem most) áron alul kaphatók a piacon, illetve magam is könnyen (szupitáp használat nélkül) visszapótolom őket :)
    szépen alakul a TOP ;):p8)

Claunyuszi, Szabokami, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ééééééés készen vagyok!!!! Beadtam a sok tenyészállatot is, kész a felhősor is, de még nem aktiváltam, majd este, most nem érek rá. További sikeres játékot mindenkinek, és bennmaradást a TOP-ban indulóknak! Én ezt már kihagyom, nincs olyan sok millám a pajtában.
    üdv: Cora

9. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Szia!
    Na, ez az "azonnal" érdekelt engem is. De mint írtam, nem jött össze: se normál, se komfort talajon... Még az jutott eszembe, hogy nem a megfelelő 4 bónuszom van betéve. Összehasonlítaná valaki a sajátjával?: 2-3-6-7.
    Egyébként "nem sok haszna van": Szupertrágyás-9 perces rózsás felreppenőgyártásra eddig 1x szorultam: a mosómacis eventnél. De én gyűjtögető típus vagyok, sose lehet tudni, mire mikor támad szükség. ;)

Fätum kedveli ezt.
  10. Dikegyparaszt

Dikegyparaszt Utánpótlás-írogató

Még 210026 értékben kell állatokat fialtatnom, hogy kész legyek az 5-ös feladattal...kiraktam tehénólat, halastavat, lóólat, disznóólat, papagáj, majom, elefánt...szóval szinte minden jobb értéket adó ólat..remélem sikerül péntekig összehoznom ezt az értéket és a kellő felröpit is...:) Mindenkinek hajrá!!

11. adri893

adri893 Haladó

Helló belló :)
    Sajnos nem tudom befejezni az eventet valószínüleg, hétvégén nem voltam gépközelben, de sebaj :)
    Drukkolok a toposoknak :) Hajrááá:inlove:;):):p

12. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok én megálltam a legelső feladat után semmit nem adtam be-nem kell a felhősor-nálam nincs értelme kiváltani van úgy hogy 3-rom napig csak rackót szedem le-volt már hasonló pajta pucolás bele mentem és úgy emlékszem utána nagyon megbántam-a tenyészállatok nálam nagyon nehezen jönnek össze több béby-boom és rengeteg szupitrágya -vettem is nem keveset-úgyhogy ez nálam felejtős a TOP-meg nem érdekel-nem vagyok többszörös milliomos és amit összeszedtem nem fogom eldobálni nekem nem igazán tudnának olyan dolgot adni hogy bármit is beadjak főleg hogy még nem is biztos hogy megkapom amúgy 2x raboltak ki anno és baromi nehéz volt mindent újból összeszedni tehát 3-romszor meggondolom mit adok miért van egy tervem a szerint játszom van amit csinálok van amit nem mégis haladok lassan de biztosan és ez a lényeg szerintem -minek az a nagy rohanás- ha megérem egyszer majd a végére érek ha meg nem hát így jártam de legalább jót játszogattam idegeskedés nélkül és a türelem --200-as szintű farmot terem--

bercy58, pukinyúl és Szabokami kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Ez az összes 32 mill csp mennyiséged amit betudnál dobni, az eddigi top versenyekből kiindulva ne tedd! Csoda folytán péntek délig nem kúszna fel az alsó limit határ amit kétlek akkor is megfontolnám. Valakiért így is a pelus azért van rajtam nehogy kiesen majd ha belép mert még nem indult,készlete pedig szép :)

Claunyuszi, Othep, Adrián-Beatrix és 2 más kedveli ezt.
  14. mamek77

mamek77 Utánpótlás-írogató

szép napot :)
    én az utolsó órákra tartogatom a pajtakészletet...remélem meglesz az 1000

15. capella2004

capella2004 Junior szaki

sziasztok.

nem tudom eldönteni induljak a top-os nyereményekért ,vagy hagyjam a csudába.
    130-140 milla pajta értékem van,fákból ,állatokból,ha nagy vészhelyzet lenne még 10-15-t összekaparhatnék .
    ez most a 300körüli helyezés,azt hiszem.,de ha a nagyok a végén indulnak,akkor meg...hetem!!!!!!!!
    péntekig még gondolkodhatok,tudom jól,nem akarom kockára tenni a mindenemet a semmiért!!!
    vagy inkább várjak,jövőre majd nyerek.
    jön a mikulás ,karácsony,várjam üres pajtával őket???

16. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Szerintem Pénteken döntsd el , szerintem elég lehet.

17. mamek77

én 150-200millás pajtával várom a pénteket...remélek...aztán majd látjuk :p

18. capella2004

capella2004 Junior szaki

150-nél többet nem tudnék összekaparni,ha fejen állnék sem!!!!!!
    na ezért nem merek indulni!
    pénteken meddig vársz???nem vagyok egy nagy stratéga!!!!!!!

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az a nagy helyzet, hogy én nem csak a piacos társaimat nem látom a listán. Nem látom egyelőre azokat a külföldi játékosokat sem, akikről biztosan tudom, hogy indulnak s nem 300-400 millióval készültek, hanem sokkal többel. Persze nagy részük nem a Top 200-ba, hanem a Top 1000-be akar benne lenni s csak annyit áldoz be, amennyivel gondolja, hogy bent maradhat.

Cyra65, breki072 és LongNight kedveli ezt.
  20. mamek77

sztem az utolsó óra végére időzítek....nem szeretném potyára bedobálni a sok szajrét

Cyra65, kutyaszálló és Fätum kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.