Őszi szüret és TOP 1000 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Épp ez a szép benne, hogy annyira tudunk izgulni értük, mintha mi is ott lennénk.
    Tavaly is kispadról pompomoztam végig, az idénre se sikerült felnőnöm hozzá. Hátha jövőre.

Addig is szorítok ezerrel minden e TOPos indulónak, de a legjobban anyának (HAJRÁ ANYU!!!!) és az összes nagytesónak, aki bemerészkedik. Kisebbeknek egyelőre nem, mert én vagyok jelenleg a legkisebb. :p
    Örvendek, hogy végre Rudolfbeer is megjelent a listán, már nagyon hiányoltam.

Gio, macska49, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

köszi, felírtalak:)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Fätum kedveli ezt.
  3. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

sajnos még én sem vagyok az itteni magyar listán fent :(

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

köszi az infót, felírtalak:)

Lehet, hogy csak nekem új felfedezés, a hivatalos TOP lista minden egész órakor és félkor frissül :p

szilveszterl és Gio kedveli ezt.
  5. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Szia !

Ha jól látom senki nem válaszolt neked . :)
    Ahogy nézegettem a legtöbb játékos 150 és 250 közé várja az alját , én is 200 millió felett gondolom , ha még is bele akarsz vágni , várj péntekig !;)

6. -istvan27-

-istvan27- Fórum-zöldfülű

Most olvastam hogy javitást elvégezték a csuszkán, nálam nem működik most sem

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Lassan elfogy a bio almám, kénytelen leszek a körte készletem megbolygatni. Ezek a fínom városi népek csak úgy cuppognak a bio terményeimen:)
    No, persze vadonás új mindegyikben a kukac:)
    Egyben minden, hús és zöldség, ezzel nem tud senki versenyre kelni!
    Hajrá TOP 1000:)
    Csak finoman a kamionokkal, nem tudok én olyan gyorsan a kis kosarammal mozogni!;)

Fätum, Gio, macska49 és 10 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Nagyon drukkolok kedvenc szomszédomnak, aki cb83 és a "Mutasd a birtokod" 3 tagjának: Anyácska, .szigi és broza
    gazdatársaknak, de mindenkinek aki elindult !

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!

macska49, kukac42, Bokalmgazda és 4 más kedveli ezt.
  10. Keres

Keres Fórum-zöldfülű

olyan kérdésem lenne, hogy sajnos látom már, hogy az állatokból nem fog összejönni a 650.000 érték, ilyenkor visszakapom az állatokat?

11. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Az alábbi kedves barátokkal egészíteném a listát.
    Anyácska13 247 hely
    cb83 272 hely
    .sylvia72. 89 hely
    badnickname 90 hely

12. KukacosAlma..Bt™

KukacosAlma..Bt™ Járnitanuló

Helló!

Tisztelt Módik!
    Bocsánat de eloptam az egyik ötletetek! ;)
    MIndig szoktatok feldobni valami grátiszt a legjobbaknak, hol ezt, hol azt! :)
    Hát én ezt az ötletetek loptam el, a legjobban szereplő/teljesítő/küzdő Stb. Hazámfiának/Lányának ezt a kis "Bónuszt" ajánlom fel! ;)

http://kepfeltoltes.hu/141125/K_perny_k_p-1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ott lent a bal alsó sarokban, kicsit eltérő a színe... :music:
    És még mindig ideges vagyok :D

manó890718, Gio, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  13. -East17-

Szia!

A beadott termékek sem az eventben sem a Top 1000 játékban nem járnak vissza, függetlenül attól, hogy teljesítetted-e vagy sem az adott feladatot (minden event így működik).

14. Keres

Keres Fórum-zöldfülű

köszönöm:)

15. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Csak a 2 szupertrágyahatékonyság-növelő nemesítés kell. Mivel a rekeszeim és az üvegházam egyaránt foglaltak, ezért nem tudom megnézni, de úgy emlékszem, hogy ez a 6-os és a 7-es (asszem, csak ez a kettő, amin van szupertrágyás ikon); minden más fölösleges (víz hatékonysága nem érdekes, hisz nem kell locsolni, érésidő sem, hisz a szupertrágya mindent nulláz), ill. persze egyéni ízlés szerint egyáltalán nem fölösleges, sőt igen célszerű pl. a TP-növelő vagy a felröppenőesély-növelő nemesítések aktiválása.
    És érdemes bekapni előtte egy túrótortát is (a "cseresznyétlen" fajtából). Ja, meg az sem árt, ha nem friss a sárkánytojásod, és ezért nem megy ki a fejedből, hogy olyanod is van...:wuerg: Sebaj: 2 óra múlva az is aktiválható lesz, amikor még pont lesz a felhősor bónuszából is némi maradék idő, csak el kell használnom még egy 3 órás kupont.:mad::) Ja, meg az is szerencse, hogy KK-zni is elfelejtettem, de mivel úgyis másfélszer annyi szupertrágyám volt, mint amennyi KK-t erre terveztem szánni, ezért tulajdonképpen lesz még mihez elhasználni...
    Szóval, mint ebből talán le lehetett szúrni, nemrégiben végeztem az eventtel. Bár az event alatt a ma este után az új felhősort már nem fogom tudni többször kihasználni, de összességében ebben így van perspektíva...
    Egyébként kiszámoltam, hogyan működik: szupertrágya 50%-kal csökkenti az érésidőt > Nő, mint a bolondgomba rúnával 60%-kal > fehér ártatlanság +10, karácsonyi süti +5, az 75% > szüretes felhősor +5 =80% (ezek eddig összeadódnak) > (a nemesítési bónuszok szorzódnak): 80x1,09x1,2=104,64%. Vagyis alap (100%) érésidőből levonja a teljeset, sőt. Sőt, valójában elvárható lenne, hogy még vetés előtt beérjen (mondjuk ha az egérmutatót elkezdem közelíteni az ikonja felé)...xD
    Nagyon remélem, hogy így marad: ez sincs "ingyen", hisz a szupertrágyát meg kell venni/össze kell mamutozni, és nemesítések nélkül sem műkszik (vagyis "munka" is van vele, be is kell fektetni hozzá), ezzel együtt viszont valós alternatívát jelent, sőt játékszokás-formáló is lehet (TP/felröppenő/pajtaérték):D; ugyanakkor ha ezt "átgondolatlanságra" hivatkozva egy "szorrival" visszavonják/megmásítják, akkor viszont ez a felhősor is egy lesz a sok közül...:sleepy:
    ----------
    Ami a TOP-ot illeti: mivel sikeredett magra pontosan kiszámolni a dolgokat, jelenleg még várok az első 5 "rencercsicsókára", hogy végre megkezdhessem a pakolásszást...:music:

Claunyuszi, Fätum, Gio és 11 más kedveli ezt.
  16. Kukori.és.Kotkoda

Sziasztok,

most frissítettem a magyar TOP listát.

Jelenleg 156 magyart találtam, 15,6 %-a a TOP listásoknak magyar! 8)

Hajrá magyar csapat!:)

köszi, felírtam őket:)

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
    Claunyuszi, macska49, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  17. sity-suty53

sity-suty53 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem, de szeretném megtudni, hogy akinek nincsen raktáron ilyen magas értékben tenyészállata, hogyan tudná az eventet befejezni, hogy a paszulysor teljes legyen?? Kerestem FA-ért megváltható lehetőséget, de nem találtam csak a kosarat amiben gondolom nem tenyészállat van hanem a felröppenő?

18. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.

A Tölgyről kiváltottad már a tenyészállatokat? :)

Gio és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  19. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Event kész, topban nem indulok, de Hajrá Magyarok!

Gio, bettykati83, Adrián-Beatrix és 2 más kedveli ezt.
  20. -East17-

Szia!

Így van, a kosarak nem tartalmaznak tenyészállatot, így marad a piacon vásárlás lehetősége.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.